סקר - חדרי ילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעקבות הכתבה שהייתה בחדשות אתמול בערוץ 2 למי שראתה...
    1. האם אתן חושבות שלכל ילד צריך להיות חדר משלו או לשכן את הילדים ביחד?
    2. כמה ילדים בכל חדר, והאם גם בנים וגם בנות באותו חדר, ועד איזה גיל?
    3. האם החדר צריך להיות "מאובזר" בטלוויזיה, מחשב, פליי סטיישן וצעצועים?
    4. האם צריך להקציב לילד זמנים של משחק במחשב/פלייסטיישן וצפייה בטלוויזיה?
    5. מתי להעביר ילד/פעוט ממיטת תינוק למיטת מעבר/מיטת נוער?
16 תגובות
עמוד 1
  • 1. לדעתי עד גיל מסויים (וזה מאוד תלוי...) כדאי שיהיו ביחד - זה תורם לחיזוק הקשר... ואח"כ כשמתפתח הצורך בלהיות לבד אז להעביר לחדרים נפרדים... אם יש יכולת בכלל... לא לכולם יש מספיק חדרים לפי מספר ילדים...
    2. עד 3 בחדר גדול, עד 2 בחדר בינוני... אין בעיה של בנות ובנים יחד לדעתי עד גיל 11-12...
    3. לא חייב להיות מאובזר אבל כדאי שיהיה בו נעים...לא אוהבת כ"כ את הרעיון של טלויזיה בחדרי ילדים...וגם לא של מחשב...
    4. כן, כן, כן - בהחלט!
    5. אני מעבירה עכשיו את יהלי כי היא התחילה לטפס על המיטת תינוק... בע"ה השבוע נקנה מיטת נוער - לדעתי חבל על הכסף של מיטת מעבר - זה לא להרבה זמן ואז צריך מיטת נוער...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• 1. האם אתן חושבות שלכל ילד צריך להיות חדר משלו או לשכן את הילדים ביחד?
    מאמינה ש2 ילדים באותו חדר (כשהם עוד קטנים) אז זה בסדר גמור. כשילדים גדולים ומתבגרים, אם אפשרי, אז כל ילד בחדר שלו, ואם לא אז לפחות לעשות הפרדה בנים ובנות
    2. כמה ילדים בכל חדר, והאם גם בנים וגם בנות באותו חדר, ועד איזה גיל? עניתי כבר למעלה

• 1.לכל ילד חדר אם הם לא באותו מין (אפשר עד גיל מסויים ביחד)
    2. מקסימום 2 ילדים בחדר ,בנים ובנות ביחד אולי עד גיל 5
    3.ממש לא! טלוויזיה ומחשב רק בפיקוח שלי וכמובן בהקצבת זמנים .
    5. שלי עדיין במיטת תינוק ונראה לי עוד כמה חודשים יהיה שם כל עוד לא מתנגד ולא מנסה לצאת ,אולי כשנעבור לדירה באוגוסט אקנה לו מעקה בטיחות בשילב למיטה שלו ואהפוך אותה למיטת מעבר.

מאיה.
  • אני מתכוונת לשים את הקטן בע"ה עם אליה בחדר (אחרי 3 חודשים שישן בחדר שלנו..),
    בלי טלוויזיה כמובן, בשעות הערב הוא רואה כחצי שעה תוכנית שאני שמה לו..ובבקרים לפעמים גם איזה רבע שעה..

את אליה העברנו למיטת נוער בגיל שנה וחצי..
    אני חושבת שביחד זה תורם הרבה לקשר
    עד שני ילדים, אין לי בעיה בנים בנות עד גיל 12

אין לי צורך בזה כי יש לי ב"ה חדר משחקים בשבילם
    ברוןרררררררר
    אני העברתי למיטת מעבר בגיל 8 חודשים, ולמיטת נוער בגיל שנתיים

אני בעד שילדים יהיו ביחד בחדר עד גיל מסויים...

2 ילדים בחדר נראה לי... אם חדר ממש גדול אז אפשר 3

אני נגד טלוויזיה ומחשב בחדרי ילדים
  • ראיתי אתמול בחדשות! (איזה חדרים מהממיייייייייייייייייייייייייייייים)
    55555
  • אספר לפני רק שאחת המראוינות בכתבה היא אישתו של הבוס שלי לשעבר
    ומדובר באנשים כל כך עשירים שהם יכולים להרשות לעצמם חדר לכל כלב ולא רק לכל ילד...

אם יש אפשרות למה לא?! הלוואי ויהיה לי בית עם אופציה לתת חדר לכל ילד

אם אין מקום אז כולם באותו חדר ואם יש אפשרות להפריד אז נים בנפרד ובנות בנפרד מהסיבות הברורות

שוב, אם יש אפשרות למה לא?!

כן! בהחלט כן! ולשתף את הילד בעבודות הבית וכמובן בגיל מסויים קודם כל שיעורים ואחרי זה כל השאר

נראה לי שלקראת גיל 3?!

1. אין לי ממש דעה לכאן או לכאן, יש לי 2 חדרי שינה לילדים הבת שלי תמיד בסוף יום "נודדת" לחדר של אח שלה וישנה איתו, ככה הם רגילים.
    2. כרגע הם נמצאים באותו חדר, יש לבת שלי חדר שהיא רק ישנה בו כי אין מקום להכניס שם כלום (למעט שולחן מחשב)
    3. יש להם טלויזיה ודי.וי.די בחדר, מחשב יש בחדר השני, אני מתנגדת שיהיה בחדר שינה מחשב.
    4. אני כיום לא מקציבה זמני משחק, אם יש ריבים על המחשב או על הטלויזיה אני
    מקציבה לכל ילד תוכנית ואחרי זה השני בוחר תוכנית, במחשב אני נותנת לכל אחד חצי שעה, בפועל כאשר אין מריבות לא אכפת לי שישבו קצת, אבל לא יותר מדי גם.
    5. את כל הילדים העברתי בסביבות גיל שנתיים למיטת נוער עם מגן.
    באנרגיות חיוביות! ויהי מה!
    אלינור
  • 1. אני מאמינה שזה תורם לגדול ביחד, אבל עד גיל מסויים. ואין בעיה גם בנים עים בנות.
    2 . שני ילדים נראה לי סביר ביחד.
    3 האמת אצלנו החדרים מאובזרים זה אומר טלויזיה ומחשב לכל אחד, והאמת קניתי עכשיו מחשב ליותם בשביל הקומפי וכל מיני דברים שהוא אוהב אבל זה כמובן בסלון.
    4. צריך להקציב זמן, אני לא עשיתי את זה עים הגדולים מקווה שעים יותם אני כן יעשה.
    5. נראה לי שאפשר להעביר ילד למיטת מעבר בסביבות גיל שנתיים, זה נראה לי מעולה
  • לא ראיתי את הכתבה, אבל זה מה שאני חושבת:

מצד אחד עדיף שלכל אחד יהיה חדר משלו, כי אם אחד מתעורר זה פחות מפריע לשני ומצד שני זה כיף להיות עם עוד אח/אחות בחדר, יותר שמח

1. לדעתי עד מקסימום חצי שנה (מינימום 3 חודשים נגיד..) כדאי להיות ביחד האמא והתינוק...אחרי זה התינוק צריך להבין שהוא הולך לחדר שלו לישון...
    2. תלוי בגודל החדר וגודל המשפחה. אבל נירא לי 3 בחדר זה מספר טוב. לגבי בנים/בנות נירא לי עד גיל 3 ביחד מקסימום.
    3. חדרי ילדים יכולים להיות מעוצבים בהתאם לילדים, אבל ללא טלוויזיה/מחשב וכו'..צעצועים אפשר...
    4. מאוד חשוב שיהיו גבולות בנושאים הללו.
    5. אני עוד לא הגעתי לשלב הזה עם הבת שלי אז אין לי ניסיון :)

לדעתי בגילאים קטנים יותר מומלץ שהם יהיו ביחד. אבל בגיל ההתבגרות כל אחד צריך את הפינה שלו, אם זה מתאפשר מבחינת חדרים בבית למה לא?!

סבתא שלי אישה חולה והיא גרה עם ההורים שלי, ובגלל זה את החדר שלי אני פיניתי לה וחלקתי חדר עם אחי מגיל 14 בערך עד שעזבתי את הבית, זה לא היה תמיד הכי נוח אבל לא נורא בכלל. אם יש אפשרות חדר לכל ילד למה לא?! אם אין אז בנים בנפרד ובנות בנפרד מגיל ההתבגרות בערך - את הילדות לדעתי כיף יותר להעביר ביחד

שוב, אם יש אפשרות למה לא?! לנו בכל החדרים בבית יש טלוויזיה (אפילו במטבח)

ברור! ולהסביר שיש דברים קודמים לזה

כל אחד לשיקולו, אני מעבירה את אריאל למיטת נוער בגלל שמצטרפת עוד גוזלית למשפחה, אם לא זה כנראה שהייתה נשארת במיטת ילדים עד גיל שלוש... מיטה זה מיטה מה זה משנה חחחחחחח
  • אסתרררר יש לך טמטמת רצינית אה..

• אמנם לא ראיתי אתמול את התוכנית אני אגיד לך לפי מה שאני מגדלת את הילדים שלי:
    אצלי הילדים באותו החדר, יש לי 2 ילדים. כאשר יהיה שלישי, אשקול את הנושא ואולי הבכור שלי יילך לחדר משלו, אבל אם אצליח לשים 3 ילדים באותו החדר אשמח מאד

כמות הילדים בחדר - תלוי בגודל החדר. הפרדה לקראת גיל ההתבגרות או מתי שתהיה דרישה מצד הילדים (כרגע הם בני 3 ושנה), גם בנים וגם בנות באותו החדר

לדעתי ממש לא. טלויזיה לא תיכנס אצלי לשום חדר ילדים /משחקים. מחשב/פלייסטיישן יהיה בחדר משחקים כשהם יגדלו קצת. יש לי חדר נפרד בתור חדר צעצועים בחדר שינה יש ארונות מיטות שידת החתלה כורסת הנקה והרבה ספרים. אין צעצועים

תלוי בילד. אם הוא שורץ של היום מול המסך אז כמובן שכן, אבל אם היום שלו מגוון בפעילויות, שיעשה מה שמתאים לו.
    תלוי בהתפתחות ובצורך. את אוריקי העברתי קצת לפני שנתיים, כי היתי בהריון מתקדם ורציתי לפרק את מיטת התינוק שהוא ישכח ממנה עד שאמילי תיוולד. עם אמילי כנראה זה יהיה יותר מוקדם כי נראה לי שהיא תעשה קפיצות ראש (טורנדו שלי) אז למען הבטיחות שלה אני מעדיפה שהיא תיפול ממיטת נוער ולא ממיטת תינוק (שהרבה יותר גבוהה)

ועוד משהו - אני גדלתי עם אח שלי באותו החדר עד גיל 12, וזה היה לי הכי כיף בעולם. לא היה חסר לי פרטיות ההפך, תמיד היה לי מישהו איתי ולא הרגשתי בודדה.
  • חחחחח עכשיו קלטתי שזה ישן!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה