מישהי משתמשת בבקבוקים של נובי (nubby)? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רוצה לקנות כבר כמה בקבוקים להתחלה (שיהיה לי לבי"ח) ראיתי את הבקבוקים של נובי והם נראים לי ממש טובים וגם יפים... השאלה: האם הם באמת טובים? מישהי מכירה? ניסתה?
12 תגובות
עמוד 1
מוצריןם מעולים.נקודה.
עוד מישהי??? מישהי שניסתה??? איפה אתן בננות??
אני מתה על nuby!!!!! יש להם אחלה מוצרים
נכון להיום כבר אין לי בעיה אבל הגברת שלי הייתה סרבנית בקבוקים היא רק ינקה וגם אותו ניסינו ללא הצלחה ,הוא לא הכי נח לדעתי כי חלק עליון גדול רחב וקשה לילד לאחוז בו בשלב של גיל 4 ח' הם מתחילים והמשקל לא שווה בגלל זה גם המדיד שקוף וזה מעצבן צריך שיהיה קל נח וברור ,האמת הכי נח לדעתי אוונט ממש וגם MAM *********************
נובי מעולים אני מתכוונת במיוחד לבקבוק שהוא כולו סיליקון. מ ע ו ל ה ! אף בקבוק לא משתווה לו! בדוק ! 55555
כנ"ל המוצצים מאותה סדרה (נטורל) מעולים!
. 55555
לא ניסיתי, אבל אני חושבת לחזור דווקא לטומי טיפי אהבתי אותם ועכשיו הם גם ללא ביספינול. אצל רואי גם ניסינו כמה סוגים ובסוף הוא רצה רק ביפרי.
אני אישית לא ניסיתי אבל בת דודה שלי משתמשת בהם ומאוד מאוד מרוצה וממליצה על כל המוצרים שלהם לי יש את הכוס שתייה לילדים שלהם מעולה
ניתאי החיים שלי!
לא ניסיתי אבל כשהייתי במוצצים ראיתי את זה שכולו סיליקון - המחיר בשמיים - 90 שח ליחידה...!יהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לי היה בקבוק מעבר של נובי שהיה פשוט גרוע
היי אני השתמשתי עם נובי ל3 חודשים הראשונים עד הגזים אחרי זה עברת לבי פריי אני אכן ממליצה להתחיל עם בי פריי ...
תודה לכן בנות.... לפי רוב התגובות הבנתי שהם ממש טובים... ואתמול קניתי.... אגב, בד"ר בייבי בנתניה יש 55% הנחה על המוצר השני אז יצא ממש מחיר טוב