מחזור לא סדיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות..

כשלקחתי גלולות קיבלתי מחזור כל 28 יום, החודש הפסקתי גלולות ויצא לי שקיבלתי
    אחרי 32 יום מחזור.
    יש מצב שלמחזור הבא שלי יהיה איחור מעל 32-33 יום? כי אני רוצה לראות בטבלה של הביוץ מתי אני פחות או יותר מבייצת..

אני אשמח לקבל תשובות...

המשך יום נפלא
4 תגובות
עמוד 1
  • הי,

מנסיוני אחרי הפסקת גלולות יכול להיות שיהיה קצת בלאגן במחזורים עד שהגוף חוזר לאיזון, אבל זה לא חובה.

לדעתי המחזור שלך יחזור לדפוסו הקודם תוך חודש חודשיים.

בכל מקרה אם את רוצה לדעת מתי בדיוק את מבייצת אפשר לבדוק במקלוני בדיקה שקונים בבית מרקחת, למדוד חום כל בוקר ועוד שיטות. בכל אופן הכי בטוח זה לעבור בדיקת אולטרסאונד אצל רופא ואז לבדוק בדיוק מתי היה ביוץ.

בהצלחה רבה
  • שלום לך,
    גם אצלי היה מחזור כל 28 יום כשלקחתי גלולות. אני כבר לא לוקחת גלולות משהו כמו 9 חודשים והמחזור שלי הוא בן 32 יום, ככה שיכול להיות שזה ישתנה לך. בכל מקרה, את יכולה לחכות למחזור הבא ולראות מתי תקבלי. וכך או כך ההבדל בימי הביוץ לפי המחשבון הוא די קטן, רק כמה ימים, אז את יכולה לנסות בכולם
    שיהיה בהצלחה!!
  • כל מי שלוקחת גלולות יש לה מחזור של 28 יום. זה מתקבל באופן מלאכותי ע"י הורמונים ולכן אין קשר בין אורך המחזור שלך עם הגלולות לאורך המחזור הטבעי שלך.
    בהתחלה יהיה לך קצת חוסר סדר באורך המחזור, אבל אחרי כמה זמן תראי שאורך המחזור שלך נעשה פחות או יותר קבוע. יכול להיות קצר יותר או ארוך יותר מ-28 יום.
    מקסימום תשתמשי בבדיקות ביוץ כלשהן (אם את קונה - כדאי מאתר "פוריות", יותר זול מבית מרקחת).
    אפשרות נוספת וחביבה יותר - פשוט תקיימו יחסים כמה שיותר!

• תודה בנות,

אני חושבת שהפיתרון הכי טוב זה לקיים יחסים בלי סוף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה