עזרה בבקשה- סליחה על השיתוף הכנה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי, קודם כל אתן מקסימות.. מאוד מעודד לקרוא ולהתחזק..

אנחנו מנסים להרות, בד"כ המחזור שלי סדיר, הייתי אמורה לקבל אתמול. וזה הסיפור:

בין שישי לשבת הרגשתי התכווצויות (שהיו מאוד מוזרות, גם במיקום, גם בתחושה, אפילו בעיתוי). במהלך השבת הי נוזל חום בניגוב וזהו.

במהלך היום (של היום..) היו לי הפרשות חומות, ורדרדות, חומות בהירות, משהו כזה, מעט מאוד, ללא שום מיחוש או כאב (מוזר שוב.. זה לא קורה לי, זה תמיד בא עם איזו התכווצות או זרמים מעצבנים). לא ממש דם, ז"א, אדום אין שם. המוזר עוד יותר שההפרשות חלקן הן כמו "חוטים" דקים.. (?!?!) מרגישה כמו חייזר..

יש לי כאב גרון רק בצד שמאל, נוראי. ובמהלך השבוע האחרון חום קצת יותר גבוה מהממוצע (היום כבר לא ממש). מעבר לזה גרד נוראי ואפילו שורף.

אין לי פיפי כל שתי דקות וכביכול אין לי סימני היריון מובהקים לפי מה שקראתי. אבל יש לי תחושה.. בעיקר בגלל שה"שקט" הזה ברחם לא מאפיין אותי לפני מחזור, אלא הפוך, כל הזמן זרמים עד המחזור עצמו.

עוד משהו מאוד מוזר שלא קרה לנו בכלל: ביום חמישי קיימנו יחסי מין ופשוט הכל היה שם נפוח, כמעט בלתי אפשרי להיכנס, כמובן ששרף וכאב אח"כ..

מה דעתכן? זה מוכר למישהי מכן?!

אשמח לתשובתכן, מחכה.. :)
    תודה רבה!!
11 תגובות
עמוד 1
  • הוספה: עשיתי אולטרסאונד ב-13.7 והרופאה אמרה שבוודאות היה ביוץ או ב-12 לחודש או ב-11 לחודש. כמובן קיימנו יחסי מין בימים האלה ואחריהם. יש סיכוי שזה השרשה??
  • קודם כל ברוכה הבאה

לגבי ההפרשות בהחלט זה יכול להיות הפרשה של השתרשות
    ולפי מה שאת אומרת את יכולה לעשות עוד יום יומיים בדיקה ביתית

לא כ"כ הבנתי מה קשור הכאב גרון......

שיהיה בהצלחה
  • הי,

המון תודה על התגובה שלך, את מקסימה.

הכאב גרון לא קשור אבל אמרתי שאולי זה מעיד על.. כאב גרון..? לא חשוב, אמרתי שאני חייזר..

אני פוחדת שזה בסוף יהיה מחזור, אבל כל הזמן מבקשת ומתפללת.. אבל הגיוני לדעתך שההשרשה תגיע עכשיו? קצת רקע:

הייתי אצל רופאה ב-13.7 והיא עשתה לי US ואמרה בוודאות שהיה ביוץ או ב-12 לחודש או ב-11 לחודש וכמובן קיימנו יחסים בימים אלו. אז ההשרשה אמורה להגיע ביום המחזור בערך?

מה דעתך על הנפיחות וה"שורף" הזה? זה מוכר? זה חשוד מדי?

תודה שוב!
  • המחזור שלך אמור לצאת היום או מחר (ראשון או שני).
    אם לא תקבלי - זה איחור, תעשי בדיקה.
    אני לא הרגשתי כלום כשנקלטתי. שמעתי אצל אחרות שהיו הפרשות חומות.
    עדיף שתחכי עד יום שלישי (היום הראשון של האיחור שלך) כדי לעשות בדיקה.
    אל תדאגי, יהיה בסדר.

• בשמחה בשביל זה כולנו כאן

לגבי הנפיחות ושורף זה לא כ"כ נראה לי קשור אם עדיין את מרגישה שם ככה אז אולי זה משהו אחר?

מבחינת ההפרשות - כן זה מתאים

מציעה לך לעשות היום או מחר בדיקה

בהצלחה תעדכני
  • קודם כל ברוכה הבאה
    זה בהחלט יכול להעיד על השתרשות
    גם אני חושבת שכדאי שתעשי את הבדיקה הביתית מחר.
    בהצלחה

שיהיה לכולם רק טוב
    [gaga.com/p/dev270bbs__.png[/img]
    [img]http://daisyPath.com/ani/080402/0/3/+10/2/.png[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/aaa1a58617d9fb8c239eb9aa60b8fd55.gif[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/01b5425816119835c5d372ffb4c99697.gif[/img]
  • היי ..!
    אני חושבת שאם התנפח ושורף קודם כל תעשי בדיקה שאין לך פטריה או דלקת
    אם אין ויש לך איחור תעשי בדיקת דם !
    שיהיה בהצלחה
  • הי בנות.. עדכונים..

אז ההפרשות רק התגברו עד שהפכו לדימום מיוחד ויפה.. הנפיחות עברה אף היא והגרד איתה.. אולי יחזור אחרי המחזור..

אז ברור שהתאכזבתי קשות היום בבוקר (ט"ו באב, כמה זה מתאים).. אבל זה כנראה לא הזמן עדיין. ולא אנחנו מחליטים מתי.. אם היינו מחליטים זה היה כבר קורה..

:)

אבל לא נורא, חשבתי על משהו: מועד הלידדה, מועד הברית למעשה תלויים בדיוק בזמנים האלה שאנחנו כ"כ מצפות לא לקבל את המחזור. אבל אם קבעו אי שם למעלה שהילד שלך יוולד דווקא בפסח? או דווקא ביום ספיציפי אחר? והברית נקבעה לתאריך ספציפי (יש לתאריכים משמעויות רבות)? לכן אל ייאוש, יש דברים שנקבעו כך לא לחינם... אי אפשר לדעת מה ההשפעה של תאריכים וימים להילקט..

ועוד משהו- מאז שאנחנו מנסים עברנו המון ביחד, ולבד, הרבה תהליכים והיום למשל אני מרגישה הרבה יותר מוכנה להיות אמא מאשר מלפני שנה למשל. תחשבו על זה שהזמן הזה שעובר בציפיה גם מאפשר לנו לעבוד על עצמנו, על הזוגיות ולקבל כוחות..

יהיה בסדר. :)
  • כל הכבוד על הכוח והחשיבה החיובית

אני איתך
  • היי,
    אני רוצה להוסיף: שגם בזמן הזה של ההמתנה את מתפללת כל כך הרבה תפילות על הילדים שלך.. .- שיהיו מוצלחים וחכמים ויפים ואהובים וכו' וכו'
    אז זה בטוח לא אותו דבר אצל מישהי שמהר נקלטה להריון ולא הספיקה להתפלל עליו הרבה..( בטח לא כמו שאנו..)
    אז מה שאני רוצה לומר הוא שמי שנקלטה להריון אחרי הרבה זמן לדעתי יש לה ליד מיוחד, כי הוא נולד עם המון המון המון תפילות שילוו אותו לאורך כל החיים שלו ושל ילדיו אחריו.
  • את ממש צודקת, לא חשבתי על זה.. כל הכבוד על התובנה. ברשותך אשתף גם את בעלי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה