יש לי שאלה בקשר לאוביטרל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תאורטית אם יש כמה זקיקים בשלים, נגיד 2-3 (בגלל טיפול בגונאל)
    ואחד מהם בייץ לפני זריקת האוביטרל (יום לפני),
    שאלה ראשונה, זה אפשרי?

שאלה שניה:
    מה יקרה עם שאר הזקיקים הבשלים?
    האם הם יבייצו עד 36 שעות אחרי הזריקה?
    כלומר יהיו מספר ביוצים באותו חודש?
    מישהי יודעת?

תודה

3 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מומחית גדולה (לפחות לא עם תעודות וכל מה שאני יודעת זה מניסיון אישי ומהרבה "חפירה" באתרים וספרים רלוונטיים) אבל...
    ברמה התיאורטית הזקיקים בהחלט יכולים לשחחר ביצית גם לפני אוביטרל וגם אחרי אוביטרל. כלומר יכול להיות ביוץ עצמוני (שלא בא בעקבות אוביטרל) גם לפני וגם אחרי...
    הזקיקים הבשלים משתחררים כ36-48 שעות אחרי הזריקה. וכן ברמה התיאורתית יכול להיות שתבייצי פעמיים באותו חודש.
    זה מה שאמרו לי רופאים ואחיות כשלפני חודש עלתה שאלת תקינות ההריון שאליו נכנסתי בעקבות גונאל F ואוביטרל.
    בהצלחה
  • זה אפשרי.
    הזקיקים האחרים צריכים להבשיל ואז אוביטרל.
    עדיף לפספס אחד שבשל מוקדם מדי ולזכות באחרים.

• תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה