רגישות לחלב -מה במקום ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות צריכה את עצתכן
    לא הכול טוב אבל הכול לטובה !
12 תגובות
עמוד 1
  • הייתי מנסה לתת לו מעדן שוב אבל לא בערב אלא בבוקר, כי יכול להיות שיהיה לו קצת כבד ואז זה באמת יכול לגרום להקאה, תני לו כמה כפיות ותראי איך הוא מגיב לזה. אולי לפני חודשיים זה לא היה לו טוב אבל עכשיו כן.
    בכל מקרה לא לתת הרבה בפעם הראשונה.

לגבי תחליפי חלב, יש תחליפים צמחיים אבל אני ממש לא מתמצאת בזה. אני בעד לנסות שוב תמ"ל, ולראות איך הוא מגיב.

רעות
    הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • את יכולה לנסות מוצרים של חלב עיזים, בדרך כלל הוא מעט פחות אלרגני

את יכולה להכין לו "אוכל אצבעות" אולי זה יפתה אותו...

מה עם מלון/אבטיח?

טחינה/ חלבה/ שקדיה?

• דווקא גמדים גרם לשתי הבנות שלי להקיא.......והן בכלל לא רגישות לחלב
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • הקטנה שלי גם מאד בררנית - אבל אבטיח וענבים היא מאד אוהבת, תנסי

• אורטל מאמי תודה.
    צודקת דניאלה זה טעים!!!
  • אכן אני עדיין מניקה - ונכון, יש קצת הרגשה שאין חלב - אבל זה מספיק לה
  • ניצן בן 9 חודשים ואני נותנת לו הכל חוץ מחלב ודבש ופרות אלרגניים
    טחינה זה מעולה, חומוס (אני עושה לבד)
    לחם, ביצים כבר אפשר
    דייסות (אני עושה לבד דייסת סולת ופולנטה - את יכולה לעשות על בסיס מים ולא תל"מ )
    יש את הספר טעמים ראשונים שיש שם מלא מלא מתכונים ולאו דווקא חלביים

ותחכי עם מוצרי החלב עד גיל שנה
  • אגב, היום ההמלצה בטיפת חלב היא לתת מוצרי חלב בגיל 9 חודשים ולא כפי שהיה עד עכשיו (שנה)
    נתנו פה אחלה המלצות ... אז אין לי מה להוסיף

• תודה רבה לכן על התגובות
  • לגאיה היה אותו דבר בדיוק
  • כנראה שאצל כל אחד זה שונה. מעין הקיאה את התמ"ל בגיל חודשיים וכשהיא הגיעה לגיל 9 חודשים ניסינו גמדים והיא הקיאה. בגיל שנה דרשתי בדיקת אלרגיה וגילו שהיא מאוד אלרגית לחלבון חלב ובינתיים קיבלנו הוראות לא לתת לה שום דבר חלבי בעצמנו.
    אבל כנראה שאצלכם זה לא כזה חמור כי מעין הקיאה כמויות אדירות מכמות של גמד קטן אחד.
  • שכחתי לכתוב מה אני נותנת במקום. מעין כבר גדולה, אז היא אוכלת מעדני סויה של אלפרו. חוץ מזה יש הרבה סידן במרציפן, חמאת בוטנים, ממרח שקדים, ברוקולי, סרדינים ועוד. אבל אני לא זוכרת מה מותר ומה אסור בגיל של אורי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה