לאחר הסקר שהיה- כתבה בנושא- "אמא תקני לי חוטיני.." - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
14 תגובות
עמוד 1
  • ילדות עם חוטיני זה באמת מוגזם, למרות שאני לא שמה לק לא היה לי איכפת אם הבת שלי היתה שמה לק.
    לגבי בגדים - אני אשפוט כל בגד לגופו

• מיכל- צודקת בכל מילה
  • והכי מצחיק זה שהילדים האלו..הם ממש ההפך
  • מסכימה עם מיכל
  • נראה לי הזוי לחלוטין.
    אם הייתי יודעת על זהמראש הייתי רושמת בסקר.
    צבע לשיער בגיל 6?????????????? מה? למה?
    למה לא לאפשר לילד לאהוב את עצמו כפי שהוא, למה לתת לו תחושה שצריך לשפר אותו?

באמת שיש דברים שאין סיכוי שאאפשר להן בגיל 6 - חוטיני וצבע בשיער בהחלט ביניהם.

נראה לי פשוט לא הגיוני להתעסק כל היום עם ההופעה החיצונית. יש עוד מיליוני דברים אחרים. ענייני ילדים. זה מה שצריך לאפשר להם. מה הדבר הבא? ידברו איתם על החובות הגבוהים שיש להורים? על הצרות בין ההורים? על כמה לא סובלים את החמות? להפוך את הילדים לבני דמותנו , לחברים הכי טובים - זה לא נכון. פשוט לא נכון.

• גם אני אהבתי...
    למרות שלק זה לא דבר נוראי בעיני

• יש לי 2 הערות:
    אני לא מסכימה שאונסים בת 13 כי היא מתלבשת כמו בת 20, מי שאונס אונס בגלל שיש לו בעיות שלו (שבד"כ לא קשורות לסקס אלא לשליטה).
    דבר שני יש אמהות שצובעות את השיער של בנותיהן כדי שלא יהיו להן כינים... לא מסכימה עם זה ב100% אבל אם זה עובד...

יעל, אמא של יונתן
  • ממש זוועה
  • יעלי - לא כל הכינים שמעו על כך שצבע לשיער מונע אותן..... כך שלא הייתי משתמשת בתירוץ זה. ונגיד שזה אכן מונע כינים - למה גוונים ולא לצבע הטבעי?

מסכימה איתך בקשר לאנסים מניאקים בני אלף שהיה צריך להשמיד אותם עוד בטרם נוצרו. שונאת אנסים ברמה שאני לא יכולה להסביר. אנשים הם רוצחים. רוצחי נפשות.

• ברגע שאת בגיל 12 משדרת סקס ..מה לעשות לצערנו יש מי שיקח בכוח...
    למה לתת לגיטימציה לסוטים האלו?
    למה ילדה צריכה ללבוש בגדים פרובוקטיביים?
    נכון הגוף שלי הוא המקדש שלי..
    אבל בית המקדש נחרב ולא פעם לא?.....
    לק איפור צבע שיער בגדים זולים ( לא מדובר כלכלית אלא חזותית)
    הם הפירצה הכי גדולה לגנב.

יש לנו כאן ילדה בת 13-14 כבר שנתיים במקום בי"ס
    היא לבושה כמו זונה ומסתובבת ביישוב במקום ללכת לבי"ס..
    עוצרת טרמפים מתכופפת כמו שרמוטה לפני כל רכב...
    המשפחה כבר קבלה התרעה אבל הזרזורה בשלה...
    זה נראה נורמלי? בואו תראו ותגידו לי אם זה לא מתחיל מהדברים
    הקטנים האלו בגיל צעיר כמו לק איפור צבע שיער בגדים הדוקים....

חבל וקשה להגיד ואמן ואני טועה אבל יומה יגיע ומישהו עלול לפגוע בה וזאת תודות לאמא המאוד אחראית שלה....והשתיקה של התושבים
  • אני בשוק

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • כתבה מקסימה, רגישה וכל כך נכונה!! רק אתמול רדף מישהו בקטנועו אחר פדופיל בגינה הציבורית - אלוהים אדירים, אי אפשר להנות מהילדות כפי שהיא? למה לזרז את ההתבגרות? תנו לילדינו להנות מהגדילה, הצמיחה, לעשות טעויות וללמוד מהם - בדיוק כמו שאנחנו חווינו אץ ילדותינו, ואם לא בדיוק - אז לפחות בערך.....
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה