חזרתי מגסטרו ילדים עם מועקה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הסיפור הוא שלנדב שלי יש כנראה מעיים מאוד עצלניים...
    יש לו עצירות בערך מאז ומתמיד
15 תגובות
עמוד 1

• לא מאמי מעולם לא שמעתי על זה
  • hug]
  • תודה
  • שלום לך,
    אני לא משתתפת פעילה פורום, אבל לא יכולה לא להגיב. לילדה שלי הייתה בעיה דומה באותו גיל. גם היא עברה חוקנים שהשאירו אותנו (כולנו) עם תחושות קשות מאד.
    עד שהגענו לגסטרולוג ילדים מקסים שהבהיר לנו שכמובן שהעניין הוא קודם כל ריגשי (לאחר שנשללו בעיות אחרות).
    לכן הטיפול הוא לא רק תרופתי.
    תזונה נכונה מאד חשובה. מעבר לזה, הוא המליץ לנו, ואנו השתמשנו בפגלקס באופן קבוע ולתקופה ארוכה. זאת אבקה שמוסיפים לכל מזון שהוא והיא מקלה על היציאות.
    אבל הכי חשוב - טיפול התנהגותי: להתמודד עם הפחד של הילד לעשות קקי.
    אצלנו זה עבד בשיטת הפרסים: כל פעם שעשתה קקי, קיבלה פרס קטן.
    הייתה לה תיבת פרסים (שהכנו יחד וקישטנו יפה). כל פעם שהייתה יציאה, היא יכלה לבחור פרס אחד מהתיבה.
    זה עבד כמו קסם!
    בהמשך צימצמנו את הפרסים לכל 5 יציאות (נגיד), והשארנו רק מדבקות (לספירה עד 5) כל יציאה.
    מה שחשוב הוא שיש צורך גם בטיפול התנהגותי, אחרת הבעיה לא תעבור. אי אפשר לעד לרכך להם את היציאות.
    (דרך אגב, לרופא שלנו קראו דר' דרור וסרמן).
  • לא מבינה
  • תודה טיפי
  • בהצלחה .
    זה לוקח זמן, אבל עובד. אני יכולה להגיד לך שמרגע שהתחלנו עם זה, הופסק הצורך בחוקנים.
    חשוב לשתף אותו (הוא כבר מבין..) בתהליך ולהלהיב אותו. ולא להלחיץ אותו (מאידך).
    וכמובן, שבשלב הראשוני, להשתמש בחומרים המרככים, כדי שירגיש שהיציאות באות לו בקלות, ולהרגיל את הקיבה לפעילות.

יהיה בסדר. אני בטוחה בכך. אל תהיי מדוכאת. אתם בתחילת תהליך לפתרון הבעיה וזה נהדר.
  • תודה טיפי
    הקלת עלי מאוד בסיפור ששיתפת אותי
  • וואייי

תשמעי, זה לא ייאמן הסיפור שלו. כזה רגיש כבר מגיל קטן
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • לא מכירה פגלקס למבוגרים.
    לילדים יש גם נטול טעם. למרות שלבת שלי לא היתה בעיה בכלל עם טעם בננה.
  • מסכן קטן
  • בהצלחה בהמשך ההתמודדות,זה נשמע לא קל אבל נראה שאתם בדרך הנכונה

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • מסכנצ'יק
  • מסכנצ'יק

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא שמעתי על משהו כזה מותק לי יש כוליטיס שזה בערך ההפך הגמור
    ומי כמוני יודע כמה בעיות גסטרו הן לא נעימות
    אבל לפי מה שאת מתארת יש פתרון וזה א כרוני וזה הכי חשוב
    זה יעבור ויהיה בסדר
    אני שולחת מליון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה