חדשה פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן...
    חדשה פה... נורא מתפעלת מהחיזוקים אחת לשנייה ...
    לפני הפרייה שניה בהצלחה לכולנו !
17 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד על השם. יישר כח. שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• ברוכה הבאה!!!!
    אכן הגעת למקום הנכון: מקום מלא בחיזוקים ובהתבכיינות הדדית (לכל אחת כאן יש את הרגעים הטובים ואת הפחות טובים שלה
  • היום קיבלתי לצערי הרב אחרי איחור של שבוע וחצי ... (חודש מנוחה אחרי טיפול שנכשל) הייתה קצת תקווה ... כרגע מרימה את עצמי ומחר מתחילה פרוטקול..
    בעזרת השם עוד כ14 יום כבר אהיה אחרי !
    דרך אגב ... שאלה :
    יש לי גונל שרכשתי בסוף הטיפול הקודם אבל לא פתחתי אותו כי כבר הלכתי לשאיבה .... הוא במקרר והוא בתוקף.... אפשר להשתמש בו ??? או עדיף לרכוש חדש....
  • אני לא חושבת שיש בעיה עם ערכה חדשה וסגורה. אני זוכרת שאמרו לי לזרוק את הערכה אחרי ככה וככה זמן (פשוט לא זוכרת בדיוק כמה) אחרי הפתיחה.
    אבל אולי כתוב משהו בעלון לצרכן המצורף לעט
  • אם הוא בתוקף אין צורך לקנות חדש!
    בהצלחה!
  • מאחלת לך המון המון המון בהצלחה,
    תמשיכי עם האופטימיות, ולא להתייאש....זה כל כך חשוב...
    מחזיקה לך 20 אצבעות, זה כל מה שיש לי,
    והלוואי הלוואי וזהו הטיפול המנצח שלך.
  • בהצלחה מותק.... בשורות טובות
  • תודה על העידוד !
    אבל אני לא כ"כ חזקה וחיובית כמו שאולי זה נראה ....
    לא רוצה לעבור את זה שוב .. הדקקפטיל מאוד שורף ... הבטן מלא כחולים הייתי בטוחה שבהפרייה הראשונה זהו אני בהריון!
    הבעיה אצלנו זה בעיית זרע בלבד (תנועה וכמות ) אני אם לילד מנשואיי הקודמים כבר בן 9!
    הייתי בטוחה שאחרי " שדילגנו " על הבעיה בזה שכבר הפגשנו אתהזרע עם הביצית זהו פה נגמר הסרט הרעעע הזה ......
    מישהי כאן גם עם בעיה דומה ???????
  • שולחת לך חיבוק גדול, אני כל כך מבינה את ההרגשה שלך...
    אני עדיין בשלב ההזרעות, אבל בפעם הבאה כנראה אלך לIVF ואני כל כך מרגישה כמוך...שזה חייב להצליח....
    כל כך מעצבן שזה פשוט לא בידיים שלנו.
  • מיה...
    כמב הזרעות כבר עשית?
    אני אחרי 2 הזרעות בלבד נשלחתי להפרייה ...
    הרופא אמר שלטעמו ממש אין סיכוי עם איכות הזרע הזה וזה פשוט בזבוז זמן ענקי ...
    חחח כמו שאומרים ישר ניזרקתי לים!.... וכמה דמעות הורדתי עד שהגיע ההחלטה ללכת על זה ..יהיה בסדר בע"ה ... מה שמעודד אותי זה שנרשמתי לפורום הזה וסוף סוף יש מי שמבין אותי מי שעוברת אותה דרך כמוני ..
  • הי מותק,
    אני לדוגמא עברתי 4 הזרעות ואח"כ הפריה .
    איכות הזרע הייתה מזעזעת (200 אלף לאחר השבחה ) .
    והנה... אוריקי שלי בן 3 כמעט מהפריה ונועם הנסיכה בת שנה וחמישה חודשים מהריון טיבעי ומקרי בהחלט עם הזרעונים הלא טובים האלה... שלכן באהבה, מורן......

• שני את מדהימה...
    עכשיו אתם מנסים? בטיפול?
  • ניקוש,
    לא מאמי, אנחנו לא מנסים.... שלכן באהבה, מורן......

• שני...
    אני אומרת שכשמחליטים שם למעלה שנשמה תרד לעולם אז לא יעזור שום בעיה רפואית שבעולם !
    גם אני שמעתי המון סיפורים שדווקא מעודדים אותי ...
    אני בהפרייה הראשונה היייתי על סף גירוי יתר , נורא נלחצנו ואמרתי שבחייים אני לא עוברת את זה יותר.....ולא תאמיני כמה חיכיתי שהחודש הזה יעבור ולקבל כבר מחזור בשביל להתחיל שוב טיפול .... נשמע הזוי אבל ממש ככה ....
  • היי ברוכה הבאה!

המון בהצלחה
  • הי!
    קודם כל ברוכה הבאה
    לגבי המחזור-אני שולחת לך המון המון המון
    ועוד קצת אבקת אופטימיות
    לגבי התרופה-לדעתי אין שום בעיה להשתמש בה אם היא בתוקף ובגורה, אבל את תמיד יכולה לוודא עם הרופא.
    לגבי הזרעונים-רוב הסיפורים שאני מכירה הבעיה היא בזרעונים של הגבר, אין מה לעשות הם כנראה רק בשרירים המין החזק, אבל לא בזרעונים. אומרים שזה קשור לעולם המודרני בו אנו חיים-האוכל, הקרינה, השמש וכד'.
    שיהיה לך המון בהצלחה בהפרייה הבאה וכמו שאומרים "פעם שלישית אחרונה ומנצחת".

שיהיה לכולם רק טוב
    [gaga.com/p/dev270bbs__.png[/img]
    [img]http://daisyPath.com/ani/080402/0/3/+10/2/.png[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/aaa1a58617d9fb8c239eb9aa60b8fd55.gif[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/01b5425816119835c5d372ffb4c99697.gif[/img]
  • הי לבחורה ללא היאוש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה