ניקוש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי מותק,
    יש תשובות ???
    השארת אותנו במתח....
    אורי ונועם שלי... אהבת חיי !!! אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!!
    שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

4 תגובות
עמוד 1
  • שני וכולן, תודה רבה על ההתעניינות...
    לצערי כי רב, קיבלתי תשובה שלילית אתמול! למרות שהייתה לי תחושה מוקדמת שזה לא תפס החודש, ולמרות שהייתה לי תחושה שהנרות יעכבו את הדימום, שתמיד מגיע בדיוק בזמן, התפתחו התקוות, כל מי ששאלתי בצוות הרפואי אמר שזה לא קורה בד"כ... עד אתמול כשקיבלתי תשובה שלילית ואמרו שזה בטח בגלל הנרות
    שוב אני מבינה שצריך להקשיב לעצמי בכל התהליך הזה.
    היה לי ממש קשה אתמול, לא האמנתי, וגם לא מבינה למה, למה זה לוקח כל כך הרבה זמן, מה הבעיה? אני לא מספיק טובה כאדם? יש לי התפתחות לעשות? אני לא מספיק רוצה ילד?? מה?
    היום כבר מרגישה יותר טוב, ומקווה שמחר אפילו יותר.
    מפתחת תקווה שחודש הבא זה חודש עם אנרגיות טובות, הרבה דברים טובים אמורים להיות בחודש הבא, ואני מקווה שזה יגיע גם אלינו
    בשורות טובות לכולנו!!! תודה על התמיכה
  • הי ניקוש,
    קודם כל קבלי שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• את ממש צודקת..
    המון תודה!
  • לא להתיאש כולנו אותו דבר צריך סבלנות ויבוא בהפתעה ובקרוב ובחודש הבא אמן

עדינה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה