תודה לכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לכל אחת מאיתנו חיים משלה, ומבחינות מסויימות אנו כה שונות- אבל יש לנו דברים שמשותפים לנו אנו מבינות זו את זו קצת יותר מדי טוב. אנו חולקות חוויות שאיש מלבדנו אינו יכול לדעת. אנו חולקים רגעי צער שאיש אינו מבין אנו חולקות אכזבות וכאב... אנו גם חולקות שמחות, תקוות וניצחונות...
    אתן מבינות אותי יותר מכל איש אחר אתן מזהות צער ומנסות להפוך לעידוד אתן רואות אכזבה ומראות שיש תקווה...
    תודה לכן!
5 תגובות
עמוד 1
  • ריגשת אותי....כל מילה ומילה נגעה לליבי, כ"כ כנה כ"כ נכון
  • העלית לי חיוך על הפנים ודמעות בעיניים...
    מקסימה!!!!
    איזה כיף שכבר התחלת להתאושש. בחורה חזקה ואופטימית כמוך, מי יכול עלייך?!
    מה ישבור אותך?! כלום!!!! את תנצחי ותלכי גאה בעצמך ובבטן העגולה שלך, תהי אמא מדהימה ואישה שכל בעל (מגניב וחזק ככל שיהיה) יהיה גאה בה ויעריץ אותה. את תצליחי בהכל, אני בטוחה!!!

• את כל כך צודקת
    את תראי שתיהיה אמא נהדרת יום אחד,
    וכל אחת ואחת מאיתנו תחזיק תינוק בידיים במוקדם או במאוחר,
    וזה יקרה מאמי, אין לי ספק
  • קמתי הבוקר קצת יותר רגועה הייתה מאוד נסערת ביומיים האחרונים...
    אומנם אנו שותפות ברגעים הקשים אחת של השניה אבל באותה מידה אנו מתרגשות ומחכות לרגעים המאושים אחת של השניה.
    כל אחת צריכה את תשומת הלב והיחס ולכן אנו מאזנות את זה לאורך חודשים ארוכים. אם תשימו לב בכל חודש יש הפתעה...
    השאלה היא באיזה חודש את תפתיעי?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה