צריכה את דעתכן וקצת עידוד ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי מנסים להיכנס להריון. מחזור אחרון 30/6 מועד ביוץ 16/7 ( נבדק בערכה ביתית ) . מחזור סדיר כל 30 ימים.
    מס' ימים לאחר ביוץ הייתה לי תחושה מוזרה בבטן שייחסתי אותה לרצון העז שלי שאכן קורה שם משהו...
    לפני כ5 ימים החלה לי רגישות בפטמות שהתפתחו לגודש קל בחזה וכאבים קלים .
    בנוסף יש עוד סימנים : כאבי ראש , עייפות , תכיפות במתן שתן , צרבות , שינויים מוזרים בדופק ( מרגישה שהדופק עולה לעיתים )
    ונפיחות בבטן .
    אני ממש רוצה להיכנס להריון ואני חוששת שאני " כופה " את על עצמי להרגיש את כל הסימפטומים . ביצעתי לפני יומיים בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית - מאד התאכזבתי אבל עדיין קיימים כל הסימנים ( חשבתי שיעברו ברגע שהתקבלה התוצאה , בהנחה שאכן דמיינתי אותם ). כבר התאכזבתי חודש שעבר , אם כי אז לא היו כל הסימנים שיש לי עכשיו.
    האם ייתכן שאני בהריון למרות תוצאת הבדיקה הביתית ?
21 תגובות
עמוד 1
  • עשית את הבדיקה מוקדם מידי...רק 14 ימים אחרי הביוץ הבדיקת שתן יכולה לזהות הריון
    חכי עוד כמה ימים
    בהצלחה
  • היי לך וברוכה הבאה,

עשית מתוקה את הבדיקה מוקדם מידי, מציע לך שוב לעשות ביום ראשון
  • גם אני כשעשיתי את הבדיקה יותר נכון 2 בדיקות יצא שלילי וכשעשיתי בדיקת דם בראשונה יצא לי נמוך אבל כבר הראה שאני בהריון ואחרי שבוע חזרתי לעוד בדיקה וכבר אז היה ברור שאני אכן בהריון... דרך אגב אני ישר ידעתי שמשהו אצלי לא רגיל ושאני בהריון כי היה לי ממש שינוי (עם השלפוחית) הייתי רצה המון לשרותים וזה היה אחדד הסימנים ואחר כך הגיעו כמובן ההקאות
    אז שיהיה לך בהצלחה....

• עשית בדיקה מוקדם מדי, למרות שאני מבינה אותך לגמרי,
    פשוט אין סבלנות לחכות
    תחכי לפחות ליום שבו את אמורה לקבל מחזור
    מקווה שלא תקבלי אותו 9 חודשים
  • תודה על כל התגובות , אתן כולכן כאלה מדהימות ומעודדות .
    אני אעדכן אותכן בהמשך ...
    נראה לי שאני פשוט אחכה ליום ראשון לבדיקות דם
    סופ"ש נעים
  • שיהיה לך בהצלחה יקירתי
    בדיקת דם זה הכי טוב
  • הכל יכול להיות...אל תתיאשי ופשוט תזרמי
    גם אני חושבת שעשית את הבדיקה מוקדם מדי
    מחזיקה לך אצבעות ומאחלת בהצלחה מכל ה
  • אז נכון שאמרתי שאני אחכה לבדיקות דם , אבל פשוט לא עמדתי בפיתוי .
    עשיתי הבוקר בדיקה ביתית נוספת והופיע פס בהיר וכשאני אומרת בהיר אני מתכוונת לממש ממש בהיר ...
    תובנות למשהי ?
  • פס זה פס........
    מזל טוב!
  • בהצלחה בבדיקת דם ביום א'
  • אני כבר התחלתי לחשוב שיצאתי מדעתי - אני פשוט לא יכולה להרפות מהנושא בלי לדעת בוודאות אז... עשיתי בדיקה נוספת והפעם הפס היה כהה וברור .
    אני ובעלי מתרגשים ומאושרים . ואני שמחה שלא איבדתי כל קשר למציאות (לדעת שלא דימיינתי את כל הסימנים האלה שהופיעו לי כבר ימים ספורים לאחר הביוץ)
    אבל פתאום התחלתי לחשוש מכך שיקרה משהו לעובר .
    אולי אני בכל זאת משתגעת
  • מזל טוב מאמי, את בהריון
    תעשי בדיקת דם ביום ראשון
    ושיהיה לך המון בהצלחה
  • טוב ,היום עשיתי בדיקות וקיבלתי תוצאה :
    133 IU/L
    מה זה אומר ?
    מה עושים הלאה ? יש לי תור לרופאת נשים רק ב 23.8
  • מזל טוב מתוקה
  • קיבלת את ה הכי יפה שאפשר לקבל.
    מזל טוב!!!!!!!!
    שיהיה הריון קל ותקין
  • אני ממש מתרגשת
    אבל מכיוון שהבדיקה שלי רק ב23/8 רציתי לדעת אם יש דברים שאני צריכה לעשות כבר עכשיו כמו בדיקות שתן , דם ? דברים שאסורים ?
  • כדאי לעשות בדיקת דם כדי לעקוב אחרי הבטא
    לגבי מה מותר ומה אסור: תכלס מותר הכל חוץ מאלכוהול, לנסות להימנע מעישון, ביצים, בשר ודגים לא מבושלים (גם פסטרמה לא מומלצת מכיוון שמדובר בבשר לא מבושל)
  • כמו שכתבתי תעשי בדיקת דם חוזרת בעוד כמה ימים, תתחילי לקחת חומצה פולית ולשתות הרבה מים
  • איזה כיף!!! מזל טוב, הבדיקה שעשית מראה על הבטא, אם היא מעל 10, אז את בהיריון ובאמת חשוב לעשות עוד בדיקות דם, כדי לראות שהבטא עולה. שיהיה היריון קל ותקין
  • מזל טוב מתוקה!!!!!
  • מזל טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה