היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון. מחזור אחרון 30/6 מועד ביוץ 16/7 ( נבדק בערכה ביתית ) . מחזור סדיר כל 30 ימים. מס' ימים לאחר ביוץ הייתה לי תחושה מוזרה בבטן שייחסתי אותה לרצון העז שלי שאכן קורה שם משהו... לפני כ5 ימים החלה לי רגישות בפטמות שהתפתחו לגודש קל בחזה וכאבים קלים . בנוסף יש עוד סימנים : כאבי ראש , עייפות , תכיפות במתן שתן , צרבות , שינויים מוזרים בדופק ( מרגישה שהדופק עולה לעיתים ) ונפיחות בבטן . אני ממש רוצה להיכנס להריון ואני חוששת שאני " כופה " את על עצמי להרגיש את כל הסימפטומים . ביצעתי לפני יומיים בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית - מאד התאכזבתי אבל עדיין קיימים כל הסימנים ( חשבתי שיעברו ברגע שהתקבלה התוצאה , בהנחה שאכן דמיינתי אותם ). כבר התאכזבתי חודש שעבר , אם כי אז לא היו כל הסימנים שיש לי עכשיו. האם ייתכן שאני בהריון למרות תוצאת הבדיקה הביתית ?
11 תגובות
עמוד 1
זה קורה.. אך התת מודע הוא דבר חזק. זה שקיבלת תוצאה שלילית לא איבדת תיקווה, לכן יכול להיות שהתסמינים לא נעלמו.. לעומת זאת יכול להיות שזה אכן הריון פשוט הבדיקה לא תפסה את זה. חוץ מזה הכי עדיף זה שיהיה כמה ימים לאחר איחור..עדין אין לך איחור וגם עוד לא עברו 14 יום מהביוץ. חכי!!!!
אין ברירה אלא לחכות לאיחור, יכול להיות שאת בהריון, ויכול להיות שלא. אבל רגישות חזקה בציצים הייתה לי כשנכנסתי להריון...אז יש סיכוי שמה שאת מרגישה זה לא דימיונות. מאחלת לך המון בהצלחה, והלוואי הלוואי וזה החודש שלך
אז ככה! כולנו "מרגישות" סימני הריון ולכן חושבות שהנה אולי זה הגיע. הסימנים מגיעים מאוחר יותר, וכן בהחלט את מרגישה אותם כי את רוצה להרגיש אותם! אל תסמכי על כל הסימנים ואפילו אל תשימי לב אליהם. זו סתם רמאות עצמית. הבדיקה הביתית ממש לא אמינה (במיוחד כאשר שלילי). חוץ מזה יש לך עוד זמן. הייתי ממליצה אם ה
תודה רבה לכן על התגובות . ממש ריגשתן אותי ועודדתן ... אני אאלץ לחכות עוד מס' ימים בשביל לקבל תשובות .
אז נכון שאמרתי שאני אחכה לבדיקות דם , אבל פשוט לא עמדתי בפיתוי . עשיתי הבוקר בדיקה ביתית נוספת והופיע פס בהיר וכשאני אומרת בהיר אני מתכוונת לממש ממש בהיר ... תובנות למשהי ?
חמודה- פס זה פססססס!!!! מזל טוב!!! לכי לעשות בדיקת דם תראי בטא טובה ויפה בע"ה!!! איזה יופי.....
ככה היה גם אצלי פס כל כך חלש שרצתי להראות לכל מי שהיה בבית כדי להיות בטוחה שאני רואה משהו.. אחרי יומיים על הבוקר הפס כבר היה יותר ברור..ואז בטא..של 9000 :)) ושם כבר אי אפשר לטעות. מזל טוב !!! עכשיו תתחילי לשמור על עצמך!
מזל טוב!!! המשך קל ותקין
אלוהים, ממש ריגשת אותי, ואני כל כך שמחה בשבילך....