היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה בוסטר יש לכן באוטו? יש לנו 2 בוסטרים משענת ואני צריכה עוד אחד לליאור כי שחר עבר לבוסטר מכסא הבטיחות...לוקחת בחשבון שזה לא הפאסאט כבר והמקום די מצומצם מאחורנית....
11 תגובות
עמוד 1
שחר עבר לבוסטר?!?!? זה לא מוקדם
יש לשחר כסא בטיחות אבל שחר כבר גבוה בשביל לשבת בו מה שלא בטיחותי לכן הוא עובר לבוסטר משענת עם חגורות מין הסתם...זה של טל וטל עובר לבוסטר של ליאור- הגבהה עם משענת..ואני צריכה עכשיו בוסטר משענת נוסף או רגיל לליאור שישב באמצע ...
אוקיי, איך אני יודעת מתי זה כבר לא מתאים? בסלקל זה ברור, אבל לא הבנתי איך אני יודעת שלהב כבר גבוהה מדי לכסא בטיחות
כשהראש עובר את הקצה העליון של מושב הבטיחות ולא ניתן להגביה את המשענת עוד..זה הזמן להעביר... מה גם כשאנחנו נוהגים/ות...משענת הראש אמורה להיות מותאמת לגובה שלך ולא מתחת או מעל...
אה אוקיי אז אני אסתכל היום מעניין
לנו היה את הבוסטר ללא המשענת ...זה תופס פחות מקום ,תעבירי את ליאור למושב כזה ואת שחר לבוסטר עם המשענת....
חשבתי על זה..אבל הם לא נוחים קשים מאוד ויש לנו נסיעות ארוכות ממי..מאצלנו לבית שמש... זו נסיעה נסיעה...התוחאס שלו יכאב...צריך קצת ריפוד ונוחיות ...
מיכל אני יעלה לך בפייסבוק את הטבלה של הגיליים לכיסאות אני לא יכולה מכאן להעלות את התמונה לפורום...
גיל זה נחמד..אבל הגובה קובע מבחינה בטיחותית.. ואם ראש הילד גבוה ממשענת הכסא אז הכסא לא יעיל ולא בטיחותי. מה גם שהוא שוקל יותר מבני גילו.. הוא באחוזון 96 למשקל ועבר אחוזון 100 לגובה...
גם אביגיל כבר בבוסטר עם משענת וחגורות. זה אמור להיות מ 15 קילו, אבל נראה לי שהיא תגיע ל 15 קילו בבת מצווה שלה. היום היא שוקלת 12. אבל כבר ממש רואים שלא מתאים לה המושב בטיחות. גם מבחינת הגובה וגם מבחינת נוחות ישיבה.
כנ"ל גם לגבי מיכל. אם הייתי הולכת לפי המשקל בחוק, עדיין הייתי צריכה להסיע אותה בסלקל הפוך לכיוון הנסיעה