היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ראיתי שהעגלה היא של בייבי סייף- איך היא מומלצת?? כשראיתי אותה במוצצים היה נראתה לי מאוד נוחה אבל החלק שבו צריך לשכב תינוק היה מאוד דק.(יכול להיות שהעגלת תצוגה כבר שחוקה)
יש לי עגלת רכבת של גרקו שהיא מאוד מאסיבית וכבדה ולכן אין לי כרגע צורך בעגלת תאומים אבל כן חשוב לי לשמוע חוו"ד על העגלה שאת מוכרת.
שיהיה בהצלחה
לי היתה של בייבי סייף תכלת אפור..היתה מעולה !
טוב לדעת- היא באמת במידות כמעט כמו עגלה רגילה נכון??? יותר קל להכניס למעליות וכו'??????הגרקו זה רכבת שלא נגמרת.
למזלי יש לי עגלת מדריד של דר' בייבי שאני יכולה להושיב בקצה את רואי במקרה הצורך הוא לא כ"כ רוצה להיות בעגלה, אבל עוד הוצאות כספיות על עגלות ממש לא מתאים חוץ מזה שלא נראה לי שאני אצא לבד עם 3 זה כבר טו מאצ'
היא צרה ונוחה..ומתאימה מגיל לידה... נשכבת יופי, נוחה לקיפול..אני אהבתי
לא יודעת לגבי עגלת התאומים אבל לי יש את העגלת יחיד של בייבי סייף והיא מצויינת ויפייפיה (ורוד פוקסיה) ...
למה את מוכרת? תצבעי את המגירות בורוד
בטח שהשידה חדשה ..שימשה רק את ירין
שוקו מוקה תוכלי לפנות אלי בפייס? MAYA AGAMI
לא רלוונטי לי... תודה
למה לא תקני ממנה את העגלה?
כי אני ממש לא צריכה עגלת תאומים .. יש לי אחת בדרך בע"ה וירין יהיה גדול כבר.. כבר מזמן לא משתמש בעגלה...