אני לא סובלת את אמא שלי!!!! חייבת לפרוק! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ידוע שמאז שאני זוכרת את עצמי לא היו לי יחסים טובים עם אמא שלי, אף פעם לא תמכה בי ואף פעם לא אמרה מילה טובה והכל שחור אצלה, עכשיו זה הגיע לשיא חדש!!
    ליאני ילדה קטנה, שוקלת 7.5 קילו והיא בת שנה, בטיפת חלב שלחו אותנו לשניידר הפרעות אכילה לבירור, כמובן שבילינו שם יום שלם וכמובן שלא מצאו אצלה כלום ואמרו שהילדה בריאה ולעזוב אותה בשקט ושהיא פשוט קטנה. כנראה שכשהיינו שם ליאני תפסה וירוס וביומיים אחרונים הייתה עם חום 39.2 , אתמול בערב טסתי למיון מרוב דאגה וביליתי שם שעות והיום ביליתי את כל הבוקר איתה במרפאה. אני אוהבת אותה הכי בעולם ואין דבר יותר חשוב לי ממנה, הילדה הזאת היא החיים שלי.
    כמובן שאמא שלי גילתה שהילדה חולה והתחילה להאשים אותי שאני גרמתי לליאן להיות חולה ואיך אני מרשה שיהיה לה חום כזה גבוה, ושאני אמא גרועה ולא מטפלת בילדה שלי מספיק טוב ולא מרחיקה אותה מאנשים חולים ושהיא תיקח לי את הילדה ושאין לי שום ניסיון בגידול ילדים ואני לא יודעת מה אני עושה וכו וכו....

אני לא יודעת מאיפה יש לה את החוצפה ואיך היא מעיזה להוציא מילים כאלה מהפה....

אמא שלי פשוט שוכחת שאני בת 26 , נשואה ולא תלוייה בה יותר, לאשה הזאת אין חיים, היא חיה לבד כי אף אחד לא מסתדר איתה ואף אחד לא מספיק טוב בשבילה אז היא כל הזמן נטפלת עליי ומדברת איתי כאילו שאני ילדה קטנה שלא מבינה כלום בחיים והיא יודעת הההכככלללללללל!!!!!!!
    זה פשוט מחרפן אותי.
    ועוד אחרי שהיא שופכת עליי זבל היא מודיעה לי שהיא באה לבקר מחר לכבוד היום הולדת של ליאן.
    איך היא מעיזה??????? אם היא תראה את הפרצוף שלה אצלי אני אעיף אותה מהבית שלי, באלוהים!!
    הייתי מנתקת איתה את כל הקשרים ושורפת את הגשר הזה לתמיד אבל בעלי לא נותן לי והורים שלו מכבדים אותה ומזמינים אותה לכל האירועים המשפחתיים....

סליחה על החפירה, אני פשוט עצבנית וכועסת

17 תגובות
עמוד 1

• בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • טוב, את בטח תקבלי עכשיו מטר של תגובות שאמא זה אמא, ואין דבר כזה לא לסבול את אמא שלך וכו'.
    כזה כנראה נכון ברוב המקרים. אבל לא בכולם.
    אני מאוד מבינה אותך
  • אני חושבת שאת צריכה לדבר עם אמא שלך ולהסביר לה שזו לא צורה לדבר אליך
    ככה ועם זה ימשיך ככה את תצטרכי לנתק איתה כל קשר אפשרי והיא לא תוכל
    להנות מהנכדה שלה, ולהסביר לבעלך למה את ואמא שלך לא מסתדרים וכל מה
    שמפריע לך ואני חושבת שאז תיהיה הבנה הדדית
    בנתיים קבלי

ניתאי החיים שלי!
  • ממש כואב לי לקרוא את הדברים האלה...
    אני תמיד אומרת שלא משנה מה יקרה ,אסור לנתק קשר עם אמא.
    אני בהחלט מבינה למה את רוצה לנתק איתה קשר ,אבל את חייבת
    להשים לזה סוף ולשבת ולשוחח כמו שני אנשים בוגרים.

שולחת לך המון

גאיה וקורן שלנו

[]
    []

• 55555
  • אני מקווה שגילך יותר מ16 כי (בלי לפגוע ) התגובה מאוד דומה לתגובות של ילדות מתבגרות.
    כן אמהות אומרות דברים שאסור לנו לסבול מאף אדם אחר אבל לאמא מותר .
    גם אנחנו מתייחסות לאמהות כמו שלא מתייחסות לאף אדם אחר ואומרות להן דברים והן שוטקות ולא מתכחשות לנו .
    לי כבר אין אמא יותר מ10 שנים . בזמנו רבתי איתה המון ובכיתי בגלל דברים כאלו ואחרים שהיא אמרה לי . אבל מצד שני היא עזרה לי המון בגידול הבנים שלי (כן גם אני שמעתי הערות כמו את לא יודעת מה את עושה ו" ילד זה לא בובה" ועוד...)
    .
    כהיא לא הייתה מרוצה ממה שאני עושה לילדים הייתי מזמינה אותה אלי ומציעה לה לעשות את זה יותר טוב אצלי בבית . אני הייתי מסתלכת לזמן איכות עם בעלי או חברות . את בני השני קילחתי לראשונה כשהוא היה בן 4 חודשים היא עשתה את זה עד אז כי טענה שאני לא עושה את זה טוב. אז מה???
    הלוואי והייתה פה עכשיו ואומרת מה בא לה , אני לא מוותרת ואף פעם לא וויתרתי על אימי לא משנה מה אמרה לך. אם לא הבנת למה התכוונתי בכל הסיפור הזה אני מקווה שאם הזמן תביני אבל כל עוד היא איתך.
  • תיקח לך את הילדה????? באיזה זכות?????
    וואי זה באמת מרתיח!!!

• אני עם שולי!
    אני באותה סירה ,למזלי אימי לא בארץ! וטוב לי ככה.
    קשה לאנשים להבין את הקושי הזה כשאמא שאמורה לדאוג ולך ולאהוב אותך ,רק הורסת לך את החיים וממררת אותם.גם לי קשה להבין איך אפשר , הילד שלי הוא כל עולמי ואין מצב שאני אתיחס אליו כמו שאימי הייתה מתיחסת!

מאיה.
  • סיוקוש היא ממש לא רבה איתי ולא מנעה ממני לקלח אותו. היא העירה לי מהשהוא לגבי איך אני מחזיקה אותו בצורה מאוד לא נעמה באותו רגע זה הרתיח אותי והצעתי לה לעשות את זה יותר טוב והיא עשתה .אני ניצלתי את הזמן לעצמי .
    לא רבתי ולא ניתקתי יחסים איתה. בפעם הבאה כשהיא תכננה להעביר ביקורץ היא חשבה כמה פעמים לפני שדיברה כי כך היא לא הייתה פנויה בערבים
    . בעיני אמא זה " הסגן של אלוהים" לפחות אם לא יותר . וכך אני גם מחנכת את הילדים שלי.
    אני לא חושבת שחותכים יחסים עם הורים בגלל אמירה לא נכונה .מה שאנחנו עושים להורים שלנו זה מה שנקבל בבוא היום מהילדים . הם לא יזכרו על איזה רקע אמא רבה עם סבתא הם יראו שזה בסדר לא לדבר עם אמא ותאמיני לי הכי חשוב בגיל התבגרות זו תקשורת עם הילד .(יש לי גדולים בגיל הזה ואני עובדת עם ילדים בגיל כזה) את לא תרצי שהילד שלך לא ידבר איתך בגיל 16 כי הוא ראה שאת לא מדברת עם אמא שלך..
  • עם כל הכבוד לאמא שלך שהיא אמא שלך וילדה אותך - אין לה שום זכות בעולם
    להגיד לך דברים כל כך פוגעים ומזלזלים! היא קוראת לעצמה "אמא", כשאין לה טיפת רגש
    והתחשבות ברגשות שלך?!?! מי אמר לה שהיא אמא יותר טובה ממך ובאיזו זכות
    היא תבוא ותיקח לך את ליאן? ממש חוצפנית!!!
  • כואב באמת שיש אמהות כאלו,
    דברי איתה כדי שהיא תדע שאת לא מוכנה להמשיך להתייחסות ומילים כאלו,

קבלי
  • לא יודעת מה להגיב

..]

[.]

[.
  • תמיד אמרתי שצריך לערוך מבחנים לאנשים לפני שהם נהיים הורים! פשוט לא כל אחד יכול!

• הייי תקבלי תדברים שלא ניתן לשנות!!
  • אני מקווה שגילך יותר מ16 כי (בלי לפגוע ) התגובה מאוד דומה לתגובות של ילדות מתבגרות.
    כן אמהות אומרות דברים שאסור לנו לסבול מאף אדם אחר אבל לאמא מותר .
    גם אנחנו מתייחסות לאמהות כמו שלא מתייחסות לאף אדם אחר ואומרות להן דברים והן שוטקות ולא מתכחשות לנו .
    לי כבר אין אמא יותר מ10 שנים . בזמנו רבתי איתה המון ובכיתי בגלל דברים כאלו ואחרים שהיא אמרה לי . אבל מצד שני היא עזרה לי המון בגידול הבנים שלי (כן גם אני שמעתי הערות כמו את לא יודעת מה את עושה ו" ילד זה לא בובה" ועוד...)
    .
    כהיא לא הייתה מרוצה ממה שאני עושה לילדים הייתי מזמינה אותה אלי ומציעה לה לעשות את זה יותר טוב אצלי בבית . אני הייתי מסתלכת לזמן איכות עם בעלי או חברות . את בני השני קילחתי לראשונה כשהוא היה בן 4 חודשים היא עשתה את זה עד אז כי טענה שאני לא עושה את זה טוב. אז מה???
    הלוואי והייתה פה עכשיו ואומרת מה בא לה , אני לא מוותרת ואף פעם לא וויתרתי על אימי לא משנה מה אמרה לך. אם לא הבנת למה התכוונתי בכל הסיפור הזה אני מקווה שאם הזמן תביני אבל כל עוד היא איתך.
    אומנם זה ישן ממש
    אבל תגידי את רצינית?
    עםצכל הכבוד לאימהות ()ושאמא שלך תיזכר לברכה ) אפילו שזה קשר דם ואמא, אין שום זכות לדבר בצורה כזאת ולהורידהלילדים את הבטחון העצמי.
    הרי ברור שזו בעיה אך ורק שלה והיא צריכה טיפול.
    אבל זה לא אומר שהילדים צריכים לספוג את כל החרא.
    לפעמים לשמור קצת מרחק מועיל לכל הצדדים .
    כן כן גם מאמא כזה קשר לא בריא זה לא משנה אם זה קשר דם או לא .
    כן לנסות לפטור בעיות בהמשך , אבל להבהיר את העמדות וילדים גבולות!!!
  • לפחות את נשואה עם ילדה. יש כאלו בנות כמוני בגילאי ה30 פלוס שעדיין לא נשואות והקשר עם האמא כבר מזמן עלה על שירטון. מנסה להתחמק ולהתעלם ממנה כמה שיותר! קצת קשה שגרים באותו הבית.. רציתי לצאת לשכירות אבל בשביל שכירות אני אצטרך לחיות על צדקות של אוכל מעמותות..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה