שאלה לגבי חוקי עבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול עבדתי משעה 12 עד שעה 7 בערב.
    בשעה 7 שקמתי ללכת המנהלת שלי החליטה שזה סוף חודש ועוד לא סיימנו את העבודה ודרשה שאני אשאר. עד מתי? עד זמן לא ידוע, עד שנסיים. מילא הייתה מגדירה אומרת חצי שעה, שהייתי יודעת.
    קיצר אמרתי לה זה לא עובד ככה יש לי ילדה היא אמרה זה לא מעניין אותי אם את הולכת אני משעה אותך ל 3 ימים תבואי רק ביום רביעי. אמרתי טוב אין בעיה והלכתי.
    נשארו בעבודה עוד 3 אנשים שנשארו עד 8 בערב וזה רק בגלל שאחת התנדבה לבוא היום ולעבוד (אנחנו לא עובדים בימי שישי) אז היא הסכימה לשחרר אותם ואחרי שהלכתי היא אמרה שאני חוצפנית שבגלל שאני בהריון אני מרשה לעצמי
    עכשיו השאלה שלי האם זה חוקי? ומה לעשות?
8 תגובות
עמוד 1
  • זו חוצפה שלא תתואר!!!!!!!!!!!
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אסור להעסיק עובדת בהריון שעות נוספות אחרי חודש חמישי

• השאלה מה נחשב שעות נוספות?
    לפי החוזה אני חתומה על 50 אחוז משרה כי ככה כולם מתחילים, אבל בפועל אני עובדת 6-7 שעות
    אתמול עבדתי 7 שעות בולי התראה מראש היא רצתה שאשאר
    זה גם תקף? או שרק למשרה מלאה 8 שעות?

• ניתאי החיים שלי!
  • היא חצופה ברמות!
    היא לא יכולה להכריח אותך להשאר , כמו שמיטל אמרה אסור להעסיק
    עובדת מחודש חמישי שעות נוספות.
    לדעתי תיגשי גם למועצת פועלים ף הם יעזרו לך בעניין.

[]
    []
  • שאלה במקרה שלך האם באמת מדובר על שעות נוספות.
    לפי חוק מחודש חמישי אסור להעסיק אישה בהריון שעות נוספות,
    לגבי שעות שלך אני הייתי מתייעצת.

אל תתבאסי, אבל לא כדאי להגיד לבוס, שאת הולכת כי יש לך ילדה בבית.
    זה לא מעניין אותה, זה מעניין רק אותך. ככה זה במקום עבודה, עובדה שיש לך ילדים מעניינת כמו קליפת השום, זה לא תירוץ שמתקבל.
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[
  • נטלי אני לא חושבת שאת צודקת
  • sivkush

[[[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה