שלום לכולם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם, אני חדשה כאן.
    החלטתי לכתוב בפורום זה מכיוון שאני זקוקה לתמיכה שאותה איני יכולה לקבל כעת מחברותיי משום שהן לא יודעות על כך שאנחנו מנסים. אז אנחנו כבר מנסים חצי שנה פחות או יותר וכל פעם זה אכזבות מחדש.
    הייתי אצל הרופאת נשים, לפני כשבוע וסיפרתי לה את הכל, אמרתי לה שאנחנו עושים שימוש בבדיקות ביוץ ומשתדלים לעשות כאשר הבדיקות מראות שהביוץ מגיע אבל בכל זאת לא יוצא כלום.הרופאה אמרה לנסות כמה חודשים ואם זה לא יילך אז לחזור אליה ונתחיל במעקב זקיקים.
    אני כבר די מבואסת ומיואשת מנסיונות, במיוחד כשסביבי נמצאות כל מיני בנות שמספרות שנכנסו להריון מבלי בכלל לתכנן.
    מה לעשות? איך להישאר אופטימיים? האם חצי שנה ללא הצלחה זוהי תקופה שצריך להילחץ ממנה?
    אשמח לכל טיפ, חיזוק, עידוד ובכלל.
5 תגובות
עמוד 1
  • אז ככה: קודם כל ברוכה הבאה
  • שלום לך!
    קושם כל ברוכה הבאה
    לגבי הזמן-חצי שנה זה עוד לא הזמן להילחץ, למרות שאני יודעת עד כמה זה קשה לקצות ולא להצליח. הרופאים אומרים עד שנה זה נורמלי. אז לדעתי חכי עוד חודשיים שלושה ואם לא תצליחו חלילה תחזרי שוב לרופאה שלך.
    אני ממליצה, בלי קשר לערכות הביוץ, לכשת עטן כן ויום לא מהיום ה-10 למחזור ועד הסוף.
    בהצלחה

שיהיה לכולם רק טוב
    [gaga.com/p/dev270bbs__.png[/img]
    [img]http://daisyPath.com/ani/080402/0/3/+10/2/.png[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/aaa1a58617d9fb8c239eb9aa60b8fd55.gif[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/01b5425816119835c5d372ffb4c99697.gif[/img]
  • ברוכה הבאה
    מצטרפת לכל מה שבנות כתבו
    ואני בכלל מנסה רק חודשיים וכבר בלחץ
    ברגע שאישה מחליטה שהיא רוצה עוד לא יעזור כלום, היא תהיה בלחץ מהניסיון הראשון, את זה למדתי על עצמי.
    אבל במחשבה אובייקטיבית, חצי שנה זאת לא תקופה שצריך להילחץ
    חברים שלנו מרגע שהתחתנו מאוד רצו ילדים (כבר יש להם 2 והם כנראה מנסים לעשות שלישי),
    הם ניסו שנה שלמה בלי תוצאות והיו בלחץ מטורף.
    אחרי שנה התייאשו, נרגעו וישר לכנסו להריון
    אז לא כדאי להיות בלחץ אלא להירגע
    (תראו מי שמדברת לחוצה מניסיון של חודשיים בלבד)

בכל מקרה, אל תתיאשי
    חצי שנה ניסיונות זה בסדר גמור,
    המתכון הכי טוב (והכי קשה ליישום) זה רוגע ומחשבות על דברים אחרים בחיים ולא על רצון להרות (ואני בכלל לא דוגמה בנושא יש לי הרבה על מה לעבוד בעניין הרוגע)

בהצלחה
  • חכי עוד קצת, לפעמים זה לוקח זמן,
    אם עוד 3-4 חודשים לא תצליחו תעשו בדיקות...
    נסו להיות רגועים ונקווה שבחודש הבא גם אתם תהיו בהריון

• תודה רבה לכולם על התמיכה!!
    אני באמת אנסה ליישם את כל מה שאתן אומרות בתקווה שזה אכן יעזור.
    השבוע הכי קשה מבחינתי זה השבוע שבו אני צריכה לקבל, אני נהיית דרוכה, לחוצה, עצבנית וכל זה כי אני רק בעצם מחכה האם זה זה או לא...
    מנסה לעבוד על עצמי אבל זה מאוד קשה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה