שיא של חוצפה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבוקר הייתי בברית מילה של בת דודה שלי וקרובי משפחה יקרים שלי הגיע לשיאים היום של משפטים שאמרו לי.
    "נו אולי את צריכה שאני ילווה לך את בעלי לכמה שעות..."
    "את בטוחה שאתם עושים את זה כמו שצריך? "
    "יש לו זרעים עצלנים?"
    "אם את שואלת אותי, יש לכם בעיה"

זה רק חלק מהדברים שספגתי היום...
22 תגובות
עמוד 1
  • ווואי
    איזה חוצפה!!!!
  • הכי מעצבן זה מהמשפחה לקבל את העצות האלו.
    אמא שלי ככה... היא חושבת שאם לה זה הצליח אז בטוח משהו אנחנו עושים לא בסדר..או שלא עושים בכלל.
    הכי כיף זה כשמשפחה נכנסת לי למיטה.
  • מה???????????
    דברים כאלה עוד לא שמעתי!
    אני יודעת שאנשים שואלים: מתי אצלכם?, בקרוב אצלכם? נו מה איתכם? וכ"ד...
    אבל מה שאת מתארת זה השיא!
    להלוות בעל?
    זרעים עצלים?
    יש לכם בעיה?
    די, אני פשוט בהלם!
    אין גבול לפיגור!

בפעם הבאה תעני:
    "את/ה רוצה להצטרף אלינו למיטה, רק לבדוק שאנחנו עושים סקס כמו שצריך?"
  • האמת שעד עכשיו אני לא מפסיקה לחשוב על זה.
    וכמובן לזרוע מלח על הפצעים שלי כולם אמרו איפה הבעל? אני מקווה שלברית שלכם הוא יגיע...
    ובראש כל מה שאני חושבת זה הלוואי ואי פעם נגיע למצב שאולי יהיה ברית.
  • מאמי, עזבי, אנשים מפגרים לא חסר בעולם
    ותאמיני לי שתהיה לכם ברית, ובריתה וכל מה שתרצו

זאת אחת הבעיות במדינה שלנו,
    אנשים משום מה מרגישים בנוח להיכנס לתוך הרחם לא שלהם
    לתוך המיטה ולתוך החיים האישיים של זוג
    רק חסר שיבקשו שתפתחי את הרגליים שיעיפו מבט מה קורה שם,
    אבל אני מניחה שעם הטקט של העם שלנו, גם זה יגיע בקרוב.

בעבודה שלי, משום מה כולם עסוקים בסוגייה, למה אני לא עושה עוד ילד
    הרי יש לי ילדה בת 3, אז איך ייתכן, איך יכול להיות שעדיין אני לא בחודש 9 עם ילד שני ותוכניות לילד שלישי.
    כל אחד מרגיש בנוח להיכנס למיטה שלי ושל בעלי
    לשאול עם חיוך הכי תמים בעולם: "נו מה? בעלך לא רוצה עוד ילד? תגידו לו שיתחיל לעבוד כי את לא נהיית צעירה עם הזמן.."

אה... ושכחתי עוד משהו....
    גם מדגישים לי כל הזמן שזה הזמן להתעבר עם בן זכר...
    פעם עניתי שאני ארשום הזמנה לבן זכר או בן נקבה
    את רואה את לא יחידה
  • חוסר טאקט משווע!!!!
    אבל עזבי, לכי בראש מורם ותאמרי לכולם שיקפצו לכם! ואם כרגע אין לכם ילדים זה לא אומר שלא יהיו לכם
    וכן בעלך יגיע לברית! והוא יגיע כי תהיה ברית, או בריתה וזה יקרה ממש בקרוב
  • כנראה החום עלה לכולם לראש.....
    והלוואי שבפעם הבאה שאצטרך לפגוש אותם אהיה דבה...
  • אמן!! אמן!! ובקרוב!!
    ואני כל כך מבינה אותך גם לי אומרים דברים וכדומה.... וזה שיא המעצבן שבדבר הכל כך אישי... שהוא בינך ובין בעלך בלבד אנשים מרשים לעצמם להתערב.
    כנראה צריך ללמוד לחיות עם זה כי תמיד יהיו את הטיפוסים האלה חסרי הטקט!
    הלוואי שבקרוב מאוד תחבקי בן בזרועותיך ואז תסתמי לכולם את הפיות!
  • אני בהתחלה הייתי נעלבת ומתעצבנת עד ש....
    הגעתי למצב שאם זה לא אחים שלי או של בעלי אני פשוט לא הולכת !
    ( רק במצב של חוסר ברירה ) .אבל בנינו אנשים סתומים לא חסר !!!
  • האמת רעיה שאני בדיוק ככה מרגישה.
    אני כל כך לא רציתי ללכת אבל אמרו לי "זה הדבר הנכון לעשות"
  • הי, מתוקה!
    מקודם קראתי על חמותך המכשפה, ועכשיו זה?!
    אני לא מאמינה עד כמה אנשים מסוגלים להיות חסרי לב חסרי טקט וכנראה גם חסרי מוח.
    לכל אחד אכפת להתערב לאחר ולבקר אותו.
    אוף! איזה מעצבן זה
    אנחנו היינולפני כחודשיים בברית של חברים טובים (זה הילד השני שלהם) ואז אחד החברים שהוא האחרון ברווקים שאל אותינו! מה איתכם? למה אתם לא רוצים עוד ילד? אז אמרתי לו שלא תמיד הכל כל-כך פשוט אז הוא אומר לי מה יש לכם בעיות? חשבתי לעצמי שאותו אי אםשר לסתום ועניתי שהכל בסדר ואין לו מה לדאוג

אין מה לעשות-כמו שהבנות אמרו כאן תמיד יהיו אנשים כאלה ואנחנו צריכות להשתדל להקהות את החושים כלפיהם

שיהיה לכולם רק טוב
    [gaga.com/p/dev270bbs__.png[/img]
    [img]http://daisyPath.com/ani/080402/0/3/+10/2/.png[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/aaa1a58617d9fb8c239eb9aa60b8fd55.gif[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/01b5425816119835c5d372ffb4c99697.gif[/img]
  • וואו... אני בהלם מהחוצפה....אני יכולה רק לשמוח עבורך שבעלך לא היה שם לשמוע את זה!
    גם ככה התהליך הזה לא פשוט עבורם. כמו שאנחנו עוברות דברים גם הם, מתמודדים עם נושאים שקשורים לזהות הגברית שלהם ועוד... להלוות בעל? מי המטומטמת והיהירה שאמרה את זה? לדעתי היא לא ממש מאושרת בחייה אם היא מרגישה צורך להתנשא עלייך, אני הייתי מרחמת עליה, אבל זו דעתי...
    נושא החוצפה הישראלית וחוסר הגבולות הוא נושא חשוב! אני נשואה שנה אוטוטו, וכבר בחתונה התחילו לדבר איתנו על זה! כאילו עכשיו מייד אנחנו צריכים כבר להתחיל. בפועל עשינו את זה אבל אף אחד לא ידע וזה רק הלחיץ אותי. כל הזמן מסתכלים לי על הבטן, על הציצי (!) ויש שמגדילים ואומרים שהם יודעים שאני בהריון לפי הציצי ולא לפי הבטן, והם תמיד יודעים קודם.... (הפסקתי גלולות ועכשיו כל שבועיים אני צריכה חזייה גדולה יותר במידה!!). אני ממש מרגישה חשופה, וזה ממש לא נעים. אף פעם לא שאלתי אנשים באופן בוטה אבל עכשיו בכלל אני מבינה את הרגישות...
  • אני מטבעי לא אוהבת לענות חזרה לאנשים גם שתוקפים אותי אני מחייכת ושותקת.
    אבל שזה בא מאנשים שקרובים לך ודעתם חשובה לך יותר מזרים זה קשה לשמוע.
    יצאתי מהברית עם ראש מורם (אפילו לא סיפרתי לבעלי כי ידעתי שהוא יתעצבן) ועם כח לחימה גדול בהרבה.
    נוכיח להם שאני לא צריכה אף אחד חוץ מבעלי היקר!
  • וואו',כמה שהתעצבנתי לקרוא,אין-גבול לטיפשות...
    ליידי, גם אני קיבלתי טונות של הערות..אתן רק תמצית,כי הייתי כמעט שנתיים בסאגה הזו...
    פעם מישהי רווקה בת 48 בערך בכפר,שגרתי בו, אמרה לי: "בת כמה את? (הייתי בת 34 ככה), הרי את בקטע של מיחזור ואקולוגיה,לא?! אז תאמצי ילד וחוץ מזה חבל לקלקל את הגוף עם היריון...", צחקתי עם בעלי: מי שישמע,מחכה לי חוזה-דוגמנות אחריי 3 חוד' של חופשת-הלידה, מן-הסתם, אני לא-עובדת בערוץ-הילדים".

בעיני ההערה שלה הייתה תמצית של רוע...
    + מישהי נשואה בת 45,שאימצה ילדה מרוב מרירות והייתה מכה ומגעילה לבת-שלה, היא הייתה שכנה שלי וממש נתנה לי עצות-אחיתופל, ללכת למיקווה עם בלנית לא-נחמדה (ובאמת לא-התעברתי באותו-החודש), גם אני הייתי נאיבית מודה,היא ידעה את יום-הביוץ שלי ולקחה אותי לשם...והרי הברכה בנסתר..
    ואח"כ שואלת אותי איך היה, וכשעניתי לה שלא-משהו, היא מייד ענתה,שהיא רצתה לראות אם גם אני לא-אסמפט אותה, כי היא ידועה כלא-סימפטית..פשוט רוע..

ושיא-השיאים: אימו של בעלי טענה בפניי שאני לא-מושלמת (את קולטת!!!!), כי אני פגומה ואני מבזבזת-זמן לבעלי...אמרתי לבעלי שיאללה,יעשה ספירת-זרע (ואכן התוצאה שלו הייתה הכי במינימום 1 במורפולוגיה,כשהמינימום הוא 14).
    מזל שהיינו אצל אייל-פוליטי מצפת,שנתן גם לו לשתות חליטת-תה סינית והיא שיבחה לו את הספירה בדיעבד ועזרה לו לקבל את המס' 1 הזה...

אבל ואבל ענק, ישנה השגחה-פרטית, אני כבר קיבלתי הפנייה לניתוח (להיסטרוסקופיה-חוזרת), כי העובי-רירית שלי היה נמוך...ועשיתי בדיקת-שתן וברוך בורא-עולם,היה חיובי ואז בעלי אחרי-10 דק' קיבל את התוצאה שלו (1).

בקיצור, כל-הרוע,הטימטום,האיכפתיות,הרצון-הטוב לדרבן (רק שזה פוגע בנימי-הנשמה) רק מסייעים להצליח!!!!

וכן,למי שאומר משפטים כאלו יש בעייה-רצינית, היא טמונה בו ולא-בכם..

הכי הרגו אותי אילו שאמרו לי להירגע ולא-להילחץ...וואלה,נראה אותם מתנסים בזה,הכי קל להגיד את זה...

אה..ולסיום להצחיק אותך, השכנה ההיא עם המיקווה, קרעה אותי מצחוק..היה לה הרגל-מגונה להסתכל לי תמיד על הבטן...ותמיד היא חשדה שאני בהיריון ודווקא בחודש שבו נקלטתי, היא הסתכלה כהרגלה (איך לא?!), אני כרגיל הכנסתי את הבטן לידה והיא אומרת לי: "וואו',כל-הכבוד,עשית דיאטה,ירדת במשקל" חחח.

אז אני מאחלת לך ולכולכן!!! גם "לעבוד" בתחילת-ההיריון בקרוב מאוד על כל אילו...

• מרווה יקרה מהפה שלך לאוזניים של אלוקים...
    ואכן באמת שעשעת אותי אם השכנה שלך.
    גם חמתי אמרה לבעלי למצוא אשה שתצליח להביא לה נכדים.
    אצלנו אין בעיה ידועה להכנס להריון יש לי בעיה לשמור על הריון הגוף שלי מאוד חלש ולא עומד בעומס.
    בהריון הקודם הרופא אמר זה או שאת תמותי או שהתינוק ולצערי איבדנו אותו (באותו היום אני זו שרציתי למות)
    התרגלתי להערות של כולם ואני מנסה לסנן אבל לפעמים ההערות פשוט חודרות את המסננת.
    שנשמע רק בשורות טובות
  • מרווה!
    יואו! איזה סיפורים! איזה אנשים מגעילים!!! כולם נדחפים איפה שלא צריך.

ליידי!
    ממשיכה להחזיק לך
    תגידי, הבעיה הזו שלך לא קשורה לקרישיות?
    כי אם כן יש לזה פיתרון.

שיהיה לכולם רק טוב
    [gaga.com/p/dev270bbs__.png[/img]
    [img]http://daisyPath.com/ani/080402/0/3/+10/2/.png[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/aaa1a58617d9fb8c239eb9aa60b8fd55.gif[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/01b5425816119835c5d372ffb4c99697.gif[/img]
  • ליידי,

היום אני חכמה,מודה- אפשר לשים לרופא הזה מחבת על-הראש?!
    חייבים לתת תיקווה! אני הייתי עם נמק-ברחם ומה לא................, בעלי גם...
    וגם אני לא-החזקתי-היריונות (2).
    הרופאים והסביבה לא-ריחמו עליי, היום אני יודעת שהאדם הוא הרופא-הטוב ביותר של עצמו...(לפי-הרמב"ם).
    אינטואיטיבית,התחלתי לדבר עם אנשים,שעודדו אותי (אנשים עם אמונה ב-).
    אשמח גם להטעין לך תיקווה ואמונה.
    המייל שלי של-הפורום: [email protected]

תאמיני לי,כתבתי רק את התמצית...זה ברור שכ"א שאל,חקר,"דאג" עלק....(כל-מיני שכנים בכפר), זה מסקרן אנשים,מעניין אותם, אך המיעוט באמת רוצה בטוב..

תאמיני לי, חמותך תיהיה בהלם- כשאת תצליחי בענק, ואפילו אולי מזל-טוב יהיה לה קשה לומר...יאללה,רוצה כבר שתצחיקי אותי בחזרה!!!!
    חמותי- ישר אמרה לי: מה קורה עם בחילות,הקאות,צרבות...נשבעת-לך, זה לא-נורמלי...עד שאמרתי לה: קודם תגידי לי מז"ט...
    רגע, לאחר-מכן,שיגעה אותי שאני לא-בסדר,שאני לא-עושה מי-שפיר,כי איך אתמודד עם ילד-מפגר?! והאם אנו מבינים את ההשלכות של לגדל ילד כזה (ועוד תביני, שהם חזרו בתשובה!!!, זוועה!!!), חמסה, ה'-הגדול בירך אותי בילדה מקסימה!
    הבנתי שהן קורצו מאותו-החומר, תמצית-חומר משובח של חצי-הכוס הריקה בחיים..
    היא דורשת ממך בלא-יודעין בהתנהגותה-הפאסימית להישאר אופטימית, צריך להודות לה, כי כך תיקלטי בע"ה וכל-הבנות כאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • מרווה
    מאוד יפה מה שכתבת, ואני רואה שעברת הרבה מאוד
    כיף לקרוא סיפורים עם סוף טוב
  • למנסים בשנית,
    תודה!!!!
    כשהבנתי שאני שואבת כוחות מסיפורים עם תיקווה, הצלחתי!, עברתי תהליך...

היו בנות כאן,שהיו חייבות כדורים כדי לקבל מחזור ומה לא..וכולן ניקלטו!!!
    כל-סיפור כזה עודד אותי מאוד,שגם אני אוכל...
    ה' דואג לכל-אחת בהשגחה-פרטית...ואנחנו עוברות-תהליך של חיזוק-עצמי והשתדלות.

ליידי, להמשיך להצחיק?

הורי-בעלי גרים בחו"ל, אימו ראתה את נעמה רק פעמיים בסקייפ,זה לא-מעניין אותה תינוקות..את יודעת.. (והיא מטפלת בתינוקות!!!, מזה היא מתפרנסת),
    וחמותך- אחות..מה אני אגיד לך?! בואי נעשה שידוך ביניהן דחוףףףףףףף, אבל הן לא-יסבלו זו את זו,כי הן לא-סובלות את עצמן,רע להן עם עצמן...

אה..וכמובן- השם שלה,לא-מצא-חן בעיניה,כי בכל-דמות תנכ"ית יש פלוסים ומינוסים...
    בקיצור, מה שאני רוצה להגיד, שהיא אוהבת תמיד לרדת ועל-הכל, רק שבזמן-פוריות לפני הילד הראשון,זה הכי-צורב וכואב!!!!!!

תמיד אמרתי לעצמי,שאם הייתי עוברת את זה אחרי שיש כבר ילד בבית,הייתי לוקחת את זה יותר בקלות...
    אז עשיתי לעצמי דימיון-מודרך והבאתי כלבה,שרק ליטפתי וחיבקתי כל-היום (מיסכנה,חנקתי אותה מאהבה)..לאות-תודה והוקרה,הבאתי לה חברה,עוד-כלבה
  • ואוו...
    אין לי מילים מרווה יקרה.
    את משרה כל כך הרבה כוחות על כולנו
    לצערי לי אין הורים אני יתומה בת 25 ושהתחתנתי עם בעלי כל כך רציתי אמא ולצערי לא קיבלתי את זה חמתי כועסת על שלקחתי לה את הבן שלה. ומאז שנתיים שלמות היא ממררת לי את החיים.
    אני מרגישה בכן אחיות שאני יכולה לספר הכל.
    תמיד הרגשתי שאני יוכל להתמודד עם זה יותר טוב אם רק והיה לנו ילד\ה אבל מישהו למעלה תכנן את זה אחרת...
    אנחנו מחכים ומצפים לזה המון וזמן וככל שעובר הזמן אנו רוצים את זה יותר.

דרך אגב הבעיה היא לא קרישה. יש לי בעיות בכליות וכבד הם לא מסננות טוב ואני מאוד אנמית מה שקורה שהתיוק לוקח לי את כל הדם והויטמינים ואני נשארת בלי כלום. אבל אין משהו שאני לא מוכנה לעשות בשביל לחבוק ילד אז זה אומר תרופות, זריקות, עירויי דם, שמירת הריון, לידה מוקדמת אני יעשה את זה.
    כרגע אני אמא ללא ילד.
  • ליידי, את תהיי אמא לילדים ותהייה לך משפחה-גדולה מסביב לשולחן..

לדעתי צריך לסייע למע'-פנימיות לסנן-רעלים מהגוף,סלק עוזר בכך וגם לעיבוי-הרירית..
    תחלטי במים ותישתי,עד שהשתן ייצבע באדום+כמובן לאכול את הסלק.
    המעמסה הכי גדולה עליהן זה אוכל מטוגן..
    אייל פוליטי מצפת רקח לי ולבעלי חליטות-תה סיני,שסייעו לי לחזק את הסיכויים לקליטה+את ההיריון (יש לו אתר).
    ליידי,עזבי אותה,היא נאחזת באמת בייאוש, את נאחזת בתיקווה ולכן כמו שכתבת,יהיו לך ילדים,נקודה.עובדה.אכסיומה.את עושה הכל בשביל כך...
    את תהיי מקסימה לחברות של בנייך ולחברים של בנותייך וזה החשוב
  • אני בשוק!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה