וואו',כמה שהתעצבנתי לקרוא,אין-גבול לטיפשות...
ליידי, גם אני קיבלתי טונות של הערות..אתן רק תמצית,כי הייתי כמעט שנתיים בסאגה הזו...
פעם מישהי רווקה בת 48 בערך בכפר,שגרתי בו, אמרה לי: "בת כמה את? (הייתי בת 34 ככה), הרי את בקטע של מיחזור ואקולוגיה,לא?! אז תאמצי ילד וחוץ מזה חבל לקלקל את הגוף עם היריון...", צחקתי עם בעלי: מי שישמע,מחכה לי חוזה-דוגמנות אחריי 3 חוד' של חופשת-הלידה, מן-הסתם, אני לא-עובדת בערוץ-הילדים".
בעיני ההערה שלה הייתה תמצית של רוע...
+ מישהי נשואה בת 45,שאימצה ילדה מרוב מרירות והייתה מכה ומגעילה לבת-שלה, היא הייתה שכנה שלי וממש נתנה לי עצות-אחיתופל, ללכת למיקווה עם בלנית לא-נחמדה (ובאמת לא-התעברתי באותו-החודש), גם אני הייתי נאיבית מודה,היא ידעה את יום-הביוץ שלי ולקחה אותי לשם...והרי הברכה בנסתר..
ואח"כ שואלת אותי איך היה, וכשעניתי לה שלא-משהו, היא מייד ענתה,שהיא רצתה לראות אם גם אני לא-אסמפט אותה, כי היא ידועה כלא-סימפטית..פשוט רוע..
ושיא-השיאים: אימו של בעלי טענה בפניי שאני לא-מושלמת (את קולטת!!!!), כי אני פגומה ואני מבזבזת-זמן לבעלי...אמרתי לבעלי שיאללה,יעשה ספירת-זרע (ואכן התוצאה שלו הייתה הכי במינימום 1 במורפולוגיה,כשהמינימום הוא 14).
מזל שהיינו אצל אייל-פוליטי מצפת,שנתן גם לו לשתות חליטת-תה סינית והיא שיבחה לו את הספירה בדיעבד ועזרה לו לקבל את המס' 1 הזה...
אבל ואבל ענק, ישנה השגחה-פרטית, אני כבר קיבלתי הפנייה לניתוח (להיסטרוסקופיה-חוזרת), כי העובי-רירית שלי היה נמוך...ועשיתי בדיקת-שתן וברוך בורא-עולם,היה חיובי ואז בעלי אחרי-10 דק' קיבל את התוצאה שלו (1).
בקיצור, כל-הרוע,הטימטום,האיכפתיות,הרצון-הטוב לדרבן (רק שזה פוגע בנימי-הנשמה) רק מסייעים להצליח!!!!
וכן,למי שאומר משפטים כאלו יש בעייה-רצינית, היא טמונה בו ולא-בכם..
הכי הרגו אותי אילו שאמרו לי להירגע ולא-להילחץ...וואלה,נראה אותם מתנסים בזה,הכי קל להגיד את זה...
אה..ולסיום להצחיק אותך, השכנה ההיא עם המיקווה, קרעה אותי מצחוק..היה לה הרגל-מגונה להסתכל לי תמיד על הבטן...ותמיד היא חשדה שאני בהיריון ודווקא בחודש שבו נקלטתי, היא הסתכלה כהרגלה (איך לא?!

), אני כרגיל הכנסתי את הבטן לידה והיא אומרת לי: "וואו',כל-הכבוד,עשית דיאטה,ירדת במשקל" חחח.
אז אני מאחלת לך ולכולכן!!! גם "לעבוד" בתחילת-ההיריון בקרוב מאוד על כל אילו...