היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה יכול להיות מלא דברים. אני יכולה לומר לך שעשיתי פאפ לפני חצי שנה ויצא לא תקין. שלחו אותי לבדיקה מקיפה יותר שיצאה תקינה, אבל חייבו אותי לחזור על הבדיקה אחרי 4 חודשים וממש אתמול קיבלתי תשובה שהיא תקינה. מאמינה שזה כלום
מאמי לי היה אחרי הלידה של טליה וב"ה הכל היה בסדר. זה שיש ולי זה לא אומר כלום!! מתי את צריכה לחזור על הבדיקה?
הוא עשה לי בדיקת פאפ. הוא הוריד את הפוליפ (1-2 מ"מ) ואמר שהוא שולח את זה לבדיקה שבע"ה תצא תקינה ולא יהיה כלום. אוףףףף אני לחוצה שחבל על הזמן הוא לא אמר לי שאני צריכה לחזור על הבדיקה
אל תדאגי הכל יהיה בסדר
בעיקרון צריך לחזור... אצלי חזררו אבל תשאלי... לדעתי זה כלום
אין לי שמץ ... אבל לא שאלת את הרופא- מה הסכונים וממה זה נוצר וכו ?
אני לא מבינה בזה אבל מאמינה שזה באמת שכיח מחזיקה לך
אין לי מושג בפוליפים, אבל אני יודעת שהיו לי לא מעט ציסטות מלפני ההריון של גאיה ועד עכשיו. רובן נספגו ויש אחת שלא נעלמת והיא כבר 3 שנים בשחלה שלי. עשו לי ים בדיקות ויצא ב"ה שזה בסדר ועדיף לא לגעת. אני מקווה שגם אצלך זה המקרה
אין לי מושג מאמי
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
יהיה בסדר בובה! אל תלחצי
גאיה וקורן שלנו
[] []
בעקרון הנוהל הוא לשלוח לבדיקה כל דבר שהם מוציאים גם אם הרופאים די בטוחים שלא ימצא דבר. רק כדי להיות בטוחים . זה טיבעי שאת לחוצה אבל באמת אל תיצאי מפרופורציה זה בטח שום דבר. [url=http://www.glitterfly.com]
יש בדיקה יותר מתקדמת, שמסתכלים על צוואר הרחם, קוראיםלזה קולפוסקופיה לא כואב, כמו בדיקה גניקולוגית רגילה. אולי תבקשי מהרופא שלך שיפנה אותך ותוכלי להיות רגועה.
בע"ה שהבדיקה תגיע תקינה - אמן שלכן באהבה, מורן......