דילמה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סיפרתי לא מזמן -בשם חסוי- על אחותי הקטנה שעברה טראומה ועל כל ההתמודדות היומיומית הקשה שלה בעקבות הטראומה, מתוך כבוד לפרטיות שלה לא הזכיר כאן עכשיו את מה שקרה....מי שזוכרת -זוכרת.
    עכשיו אני בבעיה. ההורים שלי היו פרודים מעל חצי שנה ואחותי היתה גרה עם אבא ,היא ממש שנאה לגור עם אבא ולא רצתה לגור עם אמא.
    הצעתי לה שתגור איתי והיא מיד הסכימה, רק שחשבתי שהיו תחזור לאבא תוך שבוע -שבועיים. בינתיים היא התחילה טיפול חדש ויחד עם העובדה שהיא גרה אצלי המצב הנפשי שלה מאוד השתפר היא אוהבת את הילדות וזה עשה לה טוב להתרחק מההורים.
    הבעיה שאני כבר רוצה את הפרטיות שלי ממש עם בעלי ורוצה את השקט שלי , קורה שאני ובעלי מתווכחים או רבים או מדברים על דברים אישיים והיא שומעת הכל, אולי יש לי שריטה אבל אני מעדיפה להיות לבד עם בעלי והילדות. אני מוצאת את עצמי לאחרונה מדברת אליה בחוסר סבלנות ואח"כ מצטערת על כך.
    ויש עוד בעיה ,עכשיו ההורים שלי החליטו על שלום בית ומכרו את הבית ברמת ישי ועוברים בקרוב לחיפה. אחותי ממש לא רוצה לעבור לגור איתם בחיפה, היא רוצה להיות איתי.והיא מתכננת להיות אצלי עד אוקטובר ואני לא יודעת אם להגיד לה בעדינות שאני מעדיפה שתעזוב, אני מפחדת שהיא תתפרק וכל המשפחה תסתכל עלי בעין לא יפה או פשוט להשלים עם זה שהיא אצלי ולשתוק עד אוקטובר?
    לאחרונה המצב הכלכלי שלנו לא מזהיר וההורים שלי לא עוזרים בכלום, אפילו פעם אחת לא קנו טיטולים או מטרנה, סכום כסף צנוע מידי פעם ,כלום ממש כלום. ושלא תחשבו שאין להם -הם עכשיו חזרו מנופש יוקרתי ,כל יום הם מבלים ועוברים דירה לשכונה הכי יוקרתית בחיפה כסף לא חסר . אני בדיעה שאני ובעלי צריכים לדאוג לעצמנו ,
    אבל זה כואב ממש שאני עושה כל כך הרבה בשביל המשפחה עוזרת בשיקום אחותי ונותנת הכל מעצמי ,לא חוסכת מאחותי כלום, שתאכל כמה שהיא רוצה ,שתדליק מזגן כל הלילה, אף פעם לא התקמצנתי עליה בכלום- אז מחווה קטנה של רצון טוב מצידם היתה יכולה מאוד לעזור לנו.
    אז מה הייתן עושות במקומי???

אגב תמונות מיום ההולדת של סמדר עוד מעט ,לוקח שנה להעלות הכל בפייסבוק
11 תגובות
עמוד 1
  • מצב לא פשוא ולא נעים, אני חושבת שאת צריכה לדבר עם ההורים שלך על זה שכן ינסו לפחות לעזור כלכלית.
    מה שאת עושה בשביל אחותך זה מקסים,לצערי אין לי תשובה לתת לך מה נכון או לא לעשות, כי בכל זאת היא עברה משהו שאם היא תעזוב עכשיו אולי תהיה נסיגה ואז תרגישי אשמה.
    אולי תתייעצי עם שרון שמש המדהימה
  • קשה לייעץ לך...
    אני אישית, חושבת שהייתי שותקת עד אוקטובר

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני חושבת שהייתי בולעת את הצפרדע עד אקטובר..
    ומה יהיה אז. ? היא תחפש דירה? בת כמה היא?
  • היא מבינה בעצמה שהיא לא יכולה להישאר אצלי לתמיד אז היא הציעה שתישאר עד אוקטובר ורק אז תחזור לגור עם ההורים ושאלה אם זה בסדר מצידי, אמרתי לה שזה בסדר ,למרות שזה לא כל כך בסדר....
  • אוקטובר זה רק עוד חודשיים,
    ואני מניחה שהיא נמאת אז יש לך עזרה עם הבנות, לא? במיוחד עכשיו בקייץ שהן בחופש אז צריך את זה.
    אם בעלך מקבל את זה אז תסחבי עוד קצת...

מיטל
  • אני הייתי מתאפקת עד אוקטובר. זה לא עוד הרבה זמן, אבל אם זה מה שיעשה לאחותך טוב ותשפר את המצב שללה, אז זה שווה את החוסר נוחות...
  • קשה לייעץ לגבי מצב שאף פעם לא הייתי בו. לגבי אחותך - הייתי עושה מה שהבנות כתבו לך , מחכה עד אוקטובר מה גם שבאמת יש עזרה ובספטמבר חוזרים לגנים וגם זה קושי כי לא מיד זה יום מלא ו אולי היא תוכל לעזור לך ..
    לגבי העניין הכלכלי - כפי שתיארת הוריך היו שקועים במערכת יחסים שלהם ואולי לא חשבו (בתום לב לחלוטין ) על הקשיים הכלכליים שלך ועל העובדה שאת מאכילה עוד אדם . פשוט דברי איתם ישירות .
    כל הכבוד לך על התמיכה הסובלנות והעזרה שאת נותנת לאחותך (אני זוכרת במה מדובר).
    [url=http://www.glitterfly.com]

• וואוו

אני קוראת את כל מה שאת כותבת, ואני חייבת להעריץ.

לא כל אחת עושה מה שאת עושה כרגע.

אכןף לא פשוט, אבל נראה לי שאני הייתי מחכה עד אוקטובר
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אני אגיד דבר אחד - שרון!!!!
    את צריכה לדבר איתה, היא מדהימה והיא בטוח תמצא לך פתרונות ראויים ודרך להתמודד עם המצב

• כל הכבוד לך שאת עוזרת לאחותך
  • אני חושבת כמו הבנות, הייתי מחכה עד אוקטובר. זה רק עוד חודשיים ( למרות שבטח לפעמים זה נראה כנצח )
    אבל גם הייתי מדברת עם ההורים בצורה גלויה ( אם את אומרת שיש להם כסף ) ומבקשת מהם לעזור קצת על מנת שזה לא יהייה עבורך גם עומס כלכלי. זה ההורים שלך, ממי את מתביישת ?

כל הכבוד לך שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה