שאלה/סקר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאיזה גיל נתת לילד/ה סוכריה על מקל?
    ושוקו?

אני לא מרשה לעידן לא זה ולא זה
33 תגובות
עמוד 1
  • בסביבות גיל שנה וחצי שחר כבר אכל סוכריות על מקל יש את הסוכריות סודה האלה את זה הוא אכל

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• סוכריה על מקל אני נותנת לפעמים אבל שמה מאה עיניים וגם היא לא מספיקה ללקק הרבה אין לה סבלנות להגיע לסוף
  • אצלי כמו אצל איפי
    []]

• סוכריה על מקל טעם רק לאחרונה וגם - נדיר שהוא מקבל
    מה רע בשוקו ? כמעט כל יום בחודש- חודשיים האחרונים הוא שותה שוקו
  • שוקו אף פעם היא לא שתתה
    היא מכורה לחלב....כל הזמן מבקשת ממני כוס חלב פרה
  • סוכריה על מקל התחיל אצל אריאל מגיל שנה וחצי גם סוכריות סודה והיום גם רגילות- הוא אוכל אותם בלי בעיות.

שוקו מסביבות גיל שנתיים פתאום התחשק לו לטעום ומידי פעם הוא שותה או מבקש בסופר "אמא שוקו" כשהוא רואה על מהדף.

רואיקי הספיק ללקק סוכריה על מקל בזכות אבא ואח שלו- לא נכנס לזה ולגבי שוקו הוא כבר עכשיו מידי פעם מרים את הבקבוק של אריאל
  • סוכריית סודה בגיל שנה וחצי בערך...
    שוקו עדיין לא...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• סוכריה על מקל נתנו לה דודים שלי למרות ההתנגדות שלי לפני חודש. עד שראיתי אותה זורקת את הסוכריה עברתי 3 דקות של גהנום.
    שוקו נתתי לטעום מזמן היא לא אהבה ועדיין לא אוהבת אז אני לא מתעקשת.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• סליחה על הבורות- אבל מה זה סוכרית סודה?

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • שוקו וסוכריות מכיל שנתיים וחצי...
  • מה רע בשוקו? אוריקי שלי מגיל שנתייפ שותה שוקו בוקר וערב
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אני ממש לא מתלהבת לתת סוכריות על המקל

גאיה וקורן שלנו

[]
    []
  • אני לא מסכימה לתת לה סוכריה על מקל אבל קרו הזדמנויות שגיסות שלי נתנו לה - ואני עם התקף לב עד שהיא מסיימת

• אין שום דבר רע בשוקו תכל'ס אני פשוט חוששת שיתמכר חחח
    כשאחיינית שלי הייתה קטנה הייתה שותה שוקו וזהו!!!
    לא אוכלת כלום ולא שותה שום דבר אחר...

וסוכריה... אין לי מה לומר להגנתי פרט לזה שאני חיה בסרט
    אני מפחדת שהיא תתנתק מהמקל והוא יחנק חס וחלילה
  • סוכריות יונתן לא אוכל - אני באותו סרט כמוך. הוא אכל סוכרייה פעמיים כשהוא הסתפר והספר נתן לו סוכרייה ואני רציתי שיישב בשקט אז הסתכלתי עליו בלחץ לראות שהוא בסדר כל הזמן.

לגבי שוקו - מגיל שנתיים שותה כל בוקר וערב.

יעל, אמא של יונתן
  • לגבי סוכריה את ממש לא חיה בסרט .
    באופן אישי אני מכירה מקרה כזה : הילד היה בן שנה ועשרה חודשים ליד המיטה של אמא שלו הייתה קופסת פח עם סוכריות מציצה די גדולות בטעמי פירות (בדרך כלל מוכרים בקו קופות בסופר) . הילד פתח את הקופסה הוציא סוכריה , אמו הייתה לידו . התחיל למצוץ את הסוכריה היא החליקה לו ונתקעה בגרון . האמא נלחצה התחילה לצרוך הגיעה השכנה הזמינה אמבולנס. כשאמבולנס הגיעה נשאר רק לקבועה את שעת המוות
    [url=http://www.glitterfly.com]

• לא מתלהבת לתת לספיר לה את זה ולא את זה
  • סוכריות רוי לא אוכל

שוקו - פעם ראשונה שתה לפני חודש. לא התלהב כ"כ. שותה מדיי פעם.
    You're my heart, you're my soul

• אין לי בעיה עם שוקו אבל הוא לא ממש אוהב
    סוכריות על מקל- בהתחלה הייתי בלחץ אבל ת'אמת אין לו סבלנות הוא מלקק 3 פעמים וזורק ...
    אני מעדיפה לתת לו סוכריות ענקיות (בצורת לב או ארוכות מאודדד) ואז אני פחות פוחדת . כשזה עגול כמו כדור זה נראה לי ממש סכנת נפשות
    ו"הסודה" עוד יותר מפחיד אותי בגלל שהוא נמס הוא נהיה ברגע קטן
  • בעלי מאוד פחד לתת סוכריות על מקל, אני חושבת שלקראת שנתיים וחצי כבר לא יכלנו למנוע לתת לה.
    שוקו נתנו כשהיא נגמלה מהמטרנה, בערך סביב שנתיים.

ברגע שתרגישי שזה נוח לך תתני- ולא דקה לפני..

• סוכריה על מקל- אולי אכלה פעם פעמיים וגם היא לא התלהבה כ"כ
    וזרקה באמצע
    ]
  • אותי יותר מפחיד שמצאתי את אריאל אוכל שקד והיה בדרך לכבד את אח שלו.

לגבי סוכריה עם מקל יותר מציק לי הדביקות והלכלוך סביב זה- אני תמיד ליד כשאריאל אוכל סוכריה וטופי ממש לא סובלת לתת להם.
  • אני לא בעד הסוכריות האלו...
    נותנת להם סוכריות כאלו של סודה לא הממש מגעילות דביקות
    שחר קיבל עכשיו בחודש האחרון פעמים ראשונות...

שוקו כל ערב כל בוקר... מגיל שנתיים בכיף..
    ליאור קיבל אפילו לפני...
  • גלי- תודה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • סוכריות - ממש לא! יכול להיות שנותנים לה בימי הולדת וכד' אבל מאיתנו היא לא מקבלת.
    שוקו - היא לא פותחת את הבוקר בלי שוקו! לא ממש זוכרת ממתי.. אולי שנה וחצי? אני לא זוכרת
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • ליאבי פתאום התחיל לשתות בבוקר שוקו קר מהול בהרבה חלב
    לבי סוכריה על מקל הוא התחיל בגיל שנתיים לאכול ואולי עד היום אכל איזה 5 אני כל פעם מסבירה לו שהוא לא צריך לבקר את אימא בעבודה

• סוכריות גיר? סוכריות סודה...העיקר לבן למטה וורוד/תכלת/ירקרק/כתום /צהוב למעלה חחחחחחח אני חולה על הסוכריות האלו....
  • כשהיא הלכה לגן השנה היא התחילה לשתות שוקו (לפעמים בארוחת בוקר הם נותנים להם שוקו במקום חלב) ובימי הולדת הורים מחלקים סוכריות על המקל

[[[
  • רק דיברתי...
    היום לקחתי אותו להסתפר והוא לא רצה לשבת אז הספר פשוט שלף סוכריה, פתח ונתן לו... עידן כמובן היה מבסוט
  • אנחנו מכינים שוקו בבית, ככה אני יכולה לשים לה טיפה שוקו ויותר חלב

[[[
  • נסיתי לתת לשקד שוקו שהכנתי בעצמי, הוא לא התלהב מהרעיון

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • תמיד חם
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[
  • אני עד היום לא נותנת לנועם סוכריות על מקל.... מדיי פעם הוא מקבל ביומולדת או מסבא שלי ואני מעלימה לו או נותנת לו ללקק קצת לידי... אבל אף פעם לא מגיע לסוף..
    שוקו הוא שותה כמעט כל בוקר אבל ההרגל הזה התחיל רק לפני חצי שנה בערך.... וגם אנחנו מכינים לו אותו ממש "חלש" רק בשביל הצבע.......
    בערב הוא אוהב לשתות חלב... בלי תוספות.....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה