שאלה לגבי ערכות ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז מתוך ניסיון לחשוב על העתיד ולא על העבר רציתי לשאול מה דעתכן על ערכות ביוץ? (אף פעם לא ניסיתי עדיין...)
    איך זה עובד? אם זה אמין? ומה הסיכווים שזה באמת עוזר להריון? אם יש מישהי שזה עזר לה אני ממש אשמח לשמוע.

יום טוב
9 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב לך!
    אני אף פעם לא השתמשתי בערכות אלו.
    אבל יש כאן בנות שהשתמשו ואמרו שזה מצויין.
    שאלתי את הרופא שלי והוא מר לי שהוא לא אוהב אותן כי הן לא תמיד מדוייקות.
    בכל מקרה, אני לא יודעת אם כבר הצעתי לך לעשות יום כן ויום לא מהיום העשירי למחזור.
    בכל מקרה המון בהצלחה

שיהיה לכולם רק טוב
    [gaga.com/p/dev270bbs__.png[/img]
    [img]http://daisyPath.com/ani/080402/0/3/+10/2/.png[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/aaa1a58617d9fb8c239eb9aa60b8fd55.gif[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/01b5425816119835c5d372ffb4c99697.gif[/img]
  • אצלי יחד עם מעקב זקיקים, הן הראו ביוץ אחרי שכבר היה ביוץ,
    הרופאה שלי חד משמעית אמרה לי לא להסתמך עליהן,

אם את רוצה לנסות, תשתמשי, אבל בטח לא להסתמך רק על זה.

שיהיה בהצלחה

• אני הצלחתי עם הערכה בפעם הקודמת מאוד מהר
    הפעם אני מנסה כבר 4 חודשים מתוכם פעמיים עם הערכה לביוץ ולצערי אני עדיין לא בהריון
    היום זה היום ה - 11 אני אמורה להתחיל נסיון נוסף וחמישי
    תחזיקי לי אצבעות
    :-)
  • אני לאחר ניסיון של שמונה חודשים ללא ערכה ללא הצלחה, החודש התחלתי עם ערכת ביוץ וזה ממש מיקד אותי. עכשיו נותר לחכות ולראות עם זה יקדם אותי בעניין ההריון
    חברה שלי ממש עבדה עם זה ונכנסה להריון ,היא לא עשתה יום כן יום לא אלא השתוללה ארבעה ימים רצוף בהתאם לערכת הביוץ אצלה וזה עבד.

בהצלחה לנו

מירב
  • היי

אתן יכולות להגיד לי איך זה עובד, מה צריך לעשות ומתי?

תודה,
  • בהריון הקטדם שלי קלטתי בול עם ערכה, עשינו סקס כמה ימים ועל הפעם הראשונה התעברתי עם הילדה המהממת שלי
    עכשיו ערכות ביוץ ממש, אבל ממש לא ממקדות אותי
    להיפך, הן מבלבלות אותי
    החודש, לדוגמא, ערכת ביוץ הראתה תשובה חיובית (שיש עלייה בהורמון LH), אז קרעתי לבעלי ת'צורה, מסכן, אחרי כמה ימים של סקס יום יום הוא היה גמור (וגם המלאי שלו היה גמור כנראה),
    ואחרי 4 ימים התחילו אצלי המון הפרשות, וזה סימן מובהק לביוץ, ועשינו סקס בכוח ובלי חשק בכלל, כי היינו עייפים מהמרתון לפני כנראה בזבזנו כוחות על ריק, כי ערכת ביוץ לא הראתה נכון את מועד הביוץ אצלי

• אני אישית התחלתי מהיום ה-11 לאחר סיום המחזור וכל יום בדקתי. וממש ניתן לראות איך הקו הולך ומתחזק ככול שמתקרבים ליום הביוץ עד ששני הקווים הסגולים לפחות שווים בצבעם וזה היום בו צריך להתחיל (זה ממש לא כמו מה שמחשבוני הביוץ מראים אצלי בכל אופן).
    קחי בחשבון שייתכן ואת מבייצת ממש לאחר סיום המחזור, אני מכירה מישהי שיומיים אחרי המחזור מגיע הביוץ שלה.
    בכל אופן זה אומנם עסק יקר אבל בעיניי שווה לבדוק ישר לאחר סיום המחזור כל יום, לא מיד בבוקר עד שתדעי פחות או יותר מתי הביוץ אצלך.
    מירב
  • תודה רבה לכווולכן על שלל העצות וכמובן שאני מחזיקה לככולכן אצבעות והרבה תפילה.
    אז קודם כל עד עכשיו ניסינו המון והיה שבוע שלם שעשינו בו כל יום (כן,כן כמה שזה נשמע קשה והזוי..) אבל מכייון שהמחזור שלי הכי לא סדיר שיש בעולם אין לי מושג מתי הביוץ!!! פשוט עשיתי כל מיני חישובים אפשריים מתי הוא צריך לבוא ולפי זה עשינו ערב קודם! המחזור שני נע בין 32 ל38 ימים ומי יודע אולי הפעם זה יופיע אחרי... ולכן אמרתי שאולי במקום לשעות כל כך הרבה פעמים זה ימקד אותנו קצת! ונכון זה ממש הוצאה ענקית אני מקווה שאולי זה יעזור...
    החודש האמת אני מבואסת במיוחד כי כבר אמרתי לעצמי שעם כ"כ הרבה נסיונות אין סיכוי שזה לא יצליח ואתמול עשיתי בדיקת דם (אומנם לפני האיחור כי אני אמורה לקבל רק בערך מיום ראשון הקרוב והלאהוזה יצא בטא מאוד נמוכה של 0.29 וזה פשוט זרק אותי לרצפה עם מצב רוח על הפנים! וזהו.. תודה רבה לכן על התמיכה זה עושה לי הרבה, וכמובן סליחה על מגילת העצמאות וכל הכבוד למי שקראה כד לכאן..
  • אני ממש מבינה אותך ועצוב לי כל כך לשמוע אותך מתאכזבת,
    אם המחזור לא סדיר אני הייתי ממליצה לך על מעקב זקיקים אצל הרופא שלך,
    אין בטוח מזה,
    אם אפשר לשלב את זה עם בדיקת דם, ניתן לדעת בדיוק רב מתי יתרחש הביוץ.
    החל מהיום ה10 למחזור את הולכת ועושה מעקב (אולטרסאונד)
    והרופא יגיד לך באיזה גודל הזקיק, זקיק יכול לבייץ החל מגודל 19 ןמעלה בדר"כ.
    בכל יום הוא גודל ב1.5 עד 2 מ"מ כך שאין לך צורך ללכת כל יום לבדוק
    (כי זה קצת טירחה)
    אפשר פחות או יותר לחשב גם לבד אחרי פעם פעמיים במעקב זקיקים.
    שיהיה המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה