-
עוד לא לקחתי את שחר לרופא שיניים
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
ליאור היה בן 5 וקצת כשלקחתי לביקורת ראשונה
מה שהביא לסתימונת ראשונה.. ליאורי גיבור על !!
לא יאמן איזה סבלנות איזו בגרות הוא הקרין איזה
כוח סבל...גז צחוק אמנם אבל בכל זאת חויה ראשונה ...
-
מומלץ להגיע לבדיקה מהרגע שיש לילד סבלנות
ליאבי אצלי רגיל למרפאת שיניים כנראה הוא אוהב את הריח
-
היי
אני לקחתי את יואב שבוע שעבר לרופא שיניים לביקורת...
לקחתי אותו במכבי דנט, לרופאת שיניים לילדים,
הוא הגיב בסדר גמור, היא צחקה איתו קצת ואז הוא נתן לה להסתכל על השיניים,
היא אמרה שהכל בסדר, ושאני צריכה לצחצח לו שיניים ולא לתת לו לצחצח לבד....
זהו, אחר כך היא נתנה לו מדבקה ובלון אז הוא היה מאושר עד הגג, עשתה לו את היום!!!
שרית,
אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
יום נישואין
-
אנחנו עדיין לא הגענו לזה- למזלי
-
אנחנו לא הינו אבל רופאה שלו בודקת לו שן שן שאנו מגיעים אליה . לגבי ציחצוח - בבוקר הוא מצחצח לבד, בערב לפני המקלחת אני או בעלי עושים לו ניקוי יסודי . מבחינת השיניים , אמרו לנו שזה עניין תורשתי , בני למזלינו ירש שיניים שלי ולא של בעלי . אני עשיתי סתימה ראשונה בגיל 33 אחרי שבני בכלל שבר שן ועושו טיפול שורש כדי לעשות כתר .
http://www.holdthatpic.com/
-
עוד לא לקחתי אבל משהי המליצה על מירפאה ניראה לי בהוד השרון רק של ילדים ושם אני יקח בעזרת השם
-
אור היה לראשונה אצל רופא שיניים לפני כחודש, יש לו חוויה מדהימה....
הרופאה מקסימה, הכנו אותו לפני כן , הלכנו גם בעלי וגם אני איתו, עודדנו אותו ופרגנו לו על הבגרות שהוא הפגין והוא הצליח לעשות 2 סתימות קטנות באותו יום.
[]]
-
מעין מאוד בקשה שנקבע לה תור - אז קבענו
"לא רוצה רופא עיניים רוצה רופא שיניים"
-
הי מתוקה,
אנחנו לקחנו את תום לבדיקת שיניים אצל רופאה מדהימה בכללית סמייל.
תום ממש שיתף פעולה בבדיקה.
הרופאה המליצה על איטום חריצים למניעת חורים עתידיים ותום כבר עבר 3 טיפולים ללא בעיות כלל. אפילו לא הזדקקנו לגז צחוק.
חשוב ביותר לדעתי שהחוייה הראשונה תיהיה חיובית.
בהצלחה.
-
את ליעד לקחתי כשהוא היה בן 6 אני חושבת.
הוא התנהג בגבורה , אני כמעט מתתי אבל הוא היה בסדר
כי לקחתי אותו לרופא מעולה שהמלצתי עליו פה ד"ר אדי מאשדוד
-
היי
הפעם הראשונה שלקחתי את נועה לרופאת שיניים היתה אחרי שהיא נפלה מהנדנדה וקבלה חתיכת מכה בפה, ככה שהתנפחה לה השפה ונראית כמו מיס פיגי
(אוי, כמה בכיתי!!!) היא היתה בת שנה ועשרה חודשים.
היינו בקופת חולים בכרמיאל, שלחו אותנו לרופאת ילדים, היא שלחה אותנו לבית חולים פוריה, כי שם יש (לפי מה שהיא אמרה) מח' שיניים טובה לילדים (איזה בלבול מוח) כל מה שרצו שם זה להרדים אותה ולעקור לה את השן (900 שקל להרדמה!!! ועוד 200 שקל העקירה!) אבל לא הסכמנו ולקחנו אותה לסניף אחר של מכבידנט ושם אמרו שצריך לעקור, (אז היא כבר היתה בת שנתיים ומשהו) ונתנתי לה חומר כזה מרדים ומרגיע כדי שהיא תהיה רגועה (כמה בכיתי, ווי, כמה כאב לי שהייתי צריכה לעולל לילדה שלי כזה דבר... והיא בכלל לא רצתה לקחת את התרופה המסממת והכרחתי אותה... כל הדרך בכיתי) וכשהגעתי למרפאה הרופאה (המצויינת) אמרה שלא צריכים לעקור לה, היא התיעצה עם רופאה אחרת והוחלט להשאיר לה את השן כי אחר כך תהיה לה בעיה עם השן הקבועה ולכן, לא עקרנו לה.
לפני חודש היינו שם בביקורת וטפו טפו טפו היה הכול בסדר.
---
אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
-
את שגיב לקחתי גם לד"ר אדי באשדוד בגיל 5 בגלל שן שסירבה ליפול והחדשה כבר צמחה.
את ניר לקחתי בגיל 6 בעיקרון מאותה סיבה לאותו רופא. ניר אהב מאוד את הרופא אני לא אהבתי את הטיפול לכן לא המשכתי באותה מרפאה ולקחתי אותו להמשך טיפול אצל ד"ר עמיאל במרפאת "אשכול".
נועה עוד לא הייתה אצל רופא שיניים .
[url=http://www.glitterfly.com]
-
אצלינו עם הבן שלי הינו אצל המון רופאים אבל אף אחד לא הצליח אפילו להיתקרב לפה שלו
-
תודה לכולן!
קריסטינה!
הרדמה מלאה? לא ידעתי שזה אפשרי
ואוו
גאיה וקורן שלנו
[]
[]
-
לקחתי את אלעאי לפני מס' שבועות.
יש לו כמה חורים והוא צריך לעשות מס' טיפולים.
וגם השן הקידמית שלו קיבלה מכה והשחירה- אבל הרופאה אמרה שאין מה לעשות, צריך להמתין עד שהיא תנשר.
היא שלחה אותנו לעשות צילום פנורמי, ברגע שנעשה נתחיל טיפולים.
לידע כללי ואני בטוחה שאת בטח כבר יודעת - בכללית מושלם טיפולים עד גיל 6 חינם אך לא בדיוק חינם איך שמציגים את זה.
צריך לשלם על גז צחוק ולפני כל טיפול כ- 30 ש"ח, אני לא זוכרת את הסכום המדוייק!
עדכני מה עשיתן
-
היינו אצל רופא בגיל שלוש וקצת, והוא קבע שיש 6 חורים כשאחד מהם זה כתר
-
לקחתי את אלירן לפני כמה חודשים
הוא ממש היה בסדר - וגם הרופאה שעשתה את הבדיקה באמצעות משחק
היא נתנה לו מראה וביחד הם ספרו את כמות השיניים
וגם שאלה אותו האם הוא מצחצח לבד... באיזה משחה... איזה טעם... ושיראה לה איך הוא מצחצח לבד... בסוף הוא גם קיבל מתנה.
-
אדווה
גאיה וקורן שלנו
-
אני שמתי לב שהיא היתה מזמן,
רציתי לענות לך ואז ראיתי שכבר עניתי
יום נישואין
-
אנחנו לקחנו את אריאל לפני כחודשיים פעם ראשונה...
לקחנו אותו למכבידנט...והם היו מקסימים...
-
הלכתי עם יונתן לרופא שיניים לבקשתו (חבר שלו הלך והוא רצה גם) אבל כשהגענו לרופאת השיניים הוא לא הסכים לפתוח את הפה (כנראה באשמתי כי אמרתי לו שהוא צריך לצחצח טוב את השיניים כדי שהרופא שיניים לא יכעס).
בקיצור, זה היה כשהוא היה בן שנתיים וחצי והיא אמרה לחזור עוד חצי שנה שאולי הוא יהיה יותר בוגר (למרות שלא ראתה את השיניים שלו - לא רצתה לעשות לו טראומה).
לגבי חורים - אני לא יודעת אם יש לו, אבל לא ראיתי כתמים על השיניים.
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
-
דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי עם הפרסומות האלו..מה יהיה ??????????????????????????????????????
ממש משעמם לכם שאתם מקפיצים הודעות מלפני שנתיים וחצי עבור פרסומות אההההההההההההההההההההההההההההההההה?
-
פעם ראשונה לקחתי את ליאן שהייתה בת שנה ושלושה חודשים
לנו י' אותך נתן
"רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
-
שימו לב שכבר פעמיים הקפיצו את ההודעה הזאת בשביל פרסומת
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!