הרגלי שינה תינוקת בת שלושה חודשים וחצי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    יש לי בת בת שלושה חודשים וחצי ואנחנו גרים בקוטג. כשהיא נרדמת ואנחנו למעלה בקומה- אין בעיה, היא נרדמת במיטה שלה אבל כשהיא נרדמת ואנחנו בקומה למטה היא ישר מתעוררת כשאנחנו שמים אותה בלול או בעגלה לישון. זה בלתי אפשרי לשים אותה כל הזמן למעלה כי אנחנו יושבים הרבה למטה. איך מרגילים אותה לישון גם בלול וגם בעגלה?? דבר שני, היא נרדמת רק על הבטן. אם אני שמה אותה על הגב היא ישר מתעוררת. דבר שלישי, היא נרדמת רק בהנקה או במוצץ או נדנוד. היא אמורה להרדם גם בכוחות עצמה בגיל הזה??
    תודה
    מחכה לתשובה מאמאות מנוסות.....
6 תגובות
עמוד 1
  • טוב, הרבה שאלות אנסה לעזור....
    לגבי המיקום שבו היא ישנה - היא כנראה צריכה הרבה שקט ואת הפינה השקטה שלה כדי לישון. זה עניין של אופי. אז פשוט תשימי אותה איפה שהיא נרדמת הכי טוב... אם את דואגת שאת למטה והיא למעלה - תעלי מדי פעם לוודא שהכל בסדר
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • גבי ההרדמות במיטה שלה - אולי תנסי אינטרקום כשאתם למעלה..
    לגבי שינה על הבטן - הבנים שלי מגיל 0 ישנים על הבטן
    לגבי הרדמות עם מוצץ / הנקה / נדנוד - נראה לי בסדר גם אצלנו זה היה ככה
  • גם אני בעד אינטרקום

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • גם להורים שלי יש בית פרטי ששחר נולד גרנו שם שחר היה ישן ואנחנו ישבנו בחוץ בגינה שהיה קם הינו שומעים אותו וגם כל כמה זמן מישהו היה עולה לבדוק מה שלומו

לא היה לנו אינטרקום ... אבל אם את חוששת שלא תשמעי תקני אחת כזה לא מזיק

אני בדעה שהיא תישן איך שנוח לה יש הרבה תינוקות שישנים על הבטן ויש כאלה רק על הגב ויש כאלה על הצד לכל אחד יש הצד הנוח לו
    כל פעם אומרים משהו אחר לא על הבטן לא על הגב לא על הצד
    אצלי שחר אהב לישון רק על הגב

בקשר להנקה אומרים שכדי שלא תרדם בזמן ההנקה תשחקי לה עם היד ככה זה משאיר אותם ערים
    אני בטוחה שיותר מאוחר יכנסו אמהות שמניקות ויתנו לך יותר טיפים לגבי זה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • כמו שהבנות המליצו - אינטרקום.
    אינטרקום יותר חשוב מבייבי סנס (בייבי סנס מתריע רק אחרי שהתינוק לא נושם, באינטרקום אם את שומעת תזוזתיות יתר אפשר לעזור עוד לפני הפסקת נשימה, וכמובן אפשר לשמוע מכל מקום בבית)

גם אם היא תרדם בכוחות עצמה יש סיכוי טוב שזה עוד השתנה כך שאין מה להילחץ מזה, גם בלוחשת תינוקות היא ממליצה להתחיל בהרגלי שינה רק בגיל 4 חוד' (ומעלה).
    אני טוענת שצריך לראות מה נכון לילד. הרדמות לבד לא בהכרח מעלה את איכות השינה אבל חהרדם בעזרת ההורה מקנה בטחון לילד (אני חייבת למצוא תירוץ טוב לכך שיובל רק עכשיו התחילה להרדם בכוחות עצמה
  • תודה לכולם...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה