הילדה לא מפסיקה לבכות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבת שלי בת שלושה שבועות. לא ישנה הרבה. אבל לפחות על הידיים היא הייתה ישנה. עכשיו גם זה בקושי. היא בוכה סתם בלי סיבה. לא רעבה, נקייה, אפילו אחרי שינה ובוכה. אין לי כוח ואני מותשת לגמרי.
    לא נראה שזה גזים כי היא לא מתקפלת או משהו ... פשוט בוכה עם המוצץ בפה וזה נורא. אני לא מצליחה להרדים אותה בקלות כמו קודם.
    מה עושים ?
10 תגובות
עמוד 1
  • בשלושת החודשים הראשונים אחרי הלידה, זו תקופה שנקראת "המשך הריון מחוץ לרחם"
    זו תקופה שהתינוקות צריכים המון חום ואהבה, קרבה, חיבוקים

את יכולה לנסות לשים אותה במנשא שתרגיש אותך קרוב קרוב

אצלנו מנשא בד עבד בצורה מעולה

• החודשים הראשונים בהחלט קשים
    עד שמתסגלים אחד לשני

מה היא אוכלת?
    איך היציאות שלה?
    זה שינוי פתאומי או שמהתחלה היא ככה?

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • את מניקה? אם כן יכול להיות שהיא לא אוכלת מספיק
    זה מה שהיה לי עם הגדול שלי..
    מסכן, בכה בכה בכה בערך חודש שלם עד שאמרנו ננסה לתת לו בקבוק ואז גילינו שהוא פשוט היה מורעב..
  • למרות שנראה לך שזה לא גזים ,כנראה שזה כן. ב3 חודשים הראשונים הם סובלים המון מגזים.
    תחזיקי אותה כשהיא עם הגב אלייך ואת לוחצת לה על הבטן.
    תקפלי לה את הרגליים לבטן ותעשי לה עיסויים

אם את מניקה אולי היא רעבה תנסי פעם אחת בקבוק ותראי איך היא מגיבה
  • יכול להיות גזים ויכול להיות שהיא רעבה
    [url=http://www.glitterfly.com]

• ראשית תודה על התגובות.

אני לא מניקה, היא אוכלת מטרנה ואוכלת כמות של 60 מ"ל בממוצע. אני שמה בדרך כלל כפול למקרה שהיא תרצה להגדיל את המנה אבל זה נדיר. אם היא אוכלת יותר היא פולטת. היא גם עולה במשקל יפה (עוד לא הייתי בטיפת חלב אבל אני נשקלת איתה ובלעדיה ובודקת).

מההתחלה היא לא הייתה ישנונית. לא כמו הסיפורים של הילדים שמגיעים מבית החולים ישנים ואוכלים, אבל בהחלט יש שינוי פתאומי בהתנהגות שלה.

היא רוצה רק על הידיים ונניח שזה בסדר. אבל גם שם היא נלחמת ...

אני חייבת לישון, לפני כן היא יכלה לישון עליי (אפילו עם המנשא העוטף) ועכשיו היא פשוט לא ישנה ובוכה עם המוצץ.

אולי באמת אקח אותה לרופא, אבל לא נראה לי שיש משהו מיוחד שמציק לה.

ולפי מה שאני זוכרת מהילדים הגדולים, בתקופת הגזים מרגישים עליהם על פי תנועות הרגליים, פה אני לא ממש רואה את זה, למרות שכשהיא ממש בוכה, אז בהחלט יש תנועות רגליים והיא נועלת את השרירים כך שאי אפשר אפילו לקפל לה את הרגליים על מנת לעזור לה ...

לא נעים להודות, אבל יש לי ילדים גדולים ולעיתים אני שואלת את עצמי בשביל מה הייתי צריכה את ההרפתקאה הזאת ככה באמצע החיים ... ):
  • יכול להיות שיש לה איזה פצע בפה שמפריע לה

אני היתי נגשת לרופא ובודקת

נשמע שהיא לא רעבה אלה משהו אחר מציק לילדה
    יכול להיות גם המטרנה לא יושבת לה טוב בגוף

איך היציאות שלה?

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • הי,

מהניסיון שלי שלושה שבועות זה בדיוק "קפיצת גדילה"- זה קורה כל כמה שבועות למשהו כמו יומיים שלושה של עצבנות, בכי,חוסר שינה וכו.. הרבה ידיים, תנסי את להישאר רגועה כמה שאפשר.. עוד יוםיומיים היא תישן מלאאא ואז תחזור לעצמה..

וכמובן אם נמשך יותר, תמיד אפשר לראות רופא למען הסר ספק...
    בהצלחה..
  • אני בדיעה שבחודשים הראשונים - אין דבר כזה: "בוכה בלי סיבה". משהו מפריע לה ואת צריכה לגלות מה הדבר הזה.
    בגיל הזה לא מפריע להם שהם לא נקיים (מבחינת חיתול).
    לגבי אוכל - מה היא אוכלת? יש כאלה שמיניקות אבל אין להן הרבה חלב והן לא יודעות מזה בכלל.
    לגבי גזים - היא לא צריכה להתקפל כשיש לה גזים - את צריכה או לקפל לה את הרגליים (ברכיים) כלפי מעלה, או לשים אותה על שורש כף היד שלך כשכף היד שלך מונחת על הבטן שלו ולנוע איתה קצת בעדינות.
    יכול להיות שהיא עייפה ולא יודעת איך להירדם, בד"כ הם נרדמים תוך כדי יניקה בגיל הזה.
    יכול להיות שאחרי אוכל יש לה "גרעפס" או שצריכה לפלוט ושאת צריכה להוציא לה אותו כשאת מניחה אותה במצב מאונך על הכתף שלך ותופחת לה קלות על הגב.
    יכול להיות שקר לה / חם לה מדי. תקפידי על טמפ' של 23 מעלות (אם אני לא טועה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • יכול להיות שהאוכל עצמו מפריע לה אולי תנסי סוג אחר של תמ"ל?
    ובלי קשר תגשי איתה לרופא כי לפעמים יש דברים שאפשר לגלות ע"י בדיקת רופא, בדיקת דם וכו' אפילו שהיא עולה במשקל יפה לפי דברייך.

בגיל שלושה שבועות נכון שהם לא ישנים המון אבל הם בכל זאת ישנים- משהו מציק לה שמחייב בדיקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה