בעיית פוריות אצל הבעל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

אני חדשה בפורום ולא יודעת בדיוק איך משתמשים.

רציתי להתייעץ איתכן. בעיית הפוריות לא קיימת אצלי אלא אצל בעלי. האורולוג לא מצא אצלו זרעים וכשפנינו לפרופ' בבית חולים אסף הרופא, הוא הפנה אותנו לסידרת בדיקות- את בעלי לקריוטיפ ואותי לבדיקות שגרתיות כמו צילום רחם, בדיקת פאפ, בדיקות גנטיות והורמונליות ובדיקת שד.
    שאלתי היא האם אתן יודעות אולי מה האחוזים להקלט להריון למרות בעיתו של בעלי (כנראה שיש שם סתימה באשכים- הם קטנים) והאם אתן יודעות כמה זמן כל הסיפור הזה יקח? אני משתוקקת להיות כבר אמא
12 תגובות
עמוד 1
  • אספר לך בקצרה (כמה שאפשר...)
    לבעלי יש וריקוצלה דרגה 3 הכי גבוהה, זה אומר בהזרעים שלו לא מצליחים להגיע לביצית ובכלל בקושי יש לו זרעים.
    ביצענו הזרעה ראשונה שנכשלה ובהזרעה השניה ב"ה זה הצליח!
    ילדתי לפני כשנה תינוקת מקסימה

• תודה, תוך כמה זמן התחלת בהזרעה? איך היא מתבצעת? והאם את יודעת מה הסיבה שיש לו וריקוצלה?
    ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי מירית 30

אספר לך בקצרה (כמה שאפשר...)
    לבעלי יש וריקוצלה דרגה 3 הכי גבוהה, זה אומר בהזרעים שלו לא מצליחים להגיע לביצית ובכלל בקושי יש לו זרעים.
    ביצענו הזרעה ראשונה שנכשלה ובהזרעה השניה ב"ה זה הצליח!
    ילדתי לפני כשנה תינוקת מקסימה

• הסיבה לוריקוצלה אינה ידוע, אבל היום להרבה גברים יש את הבעיה הזו.
    אני ביצעתי בדיקות לאחר כ 8 חודשים שראיתי שאני לא נכנסת להריון ואז בצענו הזרעה.
    ההזרעה אינה כואבת ולא מסובכת.
    המון סבלנות וחיוביות - בהצלחה

• וריקוצלה יכולה להיות בגלל הרבה סיבות: חימום יתר של האשכים, מכה בילדות באשכים, גנטיקה, תחתונים צמודים.
    יש לחזור על בדיקת הזרע לפחות 3 פעמים ורצוי ב-3 מעבדות שונות.
    טבעי סיכוי קטן, אבל היו דברים מעולם.
    לצערי, הבעיה הרבה פעמים אצל הגברים אבל כאשר יש טיפולים אנחנו סובלות.
  • האמת שהפרופ' בבית חולים שלח את בעלי לבדיקה קריוטיפ, שאנחנו אמורים לקבל את התשובות בכל יום. ואותי הוא שלח לסדרת בדיקות- בדיקות הורמונליות, פאפ, שד, גנטיות ואני ממתינה לתשובות.
    הפרופ' טוען שרק לאחר שיהיו בידינו כל התשובות של הבדיקות, נחזור אליו ואז הוא יכין אותי ואת בעלי ובאותו יום יוציאו ממנו את הזרעים "וישתילו " לי
  • כן, אבל את הגנטיות לא חייסים לעשות. גם אותי שלחו לכל הבדיקות האלה, זה לוקח יותר מחודש.
    בינתיים נסו לחזק את הזרע עם ויטמין E, אבץ וסלניום. תחתוני בוקסר ובלי מרלחות חמות!
  • מכה בילדות באשכים????
    אני כבר מעכשיו דואגת לספירת הזרע של הבן שלי
  • אנחנו גם נקלטנו טיבעי..ברוך-השם
    בבדיקה-הראשונה: בעיה במורפולוגיה, 14 מינימום אמור להיות והיה רק 1, בעת הקליטה
  • היי מרווה, תוך כמה זמן נקלטתם להריון? (אחרי ששתיתם את חליטת התה)
  • אני רוצה לעדכן אתכן ולקבל אולי מידע למי שיודעת.
    אתמול התקשרו אליי מבית החולים והודיעו לי שהבדיקת קריוטיפ של בעלי מוכנה והם מזמנים אותנו ליום חמישי הקרוב לייעוץ אצל הפרופסור.
    כששאלתי את הבחורה מה הממצא שהם מצאו בבדיקה, היא לא יכלה להגיד ליש ום דבר, רק אמרה שזה לא אומר כלום לגביי האינטליגנציה שלו.

בערב כשנכנסתי לאינטרנט בדקתי מה המשמעות של בדיקת הקריוטיפ, הסתבר לי שאת הבדיקה הזו עושים כבדיקה גנטית ולזוגות שלא מצליחים להקלט להריון.
    חלק מהמחלות שיכולות להמצא בבדיקת הקריוטיפ היא מחלת התסמונת דאון.

אני מפחדת....
    אתמול כשדיברתי עם בעלי על כך, הוא הודיע לי לאחר מספר שעות שהוא חושב על כל מיני דברים ובין היתר על גרושים, הוא רוצה לשחרר אותי כדי שאני לא אסבול.
  • חני,אני למדתי שלכל-בעיה יש פיתרון! בשנה-וחצי שעברתי..

אולי אפשר לבודד זרע-איכותי ולהחדיר אותו...
    מה שחשוב זה הקשר ביניכם!

בעלי,להערכתי חודשיים-שלושה מכלום ל-1 ברוך-השם.
    אבל שנינו עזרנו לחליטה: עם תזונה,ספורט,תיקתוק-סידורים שנידחו,מעבר-דירה (אנרגיות),לקחנו כלבה ללטף ולפנק (כשנילקלתי,הבאנו לה עוד כלבה-חברה לאות הוקרה)- בקיצור התרכזנו בעשייה ולא-תלינו את יהבנו רק על החליטה בלבד, אבל ברור לי שהיא עשתה את ההבדל.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה