בוקר טוב.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר...
    היום הייתי צריכה שוב ללכת ולעשות בדיקת דם ומעקב זקיקים.. אני מתחילה להרגיש שזה ממש נכנס לי לעבודה ופודע.. ביטלתי פגישות, הגעתי מאוחר... חשבתי שאם אגיע ב-7:30 אהיה הראשונה... הגעתי והיו שם 7 נשים לפניי!! רציתי למות... ועוד הייתי צריכה לחכות בתור לאולטראסאונד... כשנכנסתי האחראית שם התעצבנה על משהו, הייתה מגעילה אליי ואני כבר כמעט התחלתי לבכות.. היא מייד תפסה עצמה התנצלה, אני התנצלתי בחזרה... כייף! אבל השיא היה שגיליתי שיתכן שיהיה לי ביוץ היום או מחר, ואני ביום 8 למחזור!!!! בעלי נסע לעבודה וחוזר מחר... ממש נלחצתי, כמו מטומטמת הייתי על סף דמעות כל הדרך (תקועה בפקקים כי יצאתי מאוחר..). אני מבינה שזה יסתדר, בעלי יצא מוקדם, ואני מקווה מאוד שיאשרו לי את ההזרעה למחר ולא ליום ראשון כי אני מכירה את הגוף שלי ממש טוב ואני יודעת שהביוץ אצלי זה בערך בגודל זקיק 21 ולא יותר.. כל כך קשה כשאי אפשר לדבר עם הרופא שלך באופן קבוע..
    עכשיו אני בסדר, התקשרתי לבעלי והתחלתי לבכות... הייתי נסערת.. סתם... על מה? אני מניחה שאני מבינה שזה לא פשוט ואני מתרעמת לא על התורים אלא על כך שאני צריכה לעשות את זה בכלל...
    גם לכם יש רגעים כאלו?... חודש שעבר זה נחת עליי פתאום כשחיכיתי להזרעה...
    החודש זה החודש... החודש הזרעה שלישית ואחרונה בע"ה...
    יום טוב לכולן...
9 תגובות
עמוד 1
  • בדיוק בדיוק בדיוק הסיפור שלי מלפני שבועיים,
    אני כל כך מבינה אותך...
    כל דבר שלא הולך בדיוק כמו שצריך או כמו שרצינו אפילו אם זה סתם שיחה עם איזה מזכירה, גורם לנו להתפרץ ולבכות,
    גם לי יש בעיה מול העבודה, אני מבטלת דברים ומאחרת בגלל התורים וזה פשוט פאדיחה כל פעם להמציא סיפור אחר,
    הקטע של העבודה ממש ממש קשה.
    אני מקווה בשבילך שההזרעה תהיה מחר, ושתצליחו החודש הזה.
    תיהי חזקה ותחזיקי מעמד.
  • הי יפות, אני מציעה דווקא כן לפנות לשיחה עם הבוס/ית ולספר לו/ה שאתם בטיפולי פוריות ואתן מעוניינות לשמור על כך בצודה הכי דיסקרטית שאפשר.
    בדר"כ המנהלים פתאום יותר מתחשבים ( מרחמים, אבל מה איכפת... )
    אני סיפרתי רק למנהלת שלי ( שהייתה הכי כלבה - היא כלבה בטיבעי שלה, לא קשור דווקא לטיפולים, אבל החוק עמד לצידי ).
    יש לכן ימי מחלה ושעות לניצול לבדיקות וכדומה. תשתמשו בזה.

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?entryid=1631430&r=1
    http://cafe.themarker.com/post/1152550/
    אורי ונועם שלי... אהבת חיי !!! אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!!
    שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• אצלי זה קצת בעייתי,
    ראשית אני לא רוצה את הרחמים שלה (אף על פי שהיא מדהימה בתור בנאדם)
    שנית אני בתפקיד בכיר, ובתפקיד שלי יש צוות שמקבל משימות,
    כולל אני,
    לא מתאים לי שפתאום יתחילו להוריד ממני משימות, ויוציאו אותי מהתמונה בגלל שמרחמים עלי או בגלל שאני נעדרת,
    וגם בנינו......אני לא מאמינה שהיא לא תגיד לאף אחד,
    ולא בא לי שאחרי כל העדרות היא תשאל אם הכל עבר בסדר....

זה עוד מישהו שמחכה איתך להריון (ולא ממש בא לו שתיהי בהריון עכשיו)
  • תודה בנות!!!
    איזה כייף שיש מי שמבין אותך, ועוברת את זה גם... נותן תחושה שאת יותר נורמלית...
    לי יש מספר אחראים ורק למישהי אחת סיפרתי. זה נכון זה מקל וזה נכון יש עוד מישהו שמחכה איתך וזה גם משהו שצריך לקחת בחשבון..
    אבל היום חשבתי שילדים יותר משבשים את הלו"ז....חחחח
    שבת שלום לכולם ובהצלחה לנו!!!
  • איזה כיף לך שסיפרת יש בזה הקלהההה,
    הלוואי ויכולתי, אני פשוט לא יכולה, ואין לי אומץ, ואני ממש לא רוצה שהיא תדע,
    ממש לא !!
    אני מקווה שזה יקרה בחדשים הקרובים
  • הי, ניקוש!
    הפעם עוד לא הגעתי לזסה, אני מחכה בקוצר רוח להתחיל את ההפרייה.
    אבל בפעם הקודמת זה קרה לי וחא פעם אחת.
    זה ברור טבעי לגמרי, כי אנחנו מתוחות, עצבניות,חסרות סובלנות ובכלל...
    טז אין לך מה לדאוג-זה קורה לכולנו,
    קבלי המון
    ועוד קצת
    ובהצלחה בהזרעה, שתהייה האחרונה אמן

שיהיה לכולם רק טוב
    [gaga.com/p/dev270bbs__.png[/img]
    [img]http://daisyPath.com/ani/080402/0/3/+10/2/.png[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/aaa1a58617d9fb8c239eb9aa60b8fd55.gif[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/01b5425816119835c5d372ffb4c99697.gif[/img]
  • מזל שהבעלים שלנו כאלו תומכים ומתחשבים שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• חחח שני הצחקת אותי.... לפעמים יש תחושה שחלון אחד יכול לעזור יותר מ-10 רופאים לא?....
    תודה לכן, על התמיכה, חשבתי שזו אני שהתחרפנה, זה ממש ממש עוזר לדעת שזה קורה לכמה נשים בתהליך הזה..
    יום שישי עשינו את ההזרעה, ויש דברים שאם זה היה קורה באותו הבוקר זה היה מעליב אותי עד דמעות, ויום שישי זה הכעיס מעט אך גם היה כל כך מגוחך שהצחיק... אתן מכירות את זה שכולן יודעים יותר טוב ממך מה הבעיה, וזורקים מילים לאוויר סתם?... זה התחיל מהמזכירה (!) באסותא שרדפה אחריי כי שכחתי לקחת ממנה מסמכים, וכשהגיעה אליי אמרה- "ככה את רוצה להיכנס להריון? מותק אם את רוצה הריון תשימי לב לדבים כאלו.. שעה אני מחפשת אותך"... הסתכלתי על בעלי ואמרתי לו מעניין שכולם יודעים למה קשה לי להרות...אפילו מזכירה. שנייה אח"כ נכנסנו לרופא, בפעם הראשונה שאני רואה אותו בחיי, ואחרי שבעלי אמר שיחכה בחוץ, ואני ביקשתי שיחכה בפנים, הרופא הסתכל עלינו ואמר- " עכשיו אני מבין למה אתם לא מצליחים להיכנס להריון...את אומרת ככה והוא ככה..."!!!!
    קולטות???? קצת דבילי לא?...
    טוב עכשיו החלק היותר קשה- לעבור שבועיים של המתנה.. שיהיה לכולנו בהצלחה!...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה