הזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, אני חדשה פה וכל כך קשה לי וחשוב לי לספר ולשתף. אני נשואה מזה עשרה חודשים לא הרבה נכון. אבל עשינו בירור מוקדם יחסית אחרי שניסינו להיכנס להריון כ 6 חודשים ויצא כי לבעלי יש בעיה בפוריות מורפולוגיה לא תקינה למי שמכיר. החודש אנחנו מתחילים טיפול הזרעה ראשון אחרי שקיבלתי אאקקלומין. השאלה שלי מה הסיכוי שטיפול כזה יצליח? ועוד שאלה הרופא שלי החליט שאני אבוא להזרעה ביום רשישי אחרי שחישב 15 יום מהביוץ בלי לבדוק באולטרסונד ואני כל הזמן קוראת בפורם שבודקים באולטרסונד על מנת לדעת אם יש ביוץ האם זה נכון. האם יש משהו לא נכון שעושה הרופא שלי????? אני משתגעת ממחשבות לא ציפיתי שתהיה לנו בעיה שנינו צעירים בלי בעיות רקע ואני לא מבינה למה זה קורה לי. דווקא עכשיו כולן מסביבי בהריון וזה כל כך קשה לי....
4 תגובות
עמוד 1
  • הי....
    ראשית זה שאתם צעירים זה יתרון אדיר ולא חיסרון... זה נותן זמן אנשים פחות לוחצים עליכם, אתם יכולים יותר להנות מהזוגיות שלכם בלי לחץ.... אני מבינה את הכמיהה אבל זה נותן מרווח נשימה תאמיני לי זה יותר גרוע כשאין את זה.
    מי מטפל בך, רופא נשים או רופא פוריות??? גם רופא נשים אמור לשלוח אותך למעקב זקיקי9ם על מנת לזהות את הביוץ. אני עושה גם את זה וגם בדיקות דם, ולפי זה מתזמנים את ההזרעה. מאוד מוזר. גם 15 יום זה לא הנורמה אלא 14. לי למשל יש ממש מחזורים קצרים. אבל אני מאמינה שהוא מסתמך על משהו. אם אוכל לתת לך עצה זה ללמוד ולשאול, יש לך זכות לדעת הכל. מאז שהתחלתי את התהליך אני קוראת המון אבל עדיין אני זוכרת איך זה היה ממש מבלבל בהתחלה. אז קחי את הזמן, זה נצבר כמו כל דבר, עם הניסיון, שהלוואי ולא תצטרכי בכלל... בעיה של מורפולוגיה ניתן ממש להתגבר עליה בעזרת הזרעה. הלוואי וזה יהיה המחזור המנצח, הלוואי הלוואי, אבל גם כשהכל תקין, הסיכוי להיכנס להריון בכל מחזור הוא רק 25% בערך אז צביני שהכל יחסית...
    בהצלחה!!!!
  • ניקוש קראתי את תגובתך ואת מאוד חמודה,
    רק דעי שהסיכוי להיכנס להריון בכל מחזור הוא 15 אחוז לצערנו ולא 25,
    בהפריה הסיכוי עולה ל30 אחוז.

ועכשיו לשואלת השאלה,
    קודם כל מזל טוב לנישואייך זה באמת לא הרבה זמן, אבל טוב שבדקתם אחרי חצי שנה ולא אחרי שנה,
    אז יש בעיה בזרע - אז מה !!!
    אתם צעירים וסביר להניח שניתן להתגבר על הבעיה עם הזרעות,
    חשוב שתלכי לרופא פוריות ולא לרופא נשים רגיל,
    גם בגלל שיש לו יותר ניסיון וגם בגלל שהטיפול שתקבלי יהיה יותר מתאים לבעיה,
    לא נשמע לי הגיוני בכללללללללללללללללללללל שלא עושים לך אולטרסאונד לפני ההזרעה,
    הרופא שלך לא יכול לדעת מתי יהיה ביוץ,
    וכל הקטע בהזרעה זה להזריע קרוב ביותר לזמן הביוץ, לא לפני ולא אחרי,
    ע"י ניחושים סביר להניח שלא יצא מזה כלום
  • הי מותק,

זו פעם שניה היום שאני שומעת ממישהי שהיא קיבלה איקקלומין בלי מעקב זקיקים.
    תדרשי מעקב זקיקים - זכותך. את מכניסה לגופך הורמונים, למה חלילה לפספס אם אפשר להיות סופר מדוייקים - תדרשי !!!
    מבינה את התסכול והכמיהה. בע"ה זה יגיע. צריך סבלנות. דרך אגב, כמה יצאה המורפולוגיה ?
    אורי ונועם שלי... אהבת חיי !!! אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!!
    שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• שני28 צודקת!
    בלי מעקב זקיקים אפשר לפספס בקלות! במיוחד שהאקקלומין משנה את תזמון הביוץ לפעמים.
    בלי מעקב זה חובבני! הייתי מחליפה רופא למומחה פוריות מיד!
    שיהיה בעל-בית כמו שצריך, ולא תצטרכי לעבור ניסויים מיותרים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה