סקר - היום הראשון בגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

הבת שלי בספטמבר תהיה בת שנה ושלושה חודשים, והולכת בפעם הראשונה לגן.
    אני מלאה בהמון רגשות כבר מעכשיו, שמחה, עצב, דאגה ועוד המון.
    ספרו על היום הראשון בגן, על השבוע הראשון, איך הילד/ה הסתגל ואיך אתן. מי היה בהתחלה את או בעלך או שניכם?
    [url=http://www.wishafriend.com/]
8 תגובות
עמוד 1
  • היי,

בפעם הראשונה שהגדולה שלי הלכה לגן, היא הלכה לשעתיים ולא ממש הבינה מה קורה איתה.
    הבאתי אותה לשם, הגננת הסיחה את דעתה, אמרתי ביי ויצאתי.
    ואחר כך ישבתי ובכיתי באוטו ובבית.
    למחרת היא היתה בגן ל4 שעות ואז ליום שלם.
    לקח לה חודש להבין שאני עוזבת אותה שם, לקח לה חודש עד שהיא בכתה כשהלכתי מהגן.
    לקח לה עוד חודש (כי היו חגים!) להרגע.

תודה לאל, שהשניה שלי היתה במעון מגיל חודשיים ויש לה קצת קושי בשבוע האחרון אבל, ממש לא כמו שהיה לי אז.

---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
  • מעין הלכה לראשונה לגן בגיל שנה ו-9 חוד'.
    ביום הראשון הלכנו לשעתיים, נשארתי איתה.
    ביום השני הייתי איתה קצת ואז יצאתי לזמן קצר ביום השלישי הייתי איתה 5 דק' בערך ואז הלכתי לשעתיים ומהיום הרביעי כבר התחיל סדר יום רגיל.
    למעין היתה קליטה קלה מאוד. כנראה כי גם לשאר הילדים שם זה היה כך. מתוך 9 ילדים רק שניים בכו בימים הראשונים....
    אני הייתי מאוד בטוחה בעצמי, בה, ובגן שבחרתי עבורה (זה השתנה די מהר
  • הכנסתי את בייבי למעון בדיוק בגיל הזה (אבל היא היתה במשפחתון קודם לכן).

ביום הראשון באנו גם עם אבא, היינו שעתיים והלכנו. היה לה כיף לשחק וגם בגלל שהיינו שם. ביום השני נדמה לי שגם נשארתי, וביום השלישי נתנו לנו OK ללכת ולהשאיר אותה.
    אחרי שבוע נפל לה האסימון והיא התחילה לבכות בבוקר.
    אחרי 3 שבועות היא כבר לא בכתה, והיתה הולכת בשמחה (יחסית, זה משתנה כל יום לפי המצברוח).

אני באופן אישי לא לקחתי את זה קשה כ"כ כי היא כבר היתה במסגרת קודם, וידעתי שזה עניין של זמן עד שמתרגלים.

• אצלי היה סיוט.......3 שבועות של בכי בלתי פוסק בעבודה...
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • הבת שלי נכנסה לגן פעם ראשונה בגיל שנה וחודשיים(רק בנובמבר היא נכנסה), ביום הראשון נשארתי איתה שעה בערך, ביום השני בעלי נשאר איתה קצת והלך והיא נשארה לבד שעתיים וזהו, ביום השלישי באתי שמתי ילדה מבסוטית והלכתי.... פשוט חלום!

אבל מה שמוזר זה שבגן של השנה, גיל שנתיים, לקח לה עד אחרי חנוכה להפסיק לבכות כשהולכים....

אני מפחדת ממה שיהיה השנה.....
  • גאיה הלכה לגן לראשונה בגיל שנה וחודש
    אני ליוויתי אותה כל השבוע...ביום הראשון היתה איתי איזה שעתיים
    ביום השני השארתי אותה לחצי יום אבל כל הזמן הגחתי מאחורי הקלעים לראות שהיא בסדר
    וכך הלאה בהדרגה

היה לי קשה מאוד...הצצתי המון , התפתלתי בבית, בכיתי כשהלכתי והיא בכתה בידיים של המטפלת וצעקה אמאלה

תקופה לא קלה מזל שזה מאחורינו ועכשיו טפו טפו טפו ממש טוב לה בגן היא מאושרת שם

זו תקופה לא קלה אבל זה עובר..אנחנו מבינים יותר ולנו זה קורע וקשה יותר, זה בטוח
  • אני מודה שזה היה קשה

• הימים הראשונים היו המון בכיות
    בעיקר מצידי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה