הריון כימי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תאריך הוסת האחרון שלי היה ב03/07 , לפני שבוע עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא לי חיובי , הפס היה חלש, היום ה08/08 בצהריים התחילו לי דימומים הגעתי לבית חולים והרופא עשה לי אולטראסאונד והוא לא ראה שק הריון , עשו לי שוב בדיקת שתן להריון ויצא חיובי עם פס חלש מאוד , הרופא אמר לי שיכול להיות שזה הריון כימי ושאני יגיע מחר למרפאת האם שלי שיעשו לי בדיקת דם לבדוק עם אני בהריון, אני מאוד מבולבלת הרופא לא ממש נידב לי יותר מידי מידע בנושא
    מה זה הריון כימי?
    אני בהריון או לא עם בבדיקת שתן יצא לי חיובי אבל לא רואים שק הריון מה זה אומר?
    אני מדממת יכול להיות שזה אומר שאני עוברת הפלה?
    האם זה אומר שיהיו לי בעיות בעתיד להכנס להריון?

קלודין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה