היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך נכנסת בסוף להריון ? באיזה טיפול? האם פרטי או ציבורי? תעני רק אם בא לך מיה שמחכה לחסידה.....
9 תגובות
עמוד 1
אז ככה:
זה הצליח בטיפול ה-5 אחרי שכנראה לא נתנו לי טיפול טוב 4 פעמים לפני זה. החזירו 3 עוברים טריים ורק אחד נקלט
בוקר טוב ! יש לי שאלה שמסקרנת אותי ..... אם החזירו 3 עוברים ורק אחד נתפס מה קורה עם הנותרים ? יש דימום למרות שאחד נתפס ?
לי יש עוד שאלות, ה4 טיפולים שלא הצליחו היו כולם עם עוברים טריים? או חלקם עם מוקפאים? האם כולם בפרוטוקול ארוך? האם ניתן לבקש פרוטוקול קצר מראש? האם בכל פעם (בכל טיפול) החזירו שניים? באיזה בית חולים עשית א(ם לא איכפת לך)?
כמה שאלות על הבוקר.....תעני רק אם בא לך, אני פשוט מנסה עשות שיעורי בית לפני מיה שמחכה לחסידה.....
בוקר טוב! פשוט כשהינו בUS ראשון ראינו דופק 1, ולא היה שום דימום בזמן הזה, אבל ב שבוע ה-9 היה דימום. לא נראה לי שזה קשור...הם פשוט נספגים...
לי בהריון של הנסיך כשהחזירו 2 ורק אחד נתפס, היו לי דימומים עד שבוע 12 !!! שלכן באהבה, מורן......
בנות לי יש שאלה...אני גם אחרי פרוטוקול ארוך והחזרת 2 שלא הצליח לפני חודשיים...עד עכשיו אין לי אומץ לעשות שוב אבל סתם שאלה ....הייתי אצל רופא אחר והוא נתן לי פרוטוקול קצר.אמר שזה יעבוד יותר טוב...מיום ה3 פיוריגון ומיום 5 להוסיף דיכוי חלש... כמובן הוא אמר לי שאם אני רוצה אני יכולה לחזור לטיפול הקודם כי גם הוא היה לא רע...אני לא יודעת מה לעשות...קודם כל אין לי כוחות להמשיך וממדיקל מתקשרים כל פעם לשאל אם אני מתחלה....ואם כן, אז לא יודעת איזה טיפול לבחור...מה אתן אומרות??בהצלחה לכולכן!!
ANG: עשית רק רק טיפול אחד? כמה ביציות שאבו? כמה הפריות היו? בפרוטוקול קצר באיזה דיכוי הוא רוצה להשתמש? דקפפטיל? סינרל? או צטרוטייד? זה די תלוי, אבל בגדול אם ניסית ארוך ולא הלך תנסי קצר. אבל אם תספרי עוד פרטים על התרופות ותוצאות הטיפול הראשון אוכל לייעץ אולי טוב יותר