ל-ANG - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    עשית רק רק טיפול אחד? כמה ביציות שאבו? כמה הפריות היו?
    בפרוטוקול קצר באיזה דיכוי הוא רוצה להשתמש? דקפפטיל? סינרל? או צטרוטייד?
    זה די תלוי, אבל בגדול אם ניסית ארוך ולא הלך תנסי קצר. אבל אם תספרי עוד פרטים על התרופות ותוצאות הטיפול הראשון אוכל לייעץ אולי טוב יותר
68 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק!! אני יותר משנה בטיפולים..עשיתי הזרעות ובעזרעה ראשונה היה הירון כימי...מאז כלום.. אני בת 39 ואמרו לי לעבור ישר להפריה.התחלתי בחודש נובמבר.עשיתי פעמיים טיפול אבל לא הגעתי לשאיבה. הם נתנו לי דיכוי חזק..למרות שעם איקקלומין ההיתי מגיע ל6 ביציות..עשיתי הפסקה ובמאי עשיתי הפריה במדיקל סנטר הרצליה עם רופא פרטי. שאבו לי 4 ביציות , למרות שהיו לי יותר. 2 הוחזרו עם 8 תאים ואחד עם 4 תאים בסוף לא שרד.זהו.סבלתי מכאבים חזקים אחרי שאיבה ...לקח לי זמן לחזור לעצמי ולגלות שאני "לא"..וזה היה הכי קשה.חודשיים לקחתי חופש והייתי ממשיכה אותו לנצח אבל בעלי קצת לחוץ וגם רופא שלי ....חחחחח כולם חוץ ממני כי רק אני עוברת את זה..אז זהו , נתנו לי טיפול קצר ..יום 3-פיוריגון 450 ויום 5- להוסיף מנוגון 2+אורגלוטרן(דיכוי)...או לחזור לטיפול הקודם.אבל בגלל בלי דיכוי אני מגיבה יותר טוב , הוא ממליץ טיפול קצר..ואני כבר צריכה להחליט ועוד יומיים אני צריכה לקבל מחזור..מה אני עושה??? להתחיל או לחכות עוד חודש ואז לחשוב??
  • היי מתוקה,
    הייתי מציעה לך ללכת על הפרוטוקול הקצר. הוא גם עדיף לנשים בגילך.
    ה-אורגלוטרן קרוב לצטרוטייד יותר מאשר לדקפפטיל (
  • תודה מתוקה!! תמיכה קיבלתי אנדומטרין...אז מה ??? ללכת על זה החודש או לחכות???חחח חם נורא וחשבתי לחכות...אני יודעת תירוצים.... אני רוצה לאחל לך המון בהצלחה ולידה קלה ...ונדבר עוד...
  • ANG
    ממש כואב לי לשמוע את מה שאת מספרת,
    ושוב שואלת את עצמי למה מגיע לנו לעבור את כל הסבל הזה,
    זה כל כך לא הוגן,
    מאחלת לך שבקרוב תצליחו להגשים את חלומכם ועם כמה שפחות כאב. אמן
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • הי ang, אני קוראת את ההודעות שלך מזה זמן מה... אני חושבת שאת במקום לא פשוט- מצד אחד את רוצה הפסקה, מצד שני הגיל והבעל לוחצים...
    אני חושבת שאת המשקל של כל אחד מהם רק את מרגישה. את יודעת עד כמה את צריכה הפסקה, ואת יודעת עד כמה זה חשוב להמשיך. אני אישית מאמינה שאם את צריכה הפסקה, אז זו תחושה שצריך לתת לה מקום. עד כמה זו תחושה דחופה. את צריכה גם כוחות שחלילה אם המחזור הזה לא יצליח שזה לא יפיל אותך... תראי כמה אוויר לנשימה יש לך....
    אני מאחלת לך שכך או כך, יהיה לך חודש מוצלח (וזה התחרז אז בכלל..)
  • תודה בנות מקסימות!!! אני יודעת שהזמן לוחץ וגם בעל ( יש לו גם זכות לילד) אבל האכזבה שאם זה לא מצליח גם הפעם מפחידה אותי.לא זריקות ולא כאב ולא כלום....רק אכזבה. בגלל זה אני דוחה ודוחה...יהיה טוב...לכולנו אמן..רק בשורות טובות..מבטיחה לעדכן
  • הרופאים שלי ממש העדיפו גסטון! וזה עבד!
  • תודה מותק!!
  • היי בנות!! נכון שאמרתי שאני לא חוזרת יותר לטיפולים??? מישהי פה זוכרת???חחחח זה היה לפני חודשיים... אז ככה...היום חזרתי ומהיום אני עם פיוריגון 450.(טיפול קצר). מקווה שזה יעזור והפעם יהיה טוב.שבוע טוב לכולנו
  • למה בכמות כזו אם אפשר לשאול ?
    האם נכון לומר שבפרוטקול קצר המינון של גונל או פיורגון גבוהים יותר?
    מה מטרת הגסטון ?
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • הכמות לא בגלל הטיפול הקצר...פשוט אותה כמות קיבלתי בטיפול ארוך...וזה עבד. גסטון זה תמיכה אחרי החזרה..אמרו לי פה לבקש זריקות כי זה יותר עובד.
  • יש לך ילדים או שזה נסיונות להריון ראשון?
  • אין לי.
  • אם היה לי בבית לא הייתי עושה את זה בחיים.בגלל זה מקווה שיהיו תאומים ...
  • מאחלת לך תאומים בן ובת אמן
  • היי בנות!! אני מיום ראשון עם הזריקות. היה עשיתי us ובדיקת דם. יש לי בצד אחד 4 זקיקים ובצד השני 3
    כולם אותו גודל 10. איזה מוזר זה.......רופא אמר שאני התחלה אבל הכל בסדר גמור. מהיום צריכה להוסיף מנוגון ובעוד יומיים אורגלוטרן. מקווה שיהיה בסדר הפעם.
  • הכל זה מלמעלה....
  • תודה מותק. שיהיה לך גם המון בהצלחה....ורק בשורות טובות אמן!!!!
  • בנות,
    יש לי שני ילדים .בשלוש שנים האחרונות עשיתי טיפולי פוריות הזרעות והפריות בכדי להגיע לילד השלישי. לפני חצי שנה החלטנו (בעלי יותר נכון) להרים ידיים ולהסתפק בשני האוצרות שלנו. לפני שבוע גיליתי שאני בהריון ספונטני - וכבר מקיאה להנאתי.
    בנות, תקווה! אל תיתייאשו, זה שווה הכל. אני עוד לא יודעת אם הכל תקין אצלי אבל מסתבר שזה אפשרי. חשוב לציין, לפני חצי שנה עשיתי היסטרוסקופיה ואמרו לי שאחרי זה הרבה נכנסות להריון באופן טבעי - עובדה.
    בהצלחה מכל הלב - משהי שמכירה מקרוב.
  • איזה כייף! שיהיה המון בהצלחה.אני בטוחה שהכל בסדר אצלך...אני רק מקווה להצליח פעם אחד ולי מספיק...המון מזל טוב קרן!!!
  • אז ככה ....עדכון אחרון.. היום שבוע שהתחלתי טיפול קצר ויש לי 4 זקיקים של 18 ו3 בצד השני של 18 19 13 ... בנות איזה כייף טיפול קצר הזה...לא צריך להזריק כל החודש...גם מרגישה הרבה יותר טוב ...למרות שאתמול קצת הייתי קוקו...בכיתי חצי יום בלי סיבה..חחח אבל עבר. זהו. אמרו לי שכנרא שאיבה ביום רביעי. מקווה שיהיה טוב. שיהיה לכולנו שבוע טוב..
  • יופי, אני שמחה שהכל מתקדם כמו שצריך ואת סובלת פחות
  • היי בנות.אני אחרי שאיבה.חזרתי לא מזמן .שאבו לי 8 ביציות.זה הרבה יותר מפעם קודמת.עכשיו מחכים למחר לראות כמה יש...
  • שיהיה המון המון המון בהצלחה...
    מחזיקה כאן אצבעות בשבילך...
  • 8 זה מצוין! רק שהאיכות תהיה טובה.
    מחכות לבשורות טובות
  • שיהיה בהצלחה, ושזו תיהיה הפעם המנצחת!
    איך הייתה לך השאיבה? כאב? ואיך את מרגישה עכשיו?
  • וואי בהצלחה מחזיקה לך אצבעות

• בנות יקרות שלי , תודה...היה בסדר גמור. לא כואב.ישנתי ואחר כך קיבלתי שם ארוחת בוקר מפנקת...בדרך כלל כאב לי תמיד אחרי.פעם שעברה כאב לי המון זמן...ופעם, טפו טפו עד עכשיו לא מרגישה כלום .רק קצת כאב ראש אחרי הרדמה...אבל קטן עלינו. פעם שעברה שאבו לי 4 והופרו 3. הפעם נקווה שיהיה יותר טוב. גם כל התהליך היה הרבה יותר קל. 10 ימים וזהו. מקווה שיהיה בסדר. בכלל הצוות שם טוב והרופא שלי פשוט מקסים. מאחלת לכולנו המון בהצלחה.המשך עדכון מחר.שוב תודה בנות
  • אני שמחה לשמוע שאת מרגישה בסדר שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• תודה בנות..
  • מרגש...

שיהיה בהצלחה רבה.
  • איזה כיף ANG שאת אחרי ושאבו 8 הלוואי הלוואי שיהיו לך בשורות טובות ועוברים יפייפים ויתפתחו להריון המיוחל הכל זה מלמעלה....
  • בוקר טוב בנות!!! אז ככה יש לנו 7 עוברים.4 במצב מעולה ו3 קטנים.אבל אמרו לי שצריך קצת לחכות.בערב צריכים להגיד לי כמה יש סופית ומתי מחזירים.בכל מקרה אני הולכת להחזיר 3.
  • יופי מצוין!!!
    לקחת חופש? לפחות שבועיים! אם יותר אז יותר!
    זה שהם קטנים זה לא נורא! מה שחשוב האיכות שלהם שיהיו "יפים"
  • ווואו... מרגש....
    אני שמחה בשבילך שבסוף החלטת ללכת על זה, מאחלת לך מכל הלב שזה ישתלם ובגדול....
    שיהיה המון בהצלחה
  • איזה יופי!! אני שמחה בשבילך..
    שיהיה בהצלחה
    והלוואי שזה הטיפול שיביא לכם מהממות!
  • איזה יופי!!!!

אם אפשר לשאול,,, למה 3???
  • תודה על התמיכה בנות יקרות. ביקשתי גסטון אבל אמרו שהוציאו מהשימוש...ונתנו לי אנדומטרין. עכשיו שאלה כמה להחזיר. רופא אמר 3 כי יש יותר סיכוי להיריון. אני חושבת 2. לא החלטנו עדיין.היום בערב נראה מה עם אחרים.מאחלת לכולכן המון בהצלחה.מחזיקה ומקווה לשמח אותכן בעוד שבועיים.
  • עדיף 3, זה באמת יותר סיכוי, אם את לא פוחדת מתאומים.
  • את אומרת 3? כן גם הרופא אומר ככה.יותר סיכויים ואולי אפילו תאומים...טוב נלך על זה כנרא.
  • ערב טוב בנות!! זהו החזרנו 3 עוברים בשעה טובה. מקווה שהפעם זה יצליח לפחות אחד...מאוד מקווה. שיהיה לכולנו וף שבוע נעים ושבת שלום.רק בשורות טובות.
  • שבת שלום בנות!! אז ככה..אני 9 ימים אחרי החזרה והיום בבוקר ראיתי כתמים ורודים (בניגוב). כנראה גם החודש לא הלך לי אבל עדיין מוקדם ולא מבינה מה קורה. לפחות אני יודעת שיש לי 2 מוקפאים.עכשיו אני חושבת רק על זה.מישהי יודעת מתי אפשר להחזיר אותם ואם צריך שוב טיפול עם זריקות?
  • הי מתוקה, אני אומרת לא להספיד לפני שיש סיבה מוצדקת,
    אולי אלו סתם כתמים של נימי דם זעירים....
    חכי בסבלנות,
    אני מחזיקה לך אצבעות שאחד לפחות יקלט
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • הי ang, 9 ימים אחרי זה מוקדם מאוד לווסת, איך זה בד"כ אצלך?
    אם זה חריג אז זה סימן טוב... הכל יכול להיות אנחנו יודעות כמה זה עדין בשלבים האלו
    מחזיקה לך אצבעות!!!!
    חכי עם ההספדה, אם חלילה זה ווסת העצב יבוא גם ככה אין טעם להתחיל מעכשיו... תנסי להחזיק מעמד עוד 5 ימים... אני יודעת זה המון אבל אין ברירה..
    מחכה איתך...

• מסכימה עם הבנות לא להספיד...
    בע"ה הכל יהיה טוב ותדווחי לנו על בטא מהממת

תחזיקי מעמד
  • תודה בנות מקסימות!! באמת אין כלום עד עכשיו. אתמול היה ממש טיפה...זה מאוד חריג אצלי.אצלי וסת כמו שעון.מקווה מאוד שזה סימן טוב והקטנים שלי עדיין שם כי רוצה את כולם לא מוותרת על אף אחד מהם...חחח תודה על התמיכה בננות
  • ייאלה אנג מחכים לתשובה משמחת וחיובית

• היי בנות...לצערי אין הודעה משמחת...יש דימום והוא כנרא מתחזק..יאללה הפסקתי לבכות ולשים לב...הם לא רוצים אותי בתור אמא .מה לעשות??? יבואו אחרים...יאללה שנה טובה לכולנו עם הרבה בשורות טובות.
  • בנות חייבת עזרה...הבוקר עשיתי בדיקה ביתית ואחרי שראיתי כתמים מיד זרקתי אותה לפח.חשבתי שזה שלילי. בינתיים הכל הפסיק .אין לי שום כתמים וחזרתי הביתה .בעלי לקח זבל לזרוק ואמרתי לו : רגע אני רוצה להסתכל על משהו. בנות ראיתי שני פסים...............מה קורה פה???שיגעתי אותכן היום...חחחחח אבל אני חושבת אלה חדשות טובות...
68 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה