אולי החודש זה ייקרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום.
    אני בת 31 ועומדת בפני הטיפול השני שלי בהזרעה מתורם.
    העובדה שאני לא יכולה לדעת מה ייקרה, ואין לי מה לעשות משגעת אותי - במיוחד שאני מסוג האנשים שחייב לשלוט במה שקורה לו בחיים.. ופתאום אני תלויה באויר - ואין לי שום יכולת לקדם / להגדיל סיכויים.
    האם מישהי שותפה להרגשה הזו? אני אשמח לקבל קצת תגובות בנושא.. או קצת אנרגיות ואופטימיות.. אני יותר מדי שמעתי אחרי האכזבה של החודש הקודם - טוב זה פעם ראשונה.. מה חשבת שייקרה???
    האם יש למישהי טיפים מה אפשר לעשות עם ההמתנה הזו?
    תודה!
2 תגובות
עמוד 1
  • אנשים לא צריכים לעודד ע"י משפטים מה נכון לחשוב ומה נכון להרגיש (למרות שכוונתם אכן טובה) אלא פשוט להיות שם בשבילך , להקשיב, להכיל ולחבק,
    גם ככה זה קשה. אני לא מבינה את חוויתך כי לא עברתי הזרעה אבל מחזיקה לך והלוואי שזה יעבוד הפעם.

• שלום,

ההמתנה היא הכי קשה- אין לי הרבה מה לומר חוץ מזה שאני מזדהה...
    שולחת לך הרבה כוחות ואמונה... הפורום הזה מאוד עוזר, חם ומחבק..
    בהצלחה החודש
    ואת מוזמנת לשתף בכל חירפון, אנחנו כאן בשביל זה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה