היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סיימתי את המחזור ולאחר 4 ימים קיימתי יחסים עם בעלי. לאחר שלושה ימים החל דימום בהיר. ביום שבת האחרון (יומיים אחרי) בדקתי את הביוץ באמצעות ערכת ביוץ ביתית והתוצאה היתה חיובית, יש ביוץ ושוב קיימנו יחסים. אני רוצה לומר שאני כבר מאתמול עם סחרחורות, בחילות ותחושה להקיא. האם יש סיכוי שנקלטתי בפעם הראשונה שקיימנו יחסים? אציין כי המחזור שלי לא סדיר והחודש שתיתי איקוקלומין (להגברת הביוץ) תודה
3 תגובות
עמוד 1
זו פעם ראשונה שאני שומעת שאקקלומין שותים (ולא נוטלים), אבל תמיד יש סיכוי. הסחרחורת והבחילות כנראה מהאקקלומין ולא הריון (תופעות ההריון באות מאוחר יותר) אבל אני בהחלט
בהצלחה!!
מישהי יודעת על סמך מה רושמים אקקלומין? (הכוונה לבדיקות דם, אולטרהסאונד וכו'?)
אקקלומין רושמים למי שיש בעיה לייצר זקיקים, או בטיפולי פוריות. זה הורמונלי. אם אין בעיה אז עדיף להמנע מזה.