היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אל תשאלו כל הזמן !! גם אותך לא שואלים כל הזמן אם יש לך גדויילים או קטיינים
היא ממש לא עושה כל היום רק בשינה. היא בחופש. בכוונה רציתי להתחיל בחופש. אני אשאל גם את שרון
אולי תתני לה לשתות הרבה מאד, עד שלא תהיה לה שליטה והיא תהיה חייבת לפספס?
גם לדעתי יש סוג של מחסום שצריך לפרוץ
אנחנו בגמילה כמעט חודשיים, ושמתי לב שאם היא שותה יותר מדי, היא פשוט לא מסוגלת לעצור את הפיפי, השלפוחית שלה מדי מלאה וזה בורח. לכן אני חושבת שתנסי להביא אותה למצב שהיא לא תוכל להתאפק והסכר יפרץ
אוי מוכר מוכר כשהתחלנו את התהליך עם עמית זה גם היה ככה מסכן הוא היה יושב ויושב ויושב ומחכה שיצא הפיפי כדי לקבל הפתעה אז הבנו שזאת לא שיטה טובה עכשיו הוא יודע שהוא יקבל הפתעה בסוף היום אם הוא עשה פיפי במהלך היום כמה פעמים בשירותים אני מבינה אותך גם עם עניין ה"אין פיפי" כי גם עמית פתאום התחיל לשתות פחות ואין לנו תאונות אבל אין כמעט פיפי במהלך היום כשהוא בלי טיטול אז כמו שהבנות אמרנו אני מנסה בבית לתת לו לשתות הרבה ולקחת אותו יותר לשירותים בהתאם למתי וכמה הוא שתה ואז יוצא לו למרות שהוא מתווכח איתי ואומר לי אין לי ולא עכשיו ואולי אחכ בסוף כשהוא משתכנע ללכת איתי הוא עושה כיאני יודעת מתי בערך הוא צריך תנסי לעבור לשיטה של צ'יפור אבל בסוף יום ולתת לה לשתות יותר בהצלחה לכולנו
היי מאמי נראה לי שתנסי יומיים שלושה בלי טיטול בכלל - יהיה לך לא נעים בגלל ליכלוך וניקיון אבל אולי זה ישבור לה את המחסום של כן טיטול/לא טיטול. תני לה באמת לשתות יותר ובד"כ אם יש מזגן בבית זה גורם להשתנה תכופה יותר כי קר להם.
אל תגידי לה כלום לגבי פיפי ותראי איך היא זורמת עם זה וכשאתם נניח הולכים בכל זאת לעשות פיפי/קקי תפתחי זרם מים או תעשי קולות של פיששששששש כמו מים לפעמים זה מעודד אותם.
אני בטוחה שהיא רואה שמיכל רוצה ומצליחה לעשות וזה גם ידרבן אותה להשיג את אחותה. ולגבי מתנות אולי אל תזכירי את זה כי אז היא תתרכז בעשייה ולא במטרה שהיא מתנה. או לחלופין תתני צה צ'ופר שזה כביוכל המתנה על הניסיון שלה ותזרמי .
אני בטוחה שזה מחסום שיעבור בימים הקרובים- גם לנו היה את זה עם קקי והיום אנחנו אחרי.
בהצלחה- חות מזה איך את מרגישה??? לא להאמין אבל את כבר בחצי
לעזוב את הנושא. לא להבטיח, לא לדבר, לא כלום. שחררו. ברגע שיהיה שחרור גם היא תשחרר. אם יש פספוס כמובן להחליף ולהגיד לא נורא וזהו. הלאה. [ [/]/]
תודה
מוזר שלא עושה בכלל... בד"כ הבעיה היא עם הקקי... היא שותה מספיק? אני אגיד לך מה אני עשיתי. תליתי על דלת השירותים בריסטול ושמתי ליד מדבקות. כל פעם שעשתה פיפי או קקי הייתה מדביקה מדבקה. ככה יכלה לעקוב אחרי ההתקדמות שלה. כל פעם הייתה סופרת את המדבקות מחדש.... לגבי מתנה - אני הבטחתי לה מתנה אחרי שתעשה נגיד 10 פעמים בשירותים.... אם תצטרכי לתת לה מתנה אחרי כל פעם תתרוששי... אפילו אם זאת מתנה בשקל http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related [/center]
אני מצטרפת ל'לשחרר' לא לדבר על הנושא בכלל!!! רק אולי בבוקר- כשמתחיל היום להודיע חגיגית 'אביגיל את ילדה גדולה, אין יותר חיתול כשתצטרכי פיפי תגידי לי' ועם כמה שזה קשה פשוט לא להזכיר את הנושא. ואני יודעת שזה קשה! אבל בחיי שזו הדרך היעילה ביותר, עם כל הדיבורים הילדים הולכים לאיבוד..ומתנות זה גם לא עובד על כל אחד (כמובן שיש ילדים מושלמים שמצליחים מייד).