התייעצות - כי אני בדילמה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כידוע לכן בגלל הסכרת שלי אני אמורה להיות בהריון בסיכון גבוה.
    את כל חודשי ההריון העברתי אצל הרופא נשים שלי שאיתו אני מרגישה הכי נוח כמובן בשיתוף עם רופא סכרת צמוד.
    כשנכנסתי לתשיעי הרופא נשים שלי אמר ש"על פי הפרוטוקול" אני חייבת לראות רופא שמתמחה בסיכון גבוה.
    בקיצור הרופא שהפנו אותי אליו אני לא מתחברת אליו ומרגישה שהוא אנטיפת מגעיל- ראיתי אותו גם בשבוע 38 בהריון עם רואי וכל מה שהיה לו להגיד מבלי להסתכל עלי או על התיק הרפואי זה "קיסרי" הייתי ככה
10 תגובות
עמוד 1
  • למה אי אפשר לעשות זירוז אחרי קיסרי?
    אולי אי אפשר זירוז כימי, אבל אני יודעת על בשרי שאפשר ללדת רגיל אחרי קיסרי בעזרת זירוז "טבעי".
    (משאבת חלב על ה..., כל רבע שעה החלפה עשתה לי יופי של צירים... - זה מה שאמרו לי לעשות בבית החולים אחרי שלא הסכמתי לקיסרי... וטפו טפו לקח קצת זמן, אבל בסופו של דבר, ילדתי רגיל)

לכי לרופא הרגיל ותדברי איתו או שתנסי למצוא עוד רופא מומחה ותדברי איתו.
    ---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
  • אין לי ניסיון של לידה טבעית לאחר ניתוח קיסרי...

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הי
    גם אני ילדתי את יובל בקיסרי בגלל הסכרת ובגלל שמעין נולדה בקיסרי, כך שזה נראה לי משהו "נורמלי" יחד עם זאת - אם את לא מרגישה בנוח עם הרופא הזה, אם זה לא מרגיש לך נכון, זה המקום לחזור בהחלט לרופא שלך ולהתייעץ איתו מה לעשות.
    זה הגוף שלך! את אמורה להסכים לכל הליך שמתבצע בו!
    הבנתי שיש סכנה לעבור את שבוע 38.5 ואין אפשרות לתת שום זירוז מאחר והצלקת ברחם רגישה ויש סכנה שתיפתח, אבל עדיין זו חייבת להיות החלטה שתוכלי להיות שלמה איתה.

• ממליצה לך בחום לקרוא סיפור לידה שפורסם היום בפורום תמיכה
    ללכת עם ה
  • אני היתי הולכת לרופא שלי ודורשת הפניה לבית חולים ומשם שימשיכו טיפול

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • ההחלטה של קיסרי או לא גם קשורה בפרק זמן בין הנתוכים , טוענים שאם מרווח פחות משנה ו9 לא לוקחים סיכון ב90 אחוז המקרים . גם אם לא עולים במשקל , טינוק בשבועות אורונים מעלה לפחות 250 גר' לשבוע אם הכח תקין .
    http://www.holdthatpic.com/
  • מאמי, זו הרגשה אישית שלך. את היא זו שבהריון בסיכון גבוה.

אני מפחדת לומר לך - לא, אל תלכי. ואם חלילה יקרה משהו?

באופן אישי, אם אני הייתי במצבך, הייתי סומכת על התחושות האישיות שלי.

אם מספיק לך מעקבים כל יום בקופ"ח - סבבה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • תראי, יכול להיות שאני לא מבינה בסכרת ושלל סיבוכים ..
    אבל אנייודעת שניתן ללדת רגיל אחרי קיסרי ..
    ואם את אומרת שטפו טפו כל הבדיקות והמדדים שלך תקינים - אז הייתי מתעקשת
    וחוזרת לרופא של ך שאת אוהבת לחווד שני ...
    לא כל מה שרופא מוציא מהפה הוא מיד קדוש.
    מצד שני , יכול להיות שאני לא מבינה בזה כלום ... תתייעצי עם הרופא שלך .
  • אני הייתי חוזרת לרופא הקודם לראות מה דעתו,תמיד טוב חוות דעת נוספת

[url=http://imikimi01.com/link/link_through/jHuu-12a]

• ממה שאני הבנתי, המומחה שאת הלכת אליו לא יעיל בכל מקרה, ממה שאת מספרת בכל מקרה, בלי לראות ובלי לבדוק הוא יגיד "קיסרי". אז וותרי עליו, גם ככה אין תועלת ממנו וחבל על העצבים

[[[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה