היתיעצות חשובה מאוווד!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יפות שלי!
    קודם כל סליחה שנעלמתי, (אם מישהיא שמה לב....) אני כרגע בקורס מהעבודה ואני גמורה, כל זמן פנוי פנוי מבלה עם הנסיך שלי. בקרוב אתחיל משמרת נורמלית ואחזור אליכן
9 תגובות
עמוד 1
  • הי!
    שיהיה בהצלחה בקורס..
  • דיוק שנה שעברה יותם נכנס לקבוצה בגן שהוא היה הכי גדול בה..
    וזה גם הטריד אותי
    וההתפתחות שלו מדהימה
  • אכן דילמה קשה אני גם לא יודעת מה בדיוק היתי עושה ( לי יהיה יליד נובמבר אז גם בקטע הזה זה לפה ולשם מבחינת הגיל)

אבל אני אגיד לך משהו
    לשחר בגן היה ילד קטן בגן שנה בתחילת השנה הוא היה בן שנה ו 3 ושאר הילדים בני שנתיים פלוס ומעלה הילדים הגדולים רמסו אותו הם רצים הולכים ומשתוללים בהתחלה היו שמים אותו המון המון בלול כדי שחס וחלילה ילד לא יעלה עליו
    בשלב יותר מאוחר כבר הוא היה פחות בלול אבל עדיין פחדו שיקרה לו משהו הרבה פעמים היו שמים אותו בלול כדי שהילדים לא יעשו לו משהו

לא היתי כל כך פוסחת על הקטע שהוא בן הקטנים השאלה מה כמות הילדים הקטנים שיש מול הגדולים יותר אם יש עוד כמה בגיל שלו אז תשארי אותו שם זה לא נראה לי כל כך נורא שתראי שהוא מתחיל ללכת והולך תציצי לקבוצה של הגדולים תראי איך הם ולפי זה תתחליטי

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • הי, באמת דילמה...
    לדעתי השאלה היא לאיזה מהמטפלות את מתחברת יותר? לקבוצה של הקטנים או של הגדולים? ממה שאת מכירה כמובן.
    מניסיוני, שחר תמיד התחילה את השנה בגן כהכי קטנה בין הגדולים, במשפחתון הראשון שהיתה בו התחילה בגיל 7 חודשים כשהגדול מבין הילדים היה כבר בן שנה וכמה חודשים...היא התפתחה מדהים! כך היה גם בשנתיים לאחר מכן, היתה קטנה בין גדולים ממנה והתפתחות מעולה.
    אורי- התחיל את השנה בין הקטנים ביותר בכיתה של התינוקות, והתפתח מאוד יפה, התקדם מהר, לא יודעת אבל כמה מזה בזכות הילדים האחרים הגדולים יותר וכמה בגלל המטפלות/עצמו...השנה שתתחיל הוא גם יהיה הקטן בין הגדולים. שקלתי את האופציה להשאיר אותו בקב' התינוקות עוד שנה אבל לדעת המטפלות הוא כבר יהיה מוכן להתמודדות עם הגדולים בקבוצת הפעוטות.
    אבל, מכיוון שאצלך המצב הוא שעידן נכנס שנה ראשונה לגן (תקני אותי אם אני טועה) אולי עדיף, כדי לחזק אצלו את הביטחון לשים אותו כגדול בין הקטנים דווקא. אולי זה יקל עליו את ההסתגלות?

שוב, זה תלוי באופי הגן, המטפלות והחיבור שלך אליהן
    בהצלחה בכל מה שתחליטי, מקווה שלא בילבלתי אותך עוד יותר

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • קודם כל שיהיה בהצלחה עם הקורס
    שנית- בהצלחה עם הכניסה לגן

לגבי השאלה שלך זה תלוי גם בעידן מבחינה התפתחותית - לדעתי תתחילו בקבוצה הראשונה ומקסימום יעבירו אותו בכל זאת ספט' זה חגים אז יהיה לך אפשרות לשנות.

שיהיה בהצלחה
  • ברוכה השבה
  • אני תמיד מעדיפה שיהיו בין הקטנים ולא בין הגדולים. שיהיה לאן לשאוף ולא יהיה עיקוב.
    אם הוא יתחיל ללכת, הייתי הולכת על הקבוצה הגדולה.
    אם לא, אז כבר תראי לפי המצב בהמשך. אם תרצי להעביר אותו כשהו ילך או לא.

• בגיל הזה הוא לא ירגיש בהבדל, זה רק את שתדעי שהוא "הכי גדול".
    כרגע ההתפתחות שלו אינדווידואלית בלי קשר לקבוצה. וכל ילד שונה מהאחר.

אנחנו היינו בדיוק באותו מצב כשנכנסנו לגן והיום האחייניות שלי באותה סיטואציה.
    מה שהגננת אמרה לי ולאחרונה גם לאחותי זה ככה:
    ברגע שהבנות יתחילו ללכת טוב ויציב ויאכלו לבד עם כפית הן גם יוכלו להסתדר יותר טוב בקבוצה הגדולה יותר. כרגע אני דואגת לביטחון שלהן ושלא יפגעו.

אני קניתי
  • מיניסיון - אני הייתי שמה אותו בכיתה השנייה, מגיל שנה עד שנתיים רק אם הוא יתחיל ללכת.

גם הקטנה שלי תיכנס השנה לתינוקיה, והיא תהיה בין הגדולים. אני מעדיפה את זה - כי היחס שם הרבה יותר אינטימי ואישי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה