לגבי פרופסור לבן רן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חוץ מזה שהוא מקסים מה אתן יודעות על ההצלחות שלו?
    מי המליץ לכן?
    אני פשוט מחפשת רופא פרטי וקצת מתקשה למצוא
    מיה שמחכה לחסידה.....
7 תגובות
עמוד 1
  • הי מאמי,
    לא מכירה באופן אישי את פרופסור לב רן.
    אני יכולה להמליץ על הרופא המדהים שלי - דר' אדריאן אלנבוגן. הוא מקבל בהרצליה כפרטי ועובד במדיקל סנטר.
    אורי ונועם שלי... אהבת חיי !!! אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!!
    שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• מה שמעת עליו?
    מה את יודעת עליו?
    למה החלטת ללכת דווקא אליו?
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אני מכירה אותו אני מטופלת בבית חולים שהוא נמצא אני אישית מטופלת של פרופסור דור שהוא נחשב בין הטובים בארץ הוא ולב רן ומשיח שותפים יש להם קליניקה פרטית.
    אני חושבת שאין לזה חוקים המליצו לי על כל כך פרופסורים וזה ממש לא מה שחשבתי צריך פשוט להאמין שזה יקרה ורק להתפלל טלבקש מבורא עולם
    הכל בולשיט תאמיני לי מניסיון.

בהצלחה

אירית
  • היי
    כשטופלתי בתה"ש הוא עשה לי שאיבה והחזרה אחת... הוא נחמד... אומרים שיש לו ידיי זהב אבל דווקא בטיפול שלו לא הצליח לי...
  • אחוזי ההצלחה של פרופסור לב רן גדולים הוא בין 5 הרופאים הכי טובים
    הוא משיח וכו' .
    שמעתי עליו טובות וראיתי ושמעתי בנות שהצליחו אצלו !!!
    אבל עוד פעם להזכיר " ה' הוא רופא כל בשר ומפליא לעשות "!!!
    הרופאים הם רק שליחים !!!
    בהצלחה לכולנו ....
  • לדעתי כל הגדולים זה רק שם. יש המווון רופאים מדהימים שעובדים בציבורי ואין להם קליניקות פרטיות והם מעולים.
    תכלס, אצל כולם התהליך הוא אותו תהליך.
    אם רופא לא מנסה עלייך משהו חדשני, הפרוטוקולים דיי זהים.

אני הלכתי לרופא שלי אחרי שהייתי אצל מומחה בעל שם בארץ שהסביר הכל כאילו זה דיי מסובך. וכשהגעתי לרופא שלי, הוא פשוט היה כל כך נעים בדיבור הרך שלו והרגיע אותי כל כך.

לכי עם מי שנוח לך איתו, עם מי שאת מרגישה שאפשר לבטוח בו. מישהו שיקנה לך ביטחון בתהליך.
    אורי ונועם שלי... אהבת חיי !!! אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!!
    שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• תודה בנות,
    קבבעתי פגישות עם כולם ואחליט ברגע האחרון
    מיה שמחכה לחסידה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה