לא מאמינה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    תמיד הסתכלתי על הפורום הזה מהפורום השכן ("מנסים להיכנס להריון-תמיכה הדדית"). לא חשבתי שאני גם אגיע לפורום הזה אבל... לצערי זה קרה.
    לאחר חצי שנה של ניסיונות גילו אצל בעלי בעיה די חמורה....
    אנחנו מתחילים הזרעות, ואם אחרי שלוש הזרעות זה לא יילך נעבור להפריית מבחנה...
    אני די בהלם....אשמל לשמוע פרטים על הזרעות והכי חשוב מילות עידוד!!!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק...!
    ברוכה הבאה לשהות קצרה....
    קודם כל צאי מהלחץ אני לא יודעת מה הבעיה שלכם אבל היום ברוך ה' כמעט להכל יש פתרון , ברור שהכל בידי הקדוש ברוך הוא אז נא להרבות בתפילות !!!
    התהליך של ההזרעה הוא כזה : את מקבלת זריקות ( או שלא אני לא קיבלתי חוץ מזריקת אוביטרל שזה לגרום לביוץ ) עושה כמעט כל 3 ימים אולטראסאונד ובדיקות דם כדי לעקוב אחרי הזקיקים וביום המיוחל ( יום לפני ) מזריקה אוביטרל באה ביום ההזרעה עושה לזרע השבחה ומכניסים לתוך הרחם ( כמו בדיקה גניקולוגית ) מחכה שבועיים ובע"ה תוצאה חיובית ובטא מהממת !!!!
    במקרה שחס ושלום לא הצליח וצריך לעבור להפריות אז ככה : מקבלת זריקה לדיכוי הביוץ אחר כך משלבת זריקה לייצור זקיקים כול כמה ימים עושה בדיקות דם ואולטראסאונד וביום שהביציות הגיעו לגודל הרצוי עושים שאיבה 6 שעות צום הרדמה של 20 דקות בערך ונגמר באותו רגע שאת נכנסת להרדמה בעלך נותן זרע
    ואחרי יומיים החזרה ( כמו בדיקה גניקולוגית ) ואז אחרי שבועיים תוצאה חיובית ובטא מהממת !!! השתדלתי לפרט כמה שיותר כמובן שיכולים להיות שינויים אבל זה בעיקרון הטיפול מקווה שלא תצטרכו לעבור את כל זה ויבוא טיבעי יש ניסים בעולם רק תאמיני ... שיהיה בהצלחה ותבשרי לנו בשורות טובות בקרוב ... אמן !!!
  • הי..
    אני זוכרת שבפעם שקיבלתי ווסת,וידעתי שזו הפעם האחרונה לפני שכנראה נצטרך לפנות לעזרה חיצונית, בכיתי המווון... אף חודש לא בכיתי כל כך הרבה כשקיבלתי. זה ממש לא פשוט להבין שצריך לעבור לשלבים האלו. מה שממש עזר לי, זה שיש לי חברה, היחידה שיודעת מכל החברות, שמכירה את התהליכים הלאו, וכל הזן אמרה לי, אולי תצטרכי רק הזרעות, ואז זה שטויות ממש פשוט... וזה הרגיע אותי. שלב שלב... גם אם תצטרכי להגיע להפריה, תתמודדי עם זה כשתגיעי לזה. כרגע את צריכה הזרעה, וזה באמת באמת לא נורא בכלל!!!!!!
    אני לא לוקחת הורמונים להשראת ביוץ, אבל כן כפי שנאמר לך, אני לוקחת אוביטרל ובודקת דם ומעקב זקיקים (שזה החלק האהוב עליי- לראות את הזקיקים הלאו על מסך...ילדיי הפוטנציאלים). לעיתים זה מטריד כשצריך להפסיד עבודה וכו, אבל באמת שאין כאן משהו נוראי... צריך להסתגל לרעיון של ההזרעות
    לפני כמה ימים הייתי בהזרעה שלישית, בע"ה המנצחת!!... מאחלת לך המון המון בהצלחה!
  • הי מותק,
    הזרעה זוהי פעולה דיי פשוטה.
    עכשיו מאוד תלוי על מה הרופא שלך יילך.
    תיתכן הזרעה על ביוץ טיבעי - מבצעים מעקב זקיקים וכשרואים זקיק בשל מבצעים את השבחת הזרע ( במקרה ומדובר על בעיה בזרע ) זה תהליך שבו בעלך נותן זרע, מוסיפים חומר מיוחד לזרע מה שגורם לזרעים הטובים יותר לצוף למעלה, אותם מכניסים למבחנה - והנה לך מנת זרע משובחת שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• ברוכה הבאה
  • גם לנו זרע " קטסטרופלי" - והשגנו 2 הריונות טבעיים לאחר ההפריה ( אחד הביא לי את הנסיכה הקסומה שלי והשני נפל )
    אורי ונועם שלי... אהבת חיי !!! אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!!
    שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• אני עברתי הזרעה אחת ויחידה, פיוריגון 150 למשך 7 ימים, ונקלטתי עם תאומים (אחד לא שרד)
  • הי חמודה! בורכה הבאה לפורום שלנו... מה שבטוח שכל אחת ואחת שנמצאת כאן עברה את הרגע הזה של "אני לא מאמינה!.. אני צריכה טיפולים!!.. אני לא יכולה טבעי!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה