היום התל"מ שלי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי בטוחה שהפעם אני לא אצליח לסחוב עד 40... למרות שהריון קודם היה עד 41+2 עם זירוז....יהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11 תגובות
עמוד 1
  • מקווה בשבילך
    למרות שאף פעם אי אפשר לדעת.....

• למה את רוצה לסחוב עד סוף 42
  • ואו מאחלת לך לידה קלה בקרוב
    איזה כיף את בטח כל כך מתרגשת!!!!

ממש מצחיק שבהריון הראשון בשבוע 36 כבר מתחילים לבכות שיצאו ובהריון השני רוצים לסחוב עד הדקה ה90...
    מזדהה איתך

בהצלחה מחכה לעדכונים
  • איזה יופי!!!!!!!!!! יופי זה קרוב!!!
    שיהיה המון בהצלחה ואני מחכה בסבלנות לעדכונים!

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • חשבתי עליך בדיוק
    קישטאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    פני לי את הדרך, זה כביש בלי אפשרות עקיפה
  • מותק... מרשה לך לעקוף... רק תאותתי....יהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• מאמי, שלא תביני לא נכון... אני כבר ממש סקרנית לראות אותה ולהריח אותה...
    אבל רוצה לסחוב עד 42 בגלל שרוצה להיות איתה כמה שיותר בחופשת לידה... זה מורכב אצלי....חחח

בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!!

• היי עדי,
  • מה את לא רואה את האורות הגבוהים, וינקרים , ציפצופים ????
  • ואוו מאמי איזה התרגשות!!!
    שתיהיה לידה קלה ומהירה!

גאיה וקורן שלנו

[]
    []
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה