בדיקת ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אז אחרי 5 חודשים של כישלונות... החלטנו להשתמש בערכה לבדיקת ביוץ , עד עכשיו הייתי די ספונטנית ועשיתי חישובים בראש (אני לא מבינה למה חיכיתי עד היום)..
    אפשר לקבל הסבר קצר איך לעזאזל משתמשים? ומתי להתחיל? ההוראות בחבילה לא הכי מובנות לי ואני רוצה לעשות זאת כמו שצריך...
    קיבלתי מחזור אחרון ב 06/08/10, מתי להתחיל? והאם בבוקר או בערב...? ומתי לעשות סקס? באותו הרגע שזה מראה חיובי..או אפשר קצת אחרי.?
    אווווווווווף אני מבולבלת
    סליחה על הבורות
    עזרה בבקשה
10 תגובות
עמוד 1
  • אז ככה:

איך שהמחזור נגמר (לגמרי) את מתחילה לבדוק כל יום.
    אני לא זוכרת אם צריך לעשות פיפי באופן ישיר עליו או לים בכוס ולחכות, אבל את זה בטח את כן מבינה בהוראות.

כאשר יש שני פסים אפשר להתחיל לקיים יחסים, אפשר כל יום או כל יומיים.
  • גם אני התחלתי עם זה החודש אחרי שמונה חודשים ללא ערכות ביוץ הבנתי שכנראה אין ברירה. התחלתי ישר אחרי המחזור כל יום בצהריים, (אומנות המון כסף אבל מה לא נעשה על מנת לקבל יפה) ככול שהתקרבתי למועד הביוץ כך הקו התחזק ונהיה שווה לקו הביקורת. הלוואי והלך לי ישר על הפעם הראשונה עם הערכה.
    מאחלת לך המון המון המון הצלחה
  • מישהי יכולה להמליץ על ערכה מסויימת... לא פרסומת, פשוט ערכה שהיא יחסית אמינה... וכמה צריך לעלות? עדיף לקנות בקופת חולים? ראיתי שבפארמים זה נורא יקר

• אני קניתי של ביוצית ורוד כזה...
    20 בדיקות שזה אמור להיות ל5 חודשים ב80 ש"ח.
    סביר לא?

• בשביל לבדוק חודש כמה בדיקות ביוץ צריך?
    כמה מקלות יש שם?
  • היי, אני התחלתי ביום ה-11 לאחר המחזור יום יום ו"ביזבזתי" 12 מקלונים, רק לשם הבדיקה. כדאי להתחיל ישר אחרי המחזור (כ יש בנות שמבייצות מיד לאחר המחזור, מנסיון) עד שאת רואה עליה בחוזק הקו, יש לי ערכה עם 20 מקלונים כך שנותר לי גם לחודש הבא במידה ולא הלך גם החודש(אני כבר לא ממש יודעת למה לצפות:-)).
  • או אה 12 בחודש זה הרבה לא?
    אני משתמשת ב3 -4 גג..
    בעצם המחזור שלי סדיר אז נראה לי שאני לא צריכה את זה בכלל לא?
    אם כל 14 יום לאחר הביוץ יש מחזור אז אני אמורה לדעת לבד....

• כן בעיקרון זה הרבה אבל לניסיון ראשון רציתי להיות בטוחה. וגם המחזור שלי דיי סדיר אבל לא לקחתי צאנס ובאמת המחזור שלי ממש לא הגיע לאחר 14 יום מאוחר יותר מהצפוי. אצל חברה שלי המקלון סימן לה שהיא מבייצת יומיים ישר אחרי המחזור, אם היא הייתה מחכה כפי שנהוג לחכות הייתה מפספסת את הביוץ שלה.
    בהצלחה
  • וואו באמת??
    אוף אי אפשר לדעת כלום...
  • בבדיקה עצמה יש דף שמראה לי מספר ימי המחזור מתי להתחיל בבדיקה

ולפי זה עושים
    בגלל שהמחזור שלך לא סדיר היתי ניגשת לרופא יש דבר שנקרא מעקב זקיקים שדרך זה אפשר לדעת את יום הביוץ
    תדרשי את זה מהרופא בגלל שהמחזור לא סדיר

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה