המחשב שלי לא עובד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• רק רציתי להגיד לכן שבגלל זה לא היייתי כאן כמה ימים, עכשיו אני ממחשב של חברה.
    מחר אני הולכת פעם ראשונה לרופא שלי עם הממצאים ואני מקווה שהוא ימליץ לי על רופא פיריון טוב באזור שלי. (אזור ירושלים) הבנתי שבהדסה עין כרם יש רופאים מעולים גם בתחום הזה.
    אני אנסה לתקן א המחשב כמה שיותר מהר כי אני לא רוצה לאבד קשר, זה חשוב לי. (וגם כי האיש מתחרפן מזה שהוא לא יכול לעבוד בבית. הילדים דווקא מאושרים מהרעיון הזה ). אז תאחלו לי בהצלחה ואני מתפללת על כולכן. שנזכה כולנו בקרוב ממש בבטא גבוהה.
    אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
5 תגובות
עמוד 1
  • תחזיקי מעמד, ושיהיה בהצלחה....
    ויאללה לתקן את המחשב, באסה בלי
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • בהצלחה!
  • אני גרה במקום קטן ודי קהילתי, לא נראה שאני אדבר על זה במקום מגוריי.
    אבל אני בהחלט אמצא את הדרך להתייעץ איתן, אם זה בסדר.
    אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
  • את יכולה לבקש ייעוץ בעיר הגדולה ליד, סקר באינטרנט (לפי מקום המגורים) או מהצוות הרפואי שאת מכירה וסומכת עליו

שיהיה המון בהצלחה!
  • גם אני שמעתי שהרופאים בהדסה מעולים.
    בהצלחה שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה