שאלה אולי קצת מוזרה - הכנה ללידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי עשתה קורס הכנה ללידה גם לפני הלידה השנייה שלה?
    אם כן אצל מי?
    אם מישהי עשתה קורס הכנה ללידה ראשונה שמומלץ אשמח לשמוע
19 תגובות
עמוד 1
  • אני אחרי 3 לידות ואף פעם ולאף אחד מהם לא עשיתי הכנה ללידה

• אני חושבת שאם לדעתך זה יעזור לך תעשי....
  • אני מתכוונת לעשות בתקווה שאולי הפעם אני אמנע מאפידורל. סתם רציתי לשמוע המלצות...
  • לא עשיתי וגם לא אעשה
    אי אפשר להתכונן ללידה...אם הלידה היתה תוכנית כבקשתי....
  • אני חושבת שאת צריכה הכנה אחרת (לא קורס סטנדרטי) אולי משהו של דמיון מודרך או דולה תומכת לידה
    אבל האמת שאין לי מושג לגבי המלצות

• אני עברתי 2 לידות ובלי קורסים
    אני חושבת שזה בולשיט
    ועוד אחרי שעברת לידה אחת את יודעת פחות או יותר למה לצפות

• שתי לידות - בלי שום קורסים......

מה שכן - קראתי הרבה וראיתי את הסרטים שיש בויאודי ובאתר שלי הכללית בהריון הראשון. אז כן הייתי קצת יותר מוכנה נפשית - אבל פיזית זה היה משהו אחר לגמרי....

בהריון השני - כבר את מרגישה אחרת לגמרי, הרבה יותר יודעת מה הולך לקרות, הרבה יותר מודעת לגוף שלך - ורוב המקרים מוכיחים שגם הלידה השנייה יותר קלה פיזית.....

העיקר שיהיה במזל טוב
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אני לא עשיתי.
    אבל אם בא לך תהני, למרות שלדעתי זה מיותר בלידה השניה!
    לא ידעתי בכלל שיש אפשרות כזאת ! מה הם כבר יכולים לחדש לך.
    בכל מקרה בהצלחה יקירתי

• אני לא עשיתי
  • לירון, את צריכה לראות את התוכנית לידה שלי חחחחחח
    ממש אידיליה!!! רק חבל שבסופו של דבר אמרו לי גברת אם את רוצה שהתינוק שלך יחייה את חייבת ניתוח....
  • אני אישית לא עשיתי קורס הכנה ללידה וכמו שהבנות אמרו כל לידה שונה מהשניה.
    אני יכולה להגיד לך כשעשיתי סיור בחדרי לידה בהריון של אריאל ובהריון של רואי אחת השאלות הייתה לגבי האפידורל- אני הייתי היחידה שהרימה את היד כמי שלא רוצה אפידורל וכולם היו ככה
  • אני לא עשיתי מעולם ועם טל ומאי לא הייתי עם אפידורל
    ועברתי את זה בסדר, הרבה תלוי במיילדת שעוזרת לעבור את זה יותר נוח

בהצלחה יקירתי

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

• גם אני לא עשיתי קורס לפני אף אחת מהלידות כי מההתחלה היתה לי הרגשה שזה לא ממש יועיל לי...

לגבי האפידורל, בלידה של רום לא הספיקו לתת לי בכלל, הגעתי עם פתיחה של 7, כאבים חזקים מאודדדד אבל נסבלים, ו תוך שעתיים מתחילת הצירים בבית היא כבר היתה בחוץ

קודם כל המשך היריון מקסים וארוךךךך ואח"כ גם לידה קלה

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • הרעיון של דולה, לדעתי, נשמע יותר סביר עם עזרה בהתמודדות בלידה, מאשר קורס הכנה ללידה.
    בקורס הם מלמדים יותר על הלידה עצמה והתמודדות עם צירים, אבל הם לא מתעמקים על לידה ללא אפידורל...
  • אני לא עשיתי אף קורס.
    אני בטוחה שאם הייתי עושה , זה לא היה תורם במיוחד.
    אם את חושבת שזה יתרום לך , שיהיה המון בהצלחה!

[]
    []
  • אם את מתכוונת ללידה טביעית כמו שזה נקרה בלי אפידורל אז תלכי על דולה או תומכת לידה אישית
    קורס הכנה ללידה לא יתן כלום
    אני עשיתי בהריון של ששחר וזה מיותר מגיעים לחדר לידה ושוכחים הכול או שמה שקורה במהלך הלידה בכלל לא קשור למה שלמדת

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני עשיתי רק לפני הראשונה.
    אני חושבת שקורס עכשיו לא יתרום לך הרבה, ישבו שם "צעירות פעורות" שישטלו שאלות שיראו לך טיפה מצחיקות
  • לי היה כייף, הייתי ב"חוג-משותף" עם בעלי,הכרתי בנות,שכנות (זה היתרון-הבולט),שעזרו לי לגייס-ציוד ואני להן, ייעוץ,טיפים של "ירוקות-פעורות"
  • לא עשיתי ולא נראה לי שאני יעשה
    אני יותר חושבת על דולה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה