שאלה בנושא טיפולי פוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות,
    עברתי לכאן מפורום מנסות...
    אתמול קיבלנו את התוצאות של הספירת זרע של בעלי שיחיה והתוצאות ממש גרועות.
    לפי הפורומים באינטרנט ורופא המשפחה שלי (את רופאת הנשים לא הצלחתי להשיג) בעלי בהגדרה של עקר (אם הנורמה היא מעל 20M אצלו התוצאה 0.3M).
    כמובן שנדבר עם הרופאת נשים ונקבל הפניה למרפאת פוריות.
    רציתי לדעת האם יש לכן המלצות? האם אתן מכירות רופאים? יודעות כמה זה עולה והאם זה דרך הקופת חולים?
    לפי מה שהרופא משפחה אמר ברמה כזו זה אפילו לא הזרעה זה ישר הפריה.
    האם מישהי עברה את זה יודעת מה זה אומר מבחינתי? יכולה להסביר לי איך זה עובד?
    אני חסרת סבלנות ורוצה תשובות והתור לרופאת נשים רק בשבוע הבא....
9 תגובות
עמוד 1
  • הי מותק,
    אומנם נראה כאילו כל העולם קורס, אבל האמיני לי - הוא לא. רק עוד שלב שתצטרכו לעבור.
    כשאת כותבת 0.3 מליון - את מתכוונת ל 300 אלף ?
    אצלנו הזרע לאחר השבחה היה 200 אלף. וממש לא מדובר בעקרות ! ( הזרע הזה הכניס אותי עוד פעמיים להריון טיבעי לאחר מכן... שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• תודה רבה על מילות ההרגעה
    בעלי באמת בשוק שאין לתאר ואני הכי מסה לתמוך ולהוציא אותו מזה.
    האם הטיפולים קשים?
    רופאת הנשים שלי תפנה אותי כבר לרופא פוריות?
    יש לך מישהו להמליץ אני גרה ב"א....
  • הוספתי עוד כמה דברים בתגובה הקודמת ( קצת מאמרים בנושא )

אני מזזזזזה יודעת כמה זה קשה להם ( הגברים ) אבל לאורך כל התהליך, תמיד חיזקתי אותו, אמרתי לו שזו לא בעיה רק שלו, שאנחנו ביחד בסירה, וזה ממש לא משנה למי יש בעיה - התוצאה היא שאנחנו עושים טיפולים כדי שיהייה לנו ילד.
    דרך אגב, מעולם לא סיפרנו למי שידע בדיעבד על סיבת האי פוריות. תמיד אם מישהו שאל ( סכאלה שסתם מתוך סקרנות ) אמרתי שהייתה בעיה עם מפגש זרע ביצית, חירטטתי אותם בסיפורים ולפעמים אפילו אמרתי שהביוץ שלי לא היה סדיר. כי לי ממש לא איכפת, והוא המסכנון שלי תמיד היה מסתכל עליי עם מבט של כלכלב כל זריקת הורמונים שהיו מזריקים לי. האמת, שהייתי מאוד חזקה בשבילו. הוא חיזק אותי כשנשברתי ואני אותו לאורך כל הדרך במילים חמות שיעלימו את הסיבה לכל מה שאנחנו עוברים.

אני כאן לתמיכה או כל מה שתצטרכי שלכן באהבה, מורן......

• הטיפולים עצמם לא יותר מידי קשים פיזית ( חוץ מהזריקות - שאני פוחדת פחד מוות ממחטים ) הבעיה היא שנפשית זה דיי קשה. כל המתח והציפייה. לדעתי חשוב שתשתפי מישהו קרוב ( לא חייב משפחה ) כדיי לפרוק את הדברים, כי לפעמים תירצי לפרוק ולא תירצי להכאיב יותר לבעלך. תימצאי מישהו שאת סומכת עליו ויכולה למצוא בו כתף תומכת ומצד שני לא מהאנשים הסקרנים שנכנסים יותר מידי לנשמה וילחיצו אותך בכל התהליך.
    אצל רוב הזוגות כל התהליך מאוד מקרב בין בני הזוג. זו מטרה משותפת ע-נ-ק-י-ת !!! שבו שניכם עושים הכל ביחד. אנחנו ניצלנו הרבה ימים של בדיקות ואולט' לימי כייף שלנו. אני אישית לא שיתפתי את המשפחה, אלא רק חברה טובה שעברה בעבר טיפולים והייתה לי כאן בפורום תמיכה ענקית מבנות שאהבתי כמו אחיות. שהיו קרש ההצלה שלי אז.

תבקשי הפניה למומחה פוריות. אני מאמינה שהוא ישר ייתן לכם הפניה לIVF.
    מאיזו קופה את ? אני מאיזור חדרה, אז אני לא יודעת מי לייעץ למרות שגם הרופא שלי מקבל במדיקל בהרצליה והוא מדהים.
    את גם צריכה להחליט אם את עושה את זה בבי"ח ציבורי או פרטי ( שעולה כסף ).

אני מעמיסה אותך במידע נראה לי. בואי קחי צעד צעד. לכי לרופא פוריות. ואת כל הצעדים הנוספים נעשה כאן איתך אם תירצי כמובן... שלכן באהבה, מורן......

• מורני את פשוט מקסימה, אני קוראת את כל הטיפים שלך ומתעודדת בעצמי,
    רק רציתי לומר לך.
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • עניתי לך בפורום השני
  • הי... קיבלת כאן מידע רב ומועיל, ממש חודשים של איסוף מידע חשוב בתמצות של כמה פסקאות. אין חכמות כבעלות ניסיון. שני- את מדהימהההה באמת...
    תראי לכל אחת יש את הגוונים של ההתמודדות שלה, ויש קווים משותפים. זה לא פשוט לעבור לטיפולים, לוותר על הפנטזיה שזה יקרה מהר וטבעי....
    וזה ממש שוק לבעלים אני מסכימה. אני אמרתי לאחותי- אחותי, שאני מספרת לה הכל, שהבעיה אצלי. לא מפריע לי. באמת שלא, זה לא ממש משליך על הנשיות שלי בעיניי, ואצל גברים זה אחרת...
    תני זמן לעכל זה יבוא...
  • אתן מדהימות המון תודה, גם הרגעתן אותי וגם אני מרגישה שעכשיו יש לי גב וכתף לבכות אליה!
    המידע מאוד עזר ועכשיו אני מרגישה קצת יותר בענינים.
    אנחנו נתחיל את התהליך ואני מקווה שזה לא יכביד על הזוגיות כי האגו שלו די שברירי.
    כרגע אני לא מספרת לאף אחד יש לי אתכן ואני רוצה קצת להתרגל למצב עם עצמי ועם בעלי וגם להבין יותר מה כמה ולמה.
    אני מבטיחה לנסות להיות חזקה.

ושוב תודה תודה תודה וגם תודה על כל התשובות והתמיכה שעתידים לבוא
  • האגו לא אמור להפגע!
    הוא עדיין גבר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה