חזרתי מהרופא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהתחלה הרופא היה בשוק שאני שם כי הוא רגיל לראות אותי במלחקה לסיכון גבוה כבר בתחילת הריון ופתאום הופעתי לו במרפאה אחרת.
    הוא הפנה אותי לפרופ' אודי מרגליות. מישהי מכירה ?
    הוא אומר שהוא מעולה.
    אז הבעיה היא שהתור הכי קרוב שקבעו לי הוא בעוד חודש !!!!
    ואז.... אז התחלתי לבכות. באמת לבכות מאז שהודיעו לי שמשהו לא בסדר.
    הוא אמר שבאמת ייתנו לי הורמונים בהתחלה לנסות ואולי נצטרך להגיע למצב של הזרעה. הוא לא יודע עדיין. אבל הוא חושב שבסופו של דבר יהיה ילד. גם נאמר שכנראה הבעיה לא אצל האיש כי הוא כבר הביא שני ילדים וגם זה שהוא צעיר מאד עוזר. (בעלי צעיר ממני בשמונה שנים).
    הרופא עזר לי עד היום עם שני הילדים שלי והוא כבר די נחשב לחבר משפחה אז אני סומכת עליו בכללי.
    איך אני אחכה חודש ?????
    לפי מה שהבנתי עד עכשיו הזרעה זה כשלוקחים את הזרע ומחדירים אותו לביצית, נכון ?
    זה כואב ?
    אני מאמינה באמונה שלמה שיהיה עוד ילד כי אני מרשה לעצמי בכלל לחשוב אחרת. אבל אני מודה שרק עכשיו מתחיל ליפול לי האסימון שזה לא הולך כנראה להיות הכי קל.
    אני רוצה לומר לכן שאני קוראת כאן את המודעות ואתן כולכן מדהימות כ"כ, עם אמונה וחוזק שפשוט נותן כוחות.
    בחמש וחצי השנים האחרונות עברתי 7 הריונות, מתוכם יש לי שני ילדים.
    לא סתם השם שלי הוא מוכנה לקרב, אני באמת מוכנה !
    זה פשוט קצת קשה להיכנס שוב לבלאגן הזה, הפעם מצד שונה לחלוטין.
    אני מבולבלת לגמרי.

אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
9 תגובות
עמוד 1
  • הי מותק,
    קודם כל התחלת תהליך וזה כבר טוב ! שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• מורן ( שני 28) ממש הסבירה לך הכל.

נותר רק לאחל בהצלחה
  • מצטרפת למורן ולדינה 1
  • שיהיה בהצלחה.... אני מכירה מאוד את תחושת התסכול הזו. כשהייתי צריכה לקבוע צילום רחם, זה היה בלתי אפשרי! יש לי כ-4 ימים בחודש שזה אפשרי, והתורים היו חודשים מראש, איך אוכל לנבא מתי?... כך זה נמתח 3 חודשים עד שהחלטתי לעשות מעשה, ופשוט נדנדתי לקובעת התורים, התקשרתי בכל יום לראות אם מישהי ביטלה... להפעיל את המזכירה או האחות גם עוזר לפעמים. כל זה בתנאי שזה לא כניס אותך מידי ללחץ, זה לא כייף...
    בהצלחה!
  • מורן כבר הסבירה הכל,
    המון המון בהצלחה,
    יהיה בסדר.
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • שלום, יקירה!
    מורן הסבירה לך בצורה כל-כך מדוייקת ומדהימה.
    לא נשאר כלום, רק לאחל לך הרבה בהצלחה
    ואל תחששי, זה לא כזה נורא
    בהצלחה
  • שני הילדים שלך הם לא מטיפולים? למה עכשיו את הולכת לטיפול, לא הבנתי מה הבעיה אם אפשר לשאול?
  • לא, שני הילדים שלי הם בלי טיפולים, רק נחשב כהריון בסיכון גבוה בגלל סכרת.
    כרגע פשוט הגוף שלי "הלך לישון", אין לי ביוץ בכלל ולא ברור להם כ"כ למה.
    זה בקיצור.

אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
  • שיהיה בהצלחה ומהרררר, מאחלת לך מכל הלב, וכמו שכתבתי גם למיה- מי שעברה הריונות ספונטניים יכולה בהחלט להתעודד. דברי אל הגוף שלך תגידי לו שזה כמו אופניים- לא שוכחים
    בהצלחה מותק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה