עזרה עם אוכל לגיל שנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לנופר יש ברזל מאוד נמוך והרופא שינה לה קצת את התזונה.
    הוא אמר לתת לה לאכול כבד, שווארמה הודו נקבה, כנפיים ופחות עוף (שזה בערך הבשר היחיד שהיא עוד מוכנה לאכול

4 תגובות
עמוד 1
  • תנסי לתת לה בולונז עם פסטה, ובשבילה את יכולה לטחון את הרוטב למרקם חלק ואז לערבב עם הפסטה (לא תמיד הם אוהבים את המרקם הגרגירי של הבשר הטחון).

חוצמזה, את יכולה בכל ארוחה בשרית לדאוג שהיא תאכל גם משהו עם ויטמין C כמו עגבניה / גמבה / מיץ תפוזים - זה מגביר את ספיגת הברזל.

• הבולונז זה רעיון טוב
    עוד לא ניסיתי,
    אני יכין מחר!!
    תודה!!!

מיטל
  • אולי תנסי לטחון לה מרק כמו של תינוקות, ותכניסי לשם את השווארמה?
    כבד- את יכולה להכין טחון ולמרוח על לחם, למשל, או לתת בכפית (אמא שלי מכינה מאוד טעים ושקד מת על זה, אם תרצי אבקש את המתכון).
    ובקשר לויטמין C- רעיון מצוין!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • את ממשיכה לתת לה את הטיפות ברזל? אולי כדאי אם הפסקת.
    מה לגבי תחליף חלב? מקבלת?
    אני מכינה הודו כך -
    מבקשת בסופר שיחתכו לי לקוביות קטנות, מטגנת בצל עד הזהבה בהירה, מפדרת את קוביות ההודו בקמח מעורב במלח, פלפל, אבקת מרק עוף ואבקת מרק בצל ומוסיפה לבצל , מטגנת קצת מכל הכיוונים, מוסיפה בערך כוס מים רותחים, מבשלת על אש קטנה כחצי שעה-שעה ומוסיפה אפונה ירוקה קפואה, נותנת לזה להתבשל עוד כרבע שעה ומגישה עם אורז.
    (הקמח מסמיך את הרוטב).
    אצלי מאוד אוהבים.
    גם את השוארמה הודו של מאמא עוף (אותה אנחנו מוסיפים לבצל מטוגן).

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה