אני ממש מתחילה להתייאש! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שציפיתי הגיע יום רביעי (בשבת אני צריכה לקבל) וכמו תמיד הגיעו ההפרשות הוורודות המעידות על הגעת המחזור!!! מה אני עושה??? באמת שאין לי כח ! אין לי חשק! נמאס לי!
    אולי הבעיה היא אצלו????? מה עושים???

6 תגובות
עמוד 1
  • קודם כול לא להתייאש בכלל ולהמשיך לדבוק במטרה בסוף זה יבוא (אני אומרת את זה כל הזמן לעצמי).
    כמה זמן אתם מנסים? אם אתם מנסים יותר משנה תלכו לעשות בדיקות.
    אני בטוחה שהכל בסדר זה לא תמיד הולך כמו שחושבים צריך המון המון סבלנות

בהצלחה בובה

אירית
  • בדיוק חשבתי לעצמי שדיי, נמאס לי שהראש שלי רק בזה כל הזמן אני משחררת ולעזאזל עם כל הסיפור הזה וזה מגיע בדיוק מהמקום הזה שגם אני עסוקה כל הזמן ב -אקבל, לא אקבל, אקבל , לא אקבל ואז אני מקבלת , בוכה יום ובדיוק מתקשר חבר טוב שלי לספר לי שהוא ואישתו בהריון אחרי ארבעה חודשים משעשע לא(אבל אני הכי שמחה בשבילו כמובן). אי אפשר באמת לחיות כך אז אני מבינה את העצב והתיסכול שלך בכל פעם שהמחזור הזה מגיע.

צריך קצת לנוח, לתת מנוחה לראש ולנפש לבכות אם מתחשק לבכות ואז להתחיל מהתחלה........
    שולחת לך
  • כמה זמן אתם מנסים?
    את תמיד יכולה לפנות לרופא ולבקש בדיקות: פרופיל הורמונלי שלך ובדיקת זרע של בעלך כדי לדעת אם יש בעיה.
    לרופא צריך להגיד שאתם מנסים לפחות שנה.

• אנחנו מנסים כבר 5 חודשים...
    אני מקבלת בדיוק כמו שעון שזה מדהים! כל 29 יום בול כל יום שבת וכל יום רביעי שלפני מגיעות ההפרשות...
    עכשיו 14 יום אחרי הביוץ מגיע המחזור...לא?! אז מה? אני יודעת בדיוק מתי הביוץ שלי אני גם כבר חודשיים עם ערכת ביוץ...אזמה יכול להיות לא בסדר אצלי? למה זה לא נקלט??
    לא חשבת שזה יהיה ככה...
    במיוחד שבנות אחרות מהעבודה שלי מודיעות שהן בהריון...אני כל כך רוצה אני אוכלת את הלב שלי...ואני בוכה אל דאגה או או כמה אני בוכה....
    וכן כל חודש מתחילים מהתחלה אבל זה ממש מתחיל לייאש....

• קודם כל תורידי לחץ!
    5 חודשים זה בסדר ואין שום סיבה שלא תקלטי.
    אם תהי בלחץ זה רק ירחיק את ההריון! קחי אוויר, אף אחד לא רודף אחריך עם שעון, עוד מעט תהי בהריון ותשכחי בכלל מכל הדאגות.
    תפסיקי לדאוג ותהני מהנישואין!
    אם יש מחזור סדיר זה מעולה.

אפילו אצל הזוגות הפוריים ביותר הממוצע להכנס להריון הוא שנה
  • את תדאגי ואל תתיאשיזה יגיע בסוף תורה של כל אחת מגיע ואל תכנסי ללחץ זה הכי חשוב! שיהיה בהצלחההההההההה!
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה