היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בלידה הראשונה לא יצא לי הפקק הרירי או לפחות לא זיהיתי אותו... היום אני יודעת שיצא לי חלק ממנו בוודאות... השאלות: 1. לא ירד דם בכלל- היה נקי... זה עדיין נחשב הפקק? 2. כמה זמן לוקח לפקק לרדת עד הסוף? כמה ימים או נגמר במה שראיתי בבוקר? 3. אני מבינה שלידה צריכה להתפתח תוך יום-יומיים עד שבוע, נכון? 4. יש צורך ללכת להיבדק? או שאפשר לחכות לתחילת שבוע הבא? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!
יהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8 תגובות
עמוד 1
אני לא "מומחית", סורי. רק אאחל לך לידה מהירה וקלה!!
גם אני לא זכיתי להכיר את הפקק שלי מקרוב אז רק אאחל לידה קלה !
לי ירד הפקק ביום הלידה בשירותים של בית החולים אבל לדעתי הזרוז גרם לזה לא היה מלווה בדם.כמוך.רק פתיל ורוד כמו חילזון בלי בית. יכול להיות שאחרי הפקק סוחבים גם שבוע, אבל ברוב המקרים לא אז תהיי עירנית. אין צורך ללכת להבדק אחרי שהפקק יוצא.בהצלחה
סבבה... תודה... אגב, לירוני הוא לא היה ורדרד פשוט שקוף... סורי על התיאור אבל זה מה שהיה...
יהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
היי, לי ירד הפקק הרירי פעמיים. פעם ראשונה כשבועיים וחצי לפני הלידה, פעם שנייה יחד עם ירידת מים ואז לידה. אז כל מה שאכתוב כמובן ביחס אליי...
1. פקק רירי לא חייב להיות מלווה בדם. 2. זה לא בשלבים, יוצא וזהו. 3. זה אומר שהלידה קרבה, אך אין זמן מוגדר, יכול גם לקחת שבועיים. 4. אין צורך ללכת להיבדק אלא אם את לא רגועה, לכי להשקיט את נפשך.
. לא ירד דם בכלל- היה נקי... זה עדיין נחשב הפקק? לדעתי כן 2. כמה זמן לוקח לפקק לרדת עד הסוף? כמה ימים או נגמר במה שראיתי בבוקר? אצלי נגמר באותו יום שירד 3. אני מבינה שלידה צריכה להתפתח תוך יום-יומיים עד שבוע, נכון? בהריון ראשון - לידה התפתחה ץוך יומיים בהריון שלישי- תוך 3 שבועות בהריון שני- לא יודעת איפה היה הפקק 4. יש צורך ללכת להיבדק? או שאפשר לחכות לתחילת שבוע הבא? אין צורך למהר טלהיבדק לידה קלה [url=http://www.glitterfly.com]