-
לי היה את המטאליק בלידה הראשונה
אני עוד לא החלטתי עם נחליף עגלה או לא
לגבי הבלו אני לא יודעת
שומרני אל מיצר רע
הגן עלי מכל צרה
שמור אהוביי ובני עמי,
ושמור עלי גם מעצמי
-
ברור ששוה להשקיע !
אמנם אני לא קניתי ב5000 שח אבל כן קניתי משהו טוב ב2600 שח
אבל זה לא עניין של כסף
טיולון ממש לא מספיק
צריך זוית שכיבה כמה שיותר קרובה ל180 מעלות
לי היה חשוב שבחודשים הראשונים אני התינוק יהיה נגד כוון הנסיעה כך שאוכל לראות אותו
קיפול נח - בלי אלף חלקים שצריך להכנסי לבגאז.(תבדקו שהיא נכנסת בקלות לבגאז שלכם )
משקל העגלה
צילון לשמש וגשם
לגבי הד"ר בייבי בלו - בזמני , כשילדתי , הרבה התלהבו ממנה, והאמת לא ששמעתי עליה רעות אבל היתה לי חברה שהיתה צריכה לפרק את כל העגלה
כדי להכניס את העגלה למעלית שלי , וכן בלחץ להכנס לבית שלי (והמעלית לא קטנה ויש לי דלת סטנדרטית .. זה פשוט שגלגלי הבלו נורא רחבים )
שיהיה בשעה טובה !
-
הבלו אכן מאוד מסיבית וגדולה אבל יפה!
אין לי נסיון איתה.
עם הילדה שלי השתמשתי בעגלת מטאליק של ד"ר בייבי ואין לי שום תלונות עליה, להפך היא מצויינת( רק האמבטייה ממש קטנה אבל אפשר לקנות אמבטיה אוניברסלית של ד"ר בייבי וזה מתאים לכל עגלה שלהם וממש ממש לא יקר)
לדעתי טיולון זה לא מספיק.תינוק צריך זווית של לפחות 175 מעלות ורצוי כמו שכתבו שהוא ישכב נגד כיוון הנסיעה כדי שתוכלי לראות מה קורה איתו.בטיולון הם עם הכיוון וכל שניה צריך ללכת קדימה כדי לתת מבט.
תראי קחי בחשבון כמה נראה לך שתשתמשי בעגלה. לא פעם התפתיתי לעגלות היוקרתיות והיפות אבל עשיתי חשבון שבאמת עם גאיה השתמשתי בעגלה אולי 10 פעמים אז לא שווה לי להשקיע ואני סביר לוודאי שלא אקנה עגלה אחרת
. רוב הזמן היא היתה במנשא או בעגלול שזה יותר נוח (בעיקר אם גרים בבית קרקע אחרת בלתי אפשרי להוריד במדרגות אז לי זה התאים)
לדעתי אם את אכן מניחה שתשתמשי בעגלה הרבה ותנצלי אותה תקני משהו טוב, איכותי ונוח ולא להתפשר. לא חייבת להיות יקרה אבל שיהיה שם מאחוריה ותבררי אצל אנשים המלצות
בהצלחה
-
זה שיולדים בחורף זה לא אומר שצריך משהו מסיבי
-
ההטלבטות העיקרית היא המשקל של העגלה
היא שוקלת 7 קילו (רק השילדה) שמענו שכל העגלות הטובות הן מאסיביות
יש עגלות טובות שלא שוקלות טונה?
ושוב תודה על כל התגובות זה עוזר המון
אנדרי ולנה
-
ממליצה על אינגליזינה לא שוקלת טונה ויש לה אמבטיה רכה .עגלה ממש טובה
-
אני התנסיתי גם עם צ'יקו וגם עם פג - עגלות קלות ומעולות
מייל:
[email protected]מסנג'ר:
[email protected]
-
כפי שענו לך טיולון זה לא מספיק אבל את יכולה לקנות עגלה שתשמש אותך לאורך זמן. לי הייתה גרקו ומאוד לא אהבתי אותה , זו עגלה מאסיבית וטובה כל עוד את לא צריכה לקפל אותה ולהכניס לבגז' . היא כבדה וטופסת המון מקום באוטו.
שמעתי טובות על העגלות של ד"ר בייבי תבדקי אם מתאים לך הגודל : עובר במעלית, נכנס לאוטו , אם את מסוגלת לקפל אותה בקלות לבד.
חברהש לה קנתה מקלרן והיא מאוד מרוצה.
[url=http://www.glitterfly.com]
-
היי
רק טיולון ממש לא מספיק כמו שאמרו לפני צריך זווית שכיבה של כמעט 180 מעלות
לגבי הבלו יש לבת דודה שלי היא אכן יפה ומרשימה אבל מאוד לא נוחה היא מאוד מגושמת וכמו שאמרת רק השלדה שוקלת 7 קילו מה לגבי השאר?
אני זוכרת שהיינו מסתובבות בקניון אני עם האינגליזינה שלי והיא עם הבלו והיא לא יכלה להכנס כמעט לשום חנות העגלה פשוט גדולה מידי
אני בעד אינגליזינה או פג שתיהן מעולות אם לא בא לך להשקיע אז אפשר לקנות את שתיהן בלי סל שכיבה וזה עולה בסביבות ה 2600 ש"ח עם סל שכיבה העניין יקר יותר ב1000 ש"ח
לי אישית יש את הסל שכיבה אבל השתמשתי בו ל 3 חודשים בלבד לי הוא היה ממש ממש נח אבל שימוש לתקופה קצרה
אם בא לך לקצץ אז הקיצוץ הזה לא בא על חשבון האיכות העגלה מגיעה עם אמבטיה רכה מעולה!!
הכי חשוב זה הפרקטיות והקלות ולדעתי האינגליזינה והפג גם יפות
-
בתור אמא עם שפע של עגלות ממליצה בחום על העגלות של בייבי ג'וגר
ובייחוד המיני שלהם, לי יש אותה של תאומים והיא פשוט מדהימה
קלה מאוד, נוחה לטיולים, סגירה קלה מאוד.
אם היום היה לי הריון ראשון לא הייתי הולכת על שום דבר אחר
רק בייבי ג'וגר
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן
שה' ישמור עליכם מכל משמר